- 27 Ağustos 2025
- 35
- 9
- 3
- 25
Önceki sorumda zaten takıntılı bir manyaktan kurtulmaya çalıştığımı anlatmıştım, peşime düştü mü acaba diye fake olan bir hesaptan girip bakıyorum arada.( Bana o kadar şey yaşattıktan sonra öyle rahat takılıyor ki) Ve bu zamana kadar hak etmediğim tavırlar, hakaretler aklıma geliyor. Sürekli böyle bir gözüm doluyor. Bana beni aldattın dedi ama aldatmadım asla ve ayrıydım ben aramızdaki bağı koparmaya çalışıyordum. Peşime düşmesin diye sakin bir şekilde ayrılmaya çalışıyordum soğuk yapıyordum, mesajlarına geç dönüyordum gibi. Bana bu ithamlarda bulunup o kadar fazla hakaret etti ki bilmiyorum bu kadar şeyi hak etmediğimi düşünüp gözüm doluyor, moralim zaten bozuk. Ailemden birine de anlatamıyorum çünkü aramız bozuk. Burada sadece içimi dökebiliyorum. Acıtasyon yapma, dram yapma demeyin lütfen çünkü ben de ağır şeyler yaşadım herkesin yaşadığı şey aynı değil. Bu hislerden nasıl kurtulurum? Tamam beni bulamaz ama içimde bir yere oturdu bu durum. Belki zaten olan psikolojimi daha da çökertti.