- 28 Kasım 2010
- 42.568
- 141.406
- 798
Evlenmek istiyor olabilir mi?Bi derdide yokki birşey yapmıyoruz ona evi var maaşı var bilmiyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evlenmek istiyor olabilir mi?Bi derdide yokki birşey yapmıyoruz ona evi var maaşı var bilmiyorum
SanmıyorumEvlenmek istiyor olabilir mi?
Çok konuştuk sadece inat..Senin açından çok sınır bozucu ve uzucudur eminim canım. Ama niye böyle yapiyo niye hep tehditkar konuşmalar yapiyo bence konusmalisin annenle. Derdi ne ogrenmelisin derdi senin gezip tozman değildir bence başka sebebi var
Sanmıyorum![]()
Anneni bi kontrole al .
Sevgili yapmissa ogren.
Neden.. Eğer böyle bir şey varsa bilmesi gerektiği zaman annesi söyler zaten.
Ve konu sahibi.. Anneniz bir yere gitmeyecek. Sadece korkuyor.Arkadaşlarının olmasından.. Gece çıktığında kimlerle ve nerede olduğunu bilememekten.. Başına bir şeyler gelmesinden..
Ama kızının bir yetişkin olduğunun farkında. Kontrol edemeyeceğini, engel olamayacağını biliyor. Eve geç geldiğiniz her dakika ona yıllar gibi geliyor.. Biraz anlayışa biraz bilgiye ihtiyacı var. Esirgemeyin.
İki çocuğu tek başına yetiştirmiş. Sizin haberiniz bile olmadan nelerle mücadele etti kim bilir. Lütfen anlayışlı olun ona karşı.. Anladığınızı anlasın. Artık yanında ona destek olacak bir kızı olduğunu hissetsin.İkinize de iyi gelecektir bu.
Ne bileyim aklima bir tek o geldiSanmıyorum![]()
Çok arkadaşı var aslında onlar bize gelir anmeö onlara gider. Kursada başlamayı kendisi istemiyorBelkide yanlızlıktan çok bunalıyor sosyal olamadığı için tripler belkıde , sana anlatmanı ıstemıs belkı farklı konular muhabbetler arkadaslıklar ıstıyor , herhangı bır kursa baslama gıbı bır secenek yok mu ?
O zaman neden acikca soylemiyorsunuz fikrinizi? Neden diliniz varmadi acaba "FİKRİNİZİ"soylemeye?Size ne fikrimi söylüyorum. Çocuğu var diye başkasıyla görüşüp evlenemez mi. Ayrıca zaman zaman herkes bunalıma girer ama herkes terkederim terkederim diye de tehdit etmez. Benim yazıma yorum yapmayın.
Hemen sorgulamışız, bir anne böyle şeyler nasıl söyler?
İnsan yahu insan, unutuyoruz ama anne de bir insan..
Onların da sabır noktaları var.
Bir derdi yok diyorsunuz ama yılların derdi birikmiştir onun içinde.
Küçük yaşta dul kalıp, babasız çocuk büyütmek kolay mı?
Hele de kız çocuğu, ne büyük yıpranmışlık.
O neler çekmiştir de evlat üç tane sitemli sözü çekemiyor işte hayat böyle..
Bıktım artık yeter, keşke ben gitseydim demek dışında neler yaptınız anneniz için?
Artık büyüdük, bir takım sorumlulukları üzerimize alalım da annem rahat etsin,
şu gezmemden de geri kalayım da annemi yanıma alıp gezdireyim.
Birlikte bir tatile çıkalım da yılların yorgunluğunu atsın üzerinden.
Alayım karşıma benim için kaygılanma, doğru arkadaşlar seçiyorum.
İstersen eve davet edeyim hepsi ile tanış gibi rahatlatıcı cümlelerle konuşma yaptınız mı?
Hemen surat çekemem off!
Yok yaa cidden anne olmak akıllı işi değil gibi geliyor.
O zaman neden acikca soylemiyorsunuz fikrinizi? Neden diliniz varmadi acaba "FİKRİNİZİ"soylemeye?
Çok arkadaşı var aslında onlar bize gelir anmeö onlara gider. Kursada başlamayı kendisi istemiyor