sürekli hakaret, küfür....nereye kadar sabredeceğim?

anneoldummutluyum

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2013
239
7
46
Kayseri
günaydın arkadaşlar, yine çok kötüyüm. sadece sormak yalvarmak istiyorum eşi benim eşim gibi her küçük tartışmada küfreden hakaret eden aşağılayan varmı, daha doğrusu böyle olup düzelen varmı, yada eşi tarafından düzelttirilen? böyle bir tanıdığınız eşiniz dostunuz varmı? 7 yıllık evliyim ben artık dayanamıyorum bu kadar sözel şiddete, anlatamam o kadar zorki.. allah kimseye yaşatmasın o anlarda inanın bazen kendimi balkondan atmak bile geliyor. kurtuluş gibi geliyor. ama korkuyorum, kızımı bırakıp gitmekten korkuyorum. ona bu cezayı veremem. ama artık sabrımın gücümün azaldığının farkındayım, önceleri kavgalardan sonra özür dilerdi, düzelir diye beklerdim saf saf... ama şimdi özür bile yok, aksine o kadar sinirleniyorki yatana kadar bazen ertesi güne kadar bazen birkaç gün siniri geçmiyor, bana bakışları falan nasıl değişik. gerçekten öldürmek istiyor gibi.. hıncını alamıyor, sevgimin zerresini bırakmadı bununda farkında bundan dolayıda çok asabileşiyor. alışmış ailesi tarafından pohpohlanmaya, bende böyle uzaklaşıp mümkün mertebe konuşmadıkça ilgilenmedikçe kuduruyor, her tartşmamızda çocuk gibi neler sayıyor. kalbim çarpıyor, nefes alamıyorum, dayanamıyorummmmmm. dünkü duyduklarımı söyleyim, şerefsiz, adi, sı....yım senin gibi kadını.... sonrada surat asınca suratsız maymun allah belanı versin bıktım şu suratından, bir günde yüzün gülsün pislik... söyleyin ne yapayım ne edeyim, biliyorum ne yapılırki ama bunaldım bişeyler yazın nolur işe geldim çatlıyorum. aslında ikimizde artık ayrılık vakti geldiğini biliyoruz ama...............................

Boyle adamlar duzelmiyor, bazi seyler bittiyse geri gelmiyor. Ben yakindan ornegini gordum, 20+ senedir boyle yasayan ciftler...
Anlasilan esinin sana ne saygisi, ne sevgisi, ne degeri kalmis. Sayginin yitirilmesi bir iliskiye noktayi koyan birsey bence.
Adam duzeldi diyelim, birakti. Her yuzune baktiginda aklina gelmeyecek mi hakaretleri? Omrun boyunca unutup huzurla mi yasayacaksiniz saniyorsun? Bu evlilik ancak bu sekilde gidebildigi yere kadar gider...
Bu sekilde kendi kendinize cektirmektense ayrilmak daha hayirli.

Ama sı ne arkadaşım???? anlamıyorum seni kusura bakma.. çalışan kendi ayakları üzerinde duran insansın.. ayrılırsan daha kötü ne olur? bırak toplumun ezberlerini hayat sizin hayatınız...Sevmiyorum diyorsun ötesi var mı?adam zaten ne seviyor ne sayıyor..
çocuğuna yazık bu mutsuz aile ortamında mutsuzluğu öğreniyor bu yaşında..şimdi belli etmiyoruz diyeceksin..belli etmediğinizi sanın, çocuklar böyle şeyleri en iyi anlayandır.

neyse nasılsa böyle gelmiş böyle gideceksiniz.. :ssz:

Bitmiş her şey, sevgi, saygı kalmamış maalesef.
sizde farkındasınız ama çocuğumu bırakamam diyorsunuz.
Ayrılırsanız çocuğunuzu vermez diye mi düşünüyorsunuz yoksa baba evine mi götüremem diye.
Ailenizle konuşun,arkanızda dursunlar.
Hiçbir şartta evladınızı bırakmayın.
Şimdi size höt zöt eder ama iş mahkemeye gelince velayet anneye verilir.
Biraz cesaret, yoksa yaşadıklarınızın dozu gittikçe artacak:50:

arkadaşlar biliyorum hepiniz yükleneceksiniz kızacaksınız yine. ama gerçekten durumum anlatılır gibi değil. kızına çok düşkün, bu psikopat hali ayda bir 2 ayda bir geliyor, geri kalan günlerde nasıl ilgili... kızımı vermem diyor, görürsün kanunlarda devlette bir yere kadar diyor. resmen tehdit etti beni, yalvarırsında ancak kakalı bezini görürsün diyor. yoksa ailem birşey demez zaten çalışıyorum alır kızımı giderim ama babamda çok agresif bir insan bunaltırlar, kızımla rahat bir ortamımız olmaz, bir odası bile olmaz... şimdi hiç değilse prensesler gibi odasını yaptık herşeyiyle ilgilenmeye çalışıyorum. sonra ailemle oturmak istemesem n eeşim ne babam rahat vermez. şimdi ayda 2 ayda bir hır gür gören kızım o zaman her akşam savaşın alasını görür... kıyamıyoruuuuuuuuummmm!!!

Bu tehditler olmasa çoktan çekip gideceğini biliyor.
Kolay değil o kadar,seni bu şekilde korkutup sindiriyor.
O zaman ne yapmayı düşünüyorsun.
2 ayda bir patlar çekerim, böyle yaşar giderim mi?
Evladın büyüyecek, bu yaşananlardan oda nasibini alacak.

Gosterilen yollar size uymuyor belli. Peki bizden ne istiyorsunuz? Aman zaten 2 ayda bir psikopatmis sabret mi ?

arkadaşlar biliyorum hepiniz yükleneceksiniz kızacaksınız yine. ama gerçekten durumum anlatılır gibi değil. kızına çok düşkün, bu psikopat hali ayda bir 2 ayda bir geliyor, geri kalan günlerde nasıl ilgili... kızımı vermem diyor, görürsün kanunlarda devlette bir yere kadar diyor. resmen tehdit etti beni, yalvarırsında ancak kakalı bezini görürsün diyor. yoksa ailem birşey demez zaten çalışıyorum alır kızımı giderim ama babamda çok agresif bir insan bunaltırlar, kızımla rahat bir ortamımız olmaz, bir odası bile olmaz... şimdi hiç değilse prensesler gibi odasını yaptık herşeyiyle ilgilenmeye çalışıyorum. sonra ailemle oturmak istemesem n eeşim ne babam rahat vermez. şimdi ayda 2 ayda bir hır gür gören kızım o zaman her akşam savaşın alasını görür... kıyamıyoruuuuuuuuummmm!!!

Tehditlerle süren bir evlilik ne güzel.. madem ayda bir deliriyor o zaman ayda bir çekerim kızımı da prenses gibi yetiştiririm de takma ne diyelim... dua et bu psikopat hali ayda 2-3-4 diye gitmesin...

kuru tehditlere pabuç bırakıyorsun.. Allah yardımcın olsun... :ssz:

geçen hafta namaza başlamıştı ne kadarda sakindi çok iyi gidiyordu herşey... dün işten gelince annesiyle kızımı telefonda konuşturmaya çalıştı kızımda konuşmuyordu buda ısrar ediyor kızımı baskılıyor. keşke hiç karışmasaydım, sessizce yemek yaptıgım yerde "utanıyor heralde" dedim "sanane" diyor bana. sen ne diyon ordan diyor bende ne biçim bir insansın sen yaaa dedim neyse bunlar konuşup kapattılar teli kapatır kapatmaz geldi sen ne zırvalıyon ne konuşup duruyon ne biçim insansın ne demek dedi bende dediğimde ne var fikrimi söyledim dedim sana fikrini soranmı var dedi bende sana fikrini sormuyorum ama herşeye nasıl konuşuyosan bende konuştum işte dedim ya aslında o kadar basitki... gelir gelmez sinirimi oynattın adi, kişiliksiz, pislik saydı durdu kendini sıkıp duruyordu. ben balkonda oturdum kızım kucağımda mutfaktan gelip gelip bakıp gidiyor.. nasıl gerildim en sonundada kızıma yemnek yediriyodum suratım asık ağlamaklıydım suratsız maymun dedi!!!! bunuda ilk kez duydum. maymun ne yaaaa... ama ailesi için kavga çıkaran bir tip değildir. onun başka bir derdi var ama anlayamıyorum. diyorumya pohpohlanmak istiyor galiba. valla benimde gücüm kalmıyor ev işi çocuk iş bende bir insanım. içtiği sodanın şişesini bile atmayan bir insan. sonra görümcem geldi onlada hiç konuşmadı üçümüzlede konuşmadı maç izledi. görümcemde anladı başınmı ağrıyor yenge dedi evet dedim...

Psikolojik şiddet had safhada. Eğer durumun iyiyse ayrılmanı tavsiye ederim. Ya da eşinin durumu iyiyse, iyi nafaka ve tazminat alabileceğine inanıyorsan da ayrılmanı öneriyorum. Her halükarda sıyrılmaya bak canım. Kızına yazık, kimbilir ne kadar etkileniyordur. Ah işte en çok çocuklara üzülüyorum, ne suçu var ki onun. 'Kızımın yanında böyle konuşmanı istemiyorum' de, sınırlarını çiz. Gaddar ol kesinlikle.

Son düzenleme:

Seni çok iyi anlıyorum canım.benim eşim de önceleri kavgamızdan sonra kucaklardı,yumuşardı hemen.simdi ağlasam ,git karalarıvı babanın evinde bağla der,uzak tut bu halini benim yuvamdan der.sanki benim üzülme sebebim kendi değilmiş gibi.bende çok isterim gitmeyi ama oğluma bu hayatı veremem,babam da veremez.yani ya oğlumun mutluluğu ya da benim.yeter ki oğlum mutlu olsun.bilmiyorum sonumuz nasıl olucak bilmiyorum.kendime kıyamam,bunlar hepsi imtihan,cehenneme atamam kendimi bile bile.boşanamam.oğlum için sabretmeliyim,düzelmiyor da.yalnızım çok yalnız.ben de senin gibi ne küfürler ne hakaretler duydumm ahh.ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN.geçer İNŞALLAH bu günler

geçen hafta namaza başlamıştı ne kadarda sakindi çok iyi gidiyordu herşey... dün işten gelince annesiyle kızımı telefonda konuşturmaya çalıştı kızımda konuşmuyordu buda ısrar ediyor kızımı baskılıyor. keşke hiç karışmasaydım, sessizce yemek yaptıgım yerde "utanıyor heralde" dedim "sanane" diyor bana. sen ne diyon ordan diyor bende ne biçim bir insansın sen yaaa dedim neyse bunlar konuşup kapattılar teli kapatır kapatmaz geldi sen ne zırvalıyon ne konuşup duruyon ne biçim insansın ne demek dedi bende dediğimde ne var fikrimi söyledim dedim sana fikrini soranmı var dedi bende sana fikrini sormuyorum ama herşeye nasıl konuşuyosan bende konuştum işte dedim ya aslında o kadar basitki... gelir gelmez sinirimi oynattın adi, kişiliksiz, pislik saydı durdu kendini sıkıp duruyordu. ben balkonda oturdum kızım kucağımda mutfaktan gelip gelip bakıp gidiyor.. nasıl gerildim en sonundada kızıma yemnek yediriyodum suratım asık ağlamaklıydım suratsız maymun dedi!!!! bunuda ilk kez duydum. maymun ne yaaaa... ama ailesi için kavga çıkaran bir tip değildir. onun başka bir derdi var ama anlayamıyorum. diyorumya pohpohlanmak istiyor galiba. valla benimde gücüm kalmıyor ev işi çocuk iş bende bir insanım. içtiği sodanın şişesini bile atmayan bir insan. sonra görümcem geldi onlada hiç konuşmadı üçümüzlede konuşmadı maç izledi. görümcemde anladı başınmı ağrıyor yenge dedi evet dedim...

Aman ALLAHimmm.bu benimkinden de beterrr.offf dehset icindeyimm.tam hayvan afedersin kocan ama.

Diğer konunuzdan da hareketle söylüyorum, farkındaysanız sorunun temeli kayınvalidenize dayanıyor.

Muhtemelen her kv gibi o da bilerek ya da bilmeyerek eşinizi etkiliyor.

Orta yol tutup eşinizin ailesiyle ilgili herhangi bir konuda yorum yapmaz ve madem ayrılmayacaksınız en azından o sayıp dökerken görmezden- duymazdan gelirseniz ne suratınız düşer, ne canınız sıkılır.

Diğer arkadaşlara şu konuda katılmıyorum.

İnsanlar gerçekten değişir.

En yakın örneği babamdır.

En ufak şeyde evi birbirine katan babam hacca gidip namaza başladıktan sonra kademem kademe pamuğa döndü.

Şu an o kadar anlayışlı ki anlatamam.

Ayrılmayı düşünmüyorsanız bence biraz sabır biraz dua.

senin eşin hasta, klinik bi vaka, konularının bütününü bilmeyen arkadaşlar ne demek istediğimi anlamayabilir ama bilenler hak verecektir, sen ki günlerce yerde yatmış bi kadınsın dilini kesicem diye sana saldıran bi adam var psikolojik fiziksel ruhsal her türlü şiddet var çalışıyosunda, çok endişeliyim senin için

senin eşin hasta, klinik bi vaka, konularının bütününü bilmeyen arkadaşlar ne demek istediğimi anlamayabilir ama bilenler hak verecektir, sen ki günlerce yerde yatmış bi kadınsın dilini kesicem diye sana saldıran bi adam var psikolojik fiziksel ruhsal her türlü şiddet var çalışıyosunda, çok endişeliyim senin için

Hak veriyorum.her Turlu siddet var.ALLAH yardimcin olsun.dua edicem senincin

bu kadar olmasada yinede hakaretlerine katlanamadığım, saçmalayan, herşeyi sorgulayan, paranoyak bir adamdam ayrıldım. 2.5 yıl çektim. sonra baktım düzelmiyor, e düzelmeyecekte, e ben bu hıyarı neden çekeyim, benimde alnımda keriz yazmıyor. hoop boşadım.
şimdi çok mutluyum, musmutluyum :32::32:

anneoldummutluyum sana en son nickin de yazdığın şey doğru mu gerçekten anne oldun ama mutlu musun diye sormuştum,hatırlıyorum...

hepimiz eşlerimizle zaman zaman tartışırız,sesimizi yükseltiriz bu çok normal..çiçek-böcek yaşamıyoruz hiç birimiz ancak eşin hem babalığını hem de kocalığını çok yanlaş anlamış va bunu çok yanlış yaşayan bir adam..doktor değiliz buradan bir teşhis koyamayız ama bu adam normal değil..değşsin ya da değişmesin temelinde garip bir ruh hali var..

sana boşan falan demiyorum çünkü diğer konularında çok konuşuldu bunlar. ama yapacağın fazla bir şey yok..bu uğradığın ne ilk hakaret ne de son olacak.adam hakarete programlanmış gibi.

bu hikayede en çok çocuğa üzülüyorum yazık ki bütün bu olanlara şahit oluyor.

önceki konularını da biliyorum canım
senin eşin hasta.. diyosun ki çocuğum var.. tmm var da senin psikolojin ne olacak arkadaşım
burda sana defalarca dendi boşan ayrıl, sen boş tehditlere kanıp dinlemiyorsun..
yapılacak pek bişey yok gibi... en azından gözünü korkut boşanmaya niyetin yok çünkü
topla çocuğunun kendinin pılını pırtını babanlara git bi süre.. ona da ya tedavi olacaksın ya da bu iş biter de..
yok öyle tehditle çocuk almak falan.. büyük bi suç işlemedikten sonra kanunlar sana verir çocuğunu..
Allah yar ve yardımcın olsun.. bişeyler yapmanın zamanı gelmiş de geçiyor..

Back
X