- Konu Sahibi anneoldummutluyum
günaydın arkadaşlar, yine çok kötüyüm. sadece sormak yalvarmak istiyorum eşi benim eşim gibi her küçük tartışmada küfreden hakaret eden aşağılayan varmı, daha doğrusu böyle olup düzelen varmı, yada eşi tarafından düzelttirilen? böyle bir tanıdığınız eşiniz dostunuz varmı? 7 yıllık evliyim ben artık dayanamıyorum bu kadar sözel şiddete, anlatamam o kadar zorki.. allah kimseye yaşatmasın o anlarda inanın bazen kendimi balkondan atmak bile geliyor. kurtuluş gibi geliyor. ama korkuyorum, kızımı bırakıp gitmekten korkuyorum. ona bu cezayı veremem. ama artık sabrımın gücümün azaldığının farkındayım, önceleri kavgalardan sonra özür dilerdi, düzelir diye beklerdim saf saf... ama şimdi özür bile yok, aksine o kadar sinirleniyorki yatana kadar bazen ertesi güne kadar bazen birkaç gün siniri geçmiyor, bana bakışları falan nasıl değişik. gerçekten öldürmek istiyor gibi.. hıncını alamıyor, sevgimin zerresini bırakmadı bununda farkında bundan dolayıda çok asabileşiyor. alışmış ailesi tarafından pohpohlanmaya, bende böyle uzaklaşıp mümkün mertebe konuşmadıkça ilgilenmedikçe kuduruyor, her tartşmamızda çocuk gibi neler sayıyor. kalbim çarpıyor, nefes alamıyorum, dayanamıyorummmmmm. dünkü duyduklarımı söyleyim, şerefsiz, adi, sı....yım senin gibi kadını.... sonrada surat asınca suratsız maymun allah belanı versin bıktım şu suratından, bir günde yüzün gülsün pislik... söyleyin ne yapayım ne edeyim, biliyorum ne yapılırki ama bunaldım bişeyler yazın nolur işe geldim çatlıyorum. aslında ikimizde artık ayrılık vakti geldiğini biliyoruz ama...............................