- Konu Sahibi anneoldummutluyum
arkadaşlar biliyorum hepiniz yükleneceksiniz kızacaksınız yine. ama gerçekten durumum anlatılır gibi değil. kızına çok düşkün, bu psikopat hali ayda bir 2 ayda bir geliyor, geri kalan günlerde nasıl ilgili... kızımı vermem diyor, görürsün kanunlarda devlette bir yere kadar diyor. resmen tehdit etti beni, yalvarırsında ancak kakalı bezini görürsün diyor. yoksa ailem birşey demez zaten çalışıyorum alır kızımı giderim ama babamda çok agresif bir insan bunaltırlar, kızımla rahat bir ortamımız olmaz, bir odası bile olmaz... şimdi hiç değilse prensesler gibi odasını yaptık herşeyiyle ilgilenmeye çalışıyorum. sonra ailemle oturmak istemesem n eeşim ne babam rahat vermez. şimdi ayda 2 ayda bir hır gür gören kızım o zaman her akşam savaşın alasını görür... kıyamıyoruuuuuuuuummmm!!!
cnm anlamadığım şey sana hakaretlerin dışında herşey normal galiba ..hani demişsin çocuk odası yaptık.. çocuğumu vermem falan demişya ..benim tahminim bu biraz sonradan rahatı görünce azmış kudurmuş ..erkeklerin çoğu böyle yapıyorlar paraları çoğalınca öyle şeyler yapıyorlar .. senin yerinde olsam sahip olduğu şeyleri kısıtlarım bişekilde rahatını kaçırırım yani seni sindirmiş belli ..sen hep onu memnun etmek istersin yanlışı burda yapıyorsun cnm göze göz dişe diş . söylediklerini hiç eksiksiz aynen iade et hiç korkma ...rahatını kaçırmayıda unutma cnm çok öpüyorum seni ..izninle pis kart sonradan görme herif ..