Sürekli halsizlik,unutkanlık,uyku isteği

femiinistt

Sessizlik..
Kayıtlı Üye
30 Temmuz 2015
8
2
En kısa nasıl tutabilirim bilmiyorum ama şöyle konuya bir gireyim.Dostlar uzun zamandır kendimde gözlediğim başlıktan anlayabileceğiniz üzere,problemlerim var.Sabah yataktan kalkıyorum.Hala uykulu bir hal.Tekrar yatıyorum.Ama uyumuyorum.Sonra zor bela kalkıp güne başlıyorum.Ama her şeyde bir isteksizlik mevcut.Dışarı adımımı atmakta üşenmeler,kafamın üstünde bir ağırlık hissetmem,midemin bulanması,bazen ağrıması,başımın dönmesi de zaman zaman mevcut.12.sınıf öğrencisi olacağım.Yani önümde sınav maratonu var.Okullar kapandığından bu yana ders çalışıyorum.Çok eksiğim vardı.Ve yetişmeyecek gibi geliyor.Acaba bu yaşadıklarım psikolojik bir durum mu? Çünkü en çok aklıma ders çalışmam gerektiği geldiğinde oluyor.Yani neredeyse her saat başı.Ders çalışmayı sevmiyor değilim.Sayısal öğrencisiyim. Oturup çalışıyorum ama çalıştıklarımı ertesi güne unutuyorum.Bazen boş boş anlamsızca bir yere dalıyorum.Şimdi ne bu halin senin diyeceksiniz ama bunuda ekleyeyim.En ufak bir şeyde anında ağlamaya başlıyorum.Göz rengim yeşilden maviye dönene kadar..:KK61:
geçen sene bu belirtilerin daha ufak çaplı halinde hiç sevmediğim hastaneye gidip muayene olduğumda bir demir hapı ve vitamin kullandım.Daha iyiceydim sanki.Bu kadar depresif halimi,yorgunluğumu,unutkan halimi nasıl değiştirebilirim?Mesela vitamin kullanmaya başlayayım yeniden.Bunların haricinde neler yapabilirim.Ay ne kadar uzun yazdım ben böyle.Zihnimdekiler karmakarışık.