sürekli hasta babam

fafama

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2014
331
135
103
Ankara
Babam yaklaşık 1 yıldır sürekli hastayım deyip duruyor 2 defa check up yaptırdım hicbisey çıkmadı aksine yaşına göre değerleri çok iyi eskiden turlayan biriydi yine kimseye takilmazdi ama kendi başına gezerdi şimdi evden çıkmıyor bir de sürekli hastayım hiç halim yok diyor bayrama ziyarete gelenlere hep bunu dedi onlarda çık gez acilirsin gibi fikirler sundu
benim de nişan atmisligim var millet demez mi kızının yüzü gülmedi adamcagiz dağıttı kendini azcık pozitif ol diyorum bana dokunmayın diyor
çok zor durumdayız
Aksam da haberde helikopter ddüşmüş işte bak görüyormusun ölüm nerde gelcek belli değil diyor gittim diğer odada ağladım sinirlerim laska
ne yapabilirim annem de mahvoldu laf anlatamiyoruz

Kaç yaşında?benim anne annem de istisnasız her görüşmemiz de ben kötüyüm kızım bir daha görüşemeyiz diyor.çok şükür yaşıyor

Yaslaniyor baban, buyuk ihtimalle ölüm korkusu var. O yüzden diyordur hastayim, diye. Biraz anlayis gosterin, her dediğini duymayin.

Babanın bu durumunu neden üstüne aliniyorsunki. Her insanin basina gelebilir nisanlisindan ayrilmak, ölüm yok ya ucunda.

NöE="_Destiny_, post: 47193186, member: 354626"]andropoz
depresyon
uretkenlige karsi durgunluk donemi

aklima bunlar geldi[/QUOTE]
Nörolojiye de götürdüm antidepresan verdi icmedi

Bayram TE="ecrinnur1, post: 47193232, member: 281643"]Yaslaniyor baban, buyuk ihtimalle ölüm korkusu var. O yüzden diyordur hastayim, diye. Biraz anlayis gosterin, her dediğini duymayin.

Babanın bu durumunu neden üstüne aliniyorsunki. Her insanin basina gelebilir nisanlisindan ayrilmak, ölüm yok ya ucunda.[/QUOTE]
Bayrama gelen tüm misafirlere telefonla arayanlara çok kötüyüm diyor e biz de mahvoluyorz

[QUOTEölmekata, post: 47193255, member: 731183"]Babanın depresyonda olma ihtimali var mı?[/QUOTE]
Adeta ölmek için can atıyor antidepresan yan etkisi de intiharı tetiklemesi icmedi ilacını iç de diyemiyorum

Yaşamayıhhiç eytinagaci, post: 47193292, member: 488460"]hani sürekli hasta olucam ölücem diye düşüneceğine o zamanlarını sağlığı yerindeyken güzel yaşama fırsatını kaçırıyolar ya en çok ona üzülüyorum[/QUOTE]
Yasamayi hiç bilmedi gel küçük bi yer alalım deniz kenarı nefes alırsın azcık diyorum yok ne işim var diyo annem de aksine o kadar pozitif sosyal gezmek tozmak olsun ne kadar zitlar anlatamam baz

Depresyon gibi birseydir
Panik atak yada anksiyete de olabilir
Adama kizmayin iyi bi doktora götürün psikiyatriste terapi alsin

Back
X