• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Surekli hasta olma korkusu ve ben biktim

ben de 1 buçuk seneden fazladır bağırsak kanaması yaşıyorum, antibiyotik sonrası oldu benim de. kabız ve ishal hali hiç geçmiyor arada korkuyorum ama krem falan kullanıp kanamayı geçiriyorum bir süreliğine. sürekli hasta mıyım diye düşünürsek eğer daha çok hasta oluruz bir şeyleri de boşvermek gerekiyor artık.
Bu şikayetler bende de var kolonoskopi yapılacak şimdi çok korkuyorum kanser vs kötü bi hastalık olmasından

Bu şikayetler bende de var kolonoskopi yapılacak şimdi çok korkuyorum kanser vs kötü bi hastalık olmasından
Geçmiş olsun. Bana seneler önce bir kere yapıldı, çok şükür ağır bir hastalık çıkmadı. Küçük polipler, hemoroid ve ibs dendi. Gönlünüzü rahat tutun, biliyorum hepimiz kanserden fazlasıyla korkutulduk, ama kanser belirtileri ile diğer birçok kronik hastalığın belirtileri benzer. En kötüyü düşünmek yerine en hafifine odaklanalım :)

Yıllardır böyleyim surekli vücudumu kontrol ederim bi yerde şişlik mi var agri mi var sonra İnternette araştırmalar böyle geçip gidiyo hayatım.Bu sabahta koltuk altımda agri sizi gibi bir şey hissettim sabahtan beri elim orda şişlik var gibi ama yok gibide ama acı var ya diyorum şişlikler lenfoma mi oldum böyle hayat nasıl geçer tedavide görüyorum ama aynıyım
Bence internet insanları çok etkiliyor buradaki hastalık hikayeleri ölümler vs.Hemen hemen herkes acaba bende mi yada sevdiklerimde olabilir mi diye sorguluyordur.Genelde takıntılı insanlarda kanser fobisi gelişir bende de bir miktar var arada bir düzenli tetkik yapıp rahatlıyorum sizde kontrollerinizi yaptırıyorsanız biraz akışa ve ilahi adalete bırakıp tevekkül edin.Elden başka ne gelir ki zaten.

Back
X