• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sürekli hikayelerimi beğenen kişiye nasıl bir adım attirabilirim

isabelle03

Üye
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2022
50
161
23
Merhaba bundan bir ay önce biten yabancı dil kursunda tanıştığım, ders aralarında terasta arkadaşlarla birlikte çay icip sohbet ettiğim biri vardı.

Bana olan ilgisini seziyordum ama açılmamıştı. Şimdi kurs bittiğinden beri tüm hikayelerimi istisnasız beğeniyor fakat bir cevap vermişliği, mesaj atması falan yok. Bu kişiye bir şans vermeyi en azından dışarda buluşup kahve içmek falan istiyorum. Nasıl bir yol izleyebilirim :)) (aynı okulda fakat farklı kampüslerdeyiz, yol yakın)

2 kelime yazıp konuşma başlatamayacak biri mi ki siz adım atmayı düşündünüz? Bana ilgisi olanlar attığım her story’ye saçma da olsa yazacak bi şeyler bulurdu. Yani sizin durumunuzda ne yazılabilir ki bilemedim. Ben olsam ondan beklerdim.
Dikkatli okursanız nasıl adım attırabilirim yazmıştım :) yazmaya niyetim yok

Bir ilgi alanını biliyorsan onunla ilgili bir story atarsın ama samimiyetsiz olur. Kendi adım atacaksa atar zaten.

Sohbet ederken nasıldı? Çekingen biri mi, girişken biri mi? Siz dışarıdan sert mi durursunuz?

Merhaba bundan bir ay önce biten yabancı dil kursunda tanıştığım, ders aralarında terasta arkadaşlarla birlikte çay icip sohbet ettiğim biri vardı.

Bana olan ilgisini seziyordum ama açılmamıştı. Şimdi kurs bittiğinden beri tüm hikayelerimi istisnasız beğeniyor fakat bir cevap vermişliği, mesaj atması falan yok. Bu kişiye bir şans vermeyi en azından dışarda buluşup kahve içmek falan istiyorum. Nasıl bir yol izleyebilirim :)) (aynı okulda fakat farklı kampüslerdeyiz, yol yakın)

Gerçekten ilgi duysa yazar

Sizin sezdiğiniz gibi bir ilgisi gerçekten varsa, o yazar zaten. Ancak kurs biteli de 1 ay olmuş, şu zamana dek yazmadıysa onu yanlış anlamış da olabilirsiniz.

Onun kampüsüne gidin sanki orada arkadaşınıza uğramış gibi sizin kantindeyim buralardaysan kahve içelim diyebilirsin. Zaten daha önce çay kahve içmişsiniz.
Ondan sonra iletişim devam ederse ne ala etmezse kahve içmiş olursunuz :)

Dikkatli okursanız nasıl adım attırabilirim yazmıştım :) yazmaya niyetim yok
Hikayeni soru cevaplı bişey yap
Veya yoruma açık olsun
Anket vs gibi şeyler olsun
Sizce bu renk bana olmuş mu vs.. gibisinden;))
Ona göre yorum yaparsa yazarsın
Yok tarzım değil dersen, hikayeni sadece ona görünür yapıp bişeyler paylaş🤷‍♀️

Her resmini beğeniosa,
Ooo bakıyorum sende hiç bi hikayemi es geçmiyorsun
Bugünün 1000.şanslısı olarak büyük ödül sana çıktı
Benimle Bi kahve içmeye ne dersin de..😂😂😂😂

Sen bana bakma yaaa.. esprili yaklaşayım dedim 🫢

Bence bir şekilde yazardı ya. Ben de ayıp olmasın diye begendikleerim oluyordu🙈

Şans vermeyi düşünüyorsunuz ya şans isteyen yok ben erkeklerin bu kadar çekingen olduğunu düşünmüyorum isteseydi bir şekilde bir yolunu bulur açılırdı

Back
X