Sürekli hikayelerimi beğenen kişiye nasıl bir adım attirabilirim

Ben beğeni yapmasına biraz anlam yüklerdim açıkcası bakmış beğenmiş geçmiş demezdim acaba derdim , soru soran bir story paylaşsan kesin emin olursun

Böyle bir sey yapıp sehrine kadar gitmistim görmeye sonra adimları hep sizden bekliyor nazını niyazını cekerim hep erkek rolünü ustlenirim diyorsaniz atin tabii

onun gittigi, gidebilecegi yerlere gidip karsilasmis gibi yapabilirsiniz. ya da oralardan hikaye koyup yorum yazmasini bekleyebilirsiniz. icinizde kalmasin deneyin bakalim :)
ama acikcasi erkek milleti yazmak istedi mi bi bahane bulup yaziyor bence. kadinin adim attirmasina gerek kalmiyo pek

Halihazirda bi madigudisi vardır onun, bi yandan da nolur nolmaz diyerek sizi kenarda tutmaya çalışıyor. Şu anda kime mesaj atıyorsa onu bitirince size geçecektir acele etmeyin

itici görünebilirsiniz yada egosunu tatmin edersiniz belkide isterik gibi vs görünebilir onunla yakinlasma cabasi icinde oldugunuzu görünce

Bir ilgi alanını biliyorsan onunla ilgili bir story atarsın ama samimiyetsiz olur. Kendi adım atacaksa atar zaten.

Sohbet ederken nasıldı? Çekingen biri mi, girişken biri mi? Siz dışarıdan sert mi durursunuz?
En güzel yorum. Herkes boşver falan yazmış kadın hoşlanmış ya her şeyi çok bilmeyin

offf of bacım erkekler adım atmak isterse atar, sen attıramazsın o kendi isterse atar. Kimi insanlar herkesin her hikayesini beğeniyorlar. Normal akışta paylaşılan fotoğrafları beğendikleri şekilde. Yine de sen hoşlandıysan en azından 1-2 hikayesini beğenebilirsin sen de ya da daha önce hiç aranızda konusu geçen bir şey varsa onunla alakalı paylaşım yapabilirsin.

Benim eşim öyle anlamsız hikayelerime öyle anlamsız bir şeyler yazıyordu ki sırf konuşma başlasın diye. Şimdi konuşup gülüyoruz o saçma olaylara 😂 Bir kere uykuyla alakalı paylaştığım esprili bir fotoğrafa “40” diye cevap atmıştı. Ne demek istedin diye sordum ben de haliyle ve sonrası sabaha kadar konuşma. Ama tabi biz sosyal hayatta da aktif bir şekilde birbirimizi görüyorduk. Zaten benden hoşlandığına emindim onun rahatlığı vardı. Hayatıma girmek isteyen herkes de hep bir şekilde yazmıştır hiçbir şey olmasa gittiğim bir yer için aaa burası neresi çok güzel falan yazıp konuşma başlatmaya çalışmışlardır.

Back
X