Surekli ilgiye ve sevgiye muhtacim :(

Orkide1327

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2013
52
0
96
35
Ankara
Ben 20 yasindayim ve bunu son bir yildir cok belirgin olarak hissediyorum sanki hayatimda her zaman beni seven begenen kiskanan biri olmaliymis gibi hissediyorum surekli biri bana seni seviyorum diyicek surekli cok begenilcem surekli kiskanilcam hayatimda oyle biri olmayinca soluyorum resmen bi an bile mutlu olamiyorum ozguvenim yerlerde surunuyo kendimi cok kotu hissediyorum hemen hayatima biri girmeli ve beni sevmeli diyorum mutlaka hayatimda biri olmaliymis gibi yalniz kalamiyorum acaba bu psikolojik bi sorun mu ?

kesinlikle bir sorun bu. önce kendini sevmeye başlamalısın çünkü dışardakileri sevdikçe zarar göreceksin kırılacaksın daha 20 yaşındasın ve bu günlerini iyi değerlendir kendine daha fazla zaman ayır bol bol kitap oku hobiler bul kendine kendinle bütünleş ailenle daha yakın ilişkiler kur bence kendi kendine mutlu olmayı öğren daha güzel bir yaşama sahip olacaksın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…