Sürekli imalı konuşan insanlar kendini ne sanıyor?

sonkafautucu

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2016
550
374
103
Evet ne sanıyolar? " Oo ne güzel laf soktu diyip kendilerine alkış tutulucağını ya da plaket verileceğini falan mı?

Karaktersizin bayrak taşıyanları bu insanlar arkadaslar kesinlikle prim vermemek lazım, ben anlamıyorum bunları. Dümdüz insanım laf sokmayla imayla falan uğraşmam rahatsiz oldugum konuyu direkt söylerim.

Bugün yine böyle durduk yerde bi imalar, abuk sabuk hareketlere maruz kaldım. Sinirlerim zıpladı. O şahsı kolundan tuttuğum gibi
kenara çektim, bak ben böyle salak salak laf sokanlardan hiç hoşlanmam ya benimle adam gibi konuş ya da S. git dedim o da tabii ki s..olup gitmeyi tercih etti. Sütü bozuk çünkü, laf sokmadan duramaz ama aynı zaman da g.tü de yemez.

Öyle işte. Çok sinirliyim mazur görün siz siz olun prim vermeyin böyle yaratıklara. .

Al işte bi tane daha. Bi bitmediniz.
Pardon?
Konu açıyorsunuz, yorum veya soru gelince ne diye sivriliyorsunuz buradakilere? Gidin hır gürünüzü sokakta giderin o zaman, burası babanızın yeri değil. Yemişim sizin atarınızı giderinizi... Esas keşke sizin gibiler bitse şu forumdan da forum rahatlasa.

Bi insanin dedigi birseyi laf sokmak diye algiliyorsaniz kuyrugunuza basmistir. Kizim sana soyluyorum gelinim sen isit misali bende yaparim niye mi ust duzeydekilere patron kv kp vs direk yuzune diyemezsiniz bazi seyleri konunuzu anlamadim ama konu actifiniza gore yorumlara aciksiniz yorumculara sarmaniza gerek yok.

Bence biraz sakin olun neden herkes size laf soksun neden bunu istesinler? Siz içinizdeki iyi niyeti bulun bence ve gerginliği azaltmak için papatya çayı vs deneyin

oha sevde bişey dememiş ki. bunu nasıl laf sokma olarak algılarsınız ben anlamadım.

bence siz her lafın altında bişey arıyorsunuz. bu şekilde atarlı olmakta iyi değil benden söylemesi
Kv ile ilgili bi konusu var, esas ordaki "laf arayışı"na hayretlerin şaşar

Bu insan müsveddeleri maalesef her yerde var.

Arkadaşım 3 ay önce doğum yaptı. Okuldan çocukları alıyorduk. Arkadaşın tanıdığı hemen laf soktu. Hiç doğum yapmamış gibisin bu karnın ne, yoksa içerde bi tane daha mı var?

Aynı laflara yıllar önce maruz kaldığım için şunu dedim. Hayırdır bu lafı söyleyince rahat mı ettin. Göbek onun göbeği sen niye laf sokuyorsun ki şimdi dedim, İlla bir yerden sokucaksınız dedim. Mal gibi kaldı cvp da veremedi.

Çevremde bunlardan maalesef çok var. Gerçi arkadaşlarım değil bunlar ama aynı ortamda bulunmak zorunda kalıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…