• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sürekli intihar düşünçeleri

Oykumm786

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2015
905
323
103
31
Artık herşeyden bıktım sinirden gülme krizleri geçiyorum evde yalnız başımayım babam dediğim adamda sadece bana bağırmak için arıyor sabah kalkıyorum ölü gibiyim intihar etmek istiyorum çoçukluktan beri kaç defa depresyon geçirdigimi sayamam

Ben seni hep rahat hiçbir şeyi takmayan biri olarak düşünmüştüm.
Tavsiye olarak ne verilir bu durumda ? Uzmana görün

depresyonda olduğunu farkındasın zaten. bir uzmandan yardım almayı denedin mi hiç ?
not:sonunu okumamışım konunun yorumumu değiştirdim

Canim valla babadan yana seni oyle iyi anlıyorum ki sunu yap bunu yap diye akıl veremiyorum cunku onları duzeltemiyoruz

Emin ol babamdan yana konu açmaya kalksam hergun buraya yazssam emin ok 10 kere konu acabilirim ama dusun ki olum buna care degil baska seylerden mutlu olmayi denememiz lazim yada umutla gelecegi beklememiz lazim hic anlamadigimi dusunme suan babam yuzunden aglamak uzereyim neredeyse bende umudumu tuketsemde(suan yasamak istemesemde)yinede icimde bir ses birgun herseyin degisip cok guzel olacağını soyluyor sırf bunun hayaliyle guc buluyorum

Lütfen biraz sabir dua edip sabredelim insallah hayatinda hersey duzelir ve cok guzel olur keske elimden senin icin birsey gelseydi

Bence ihtiyacın olan tek şey yanında seni anlayacak birilerinin olması. Eski konularından da yola çıkarak, kimsenin seni anlamadigini, genelde on yargıyla karşı karşıya kaldığını düşünüyorum. Hatta bunu yazdıklarından dolayi ben de yapmış olabilirim.Ölümü aklından çıkar bence.Hayatında seni üzen, yoran kim varsa mesafeli davran, seni değiştirmeye çalışan insanlardan uzak dur.

Biliyorum 11 yaşımdan beri depresyon geçirmedigim zaman yok sürekli ölmekten başkaisyedigim yok

Yapmayın lütfen. Ölünce ne olacak. İnancınız ne yönde bilmiyorum ama ölüm ve sonrasına inanıyorsanız bir azap inanmıyorsanız hiçlik karşılayacak sizi.
Bir şeylerin düzelmesi, değişmesi ihtimali varken havlu atmak neden?
Ayrıca kızdım size. Bu tarz ilaçlar öyle içilip bırakılıp sonra bir daha başlanacak şeyler değil ki bunu çok iyi biliyorsunuzdur. Bir konuda arada bir uyuşturucu kullandığınızı okumuştum, bazen de ilişkiler anlamında koptuğunuzu, neden?
Kendinizden mi intikam alıyorsunuz?
Mazoşizme mi meyillisiniz?
İyileşmek ve düzelmek varken neden dibe gitmek?
Bize bu mutsuzluğu yaşatan şey aslında bakış açımız. Cennet de cehennem de zihnimizde. Kendi cehenneminizden çıkmak da sizin elinizde.

Bi
Yapmayın lütfen. Ölünce ne olacak. İnancınız ne yönde bilmiyorum ama ölüm ve sonrasına inanıyorsanız bir azap inanmıyorsanız hiçlik karşılayacak sizi.
Bir şeylerin düzelmesi, değişmesi ihtimali varken havlu atmak neden?
Ayrıca kızdım size. Bu tarz ilaçlar öyle içilip bırakılıp sonra bir daha başlanacak şeyler değil ki bunu çok iyi biliyorsunuzdur. Bir konuda arada bir uyuşturucu kullandığınızı okumuştum, bazen de ilişkiler anlamında koptuğunuzu, neden?
Kendinizden mi intikam alıyorsunuz?
Mazoşizme mi meyillisiniz?
İyileşmek ve düzelmek varken neden dibe gitmek?
Bize bu mutsuzluğu yaşatan şey aslında bakış açımız. Cennet de cehennem de zihnimizde. Kendi cehenneminizden çıkmak da sizin elinizde.
lmiyorum başka çıkış yolu yok beni doğuran kadın bile beni görmek istemiyor

İntihar çözüm olsa , inan dünya nüfusu yarıya inerdi.su an antidepresan alıyorum ve yaninda iki tane daha takviye sakinleştirici.cnku iki bebegimi kaybettim.ikincisi karnimda dikiş izleri bıraktı ama izi var bebegim yok.yani herkesin derdi kendine ağır.bi uzmandan yardım al mutlaka.kendi başına cozemezsin.sağlıcakla kal

benmde problemlerım oluyor sağlık problemlerm gıbı geldıkçe bırden gelıyor ama 1 bacagı olmaayan ınsanı gördugumde benım dertlerımın onun yanında hıc bır olmadıgını göruyorum.depresyon cıddı bır sorun bunun ıcın kesınlıkle psıkoljk destek almanız laızm ılacla berabr iyi bir uzman bulup duzeblrsnız.burdan tavsye wrmekle olacak iş değil cnku.hersey beyinde bitiyor bunu bilin dusuncelerınızı degıstırıp buna kendınızı ınandırrsanız hayata karşı zorluklarlrdan dolayı cok tökezlemezsn .yanı kısaca hersey beyınde bıtıyor,lutfen iyi bir uzmanaa görnunn

İntihar çözüm olsa , inan dünya nüfusu yarıya inerdi.su an antidepresan alıyorum ve yaninda iki tane daha takviye sakinleştirici.cnku iki bebegimi kaybettim.ikincisi karnimda dikiş izleri bıraktı ama izi var bebegim yok.yani herkesin derdi kendine ağır.bi uzmandan yardım al mutlaka.kendi başına cozemezsin.sağlıcakla kal
Teşekkürler uzmandan yardım aldım hayatının her döneminde depresyon yaşamışşın bundan sonrada olabilir dedi sürekli ilaçların dozlarını arttırdı

Ilacta onemli ama bakis acini degistir bir donem herkesin hayatinda olur boyle istemesede bitsede kurtulsm diye ama su gercektir ki intihar haramdir azabi vardir daha beterolur bu bir iikincisi hep karanlliktan sonra aydiinlik gelir mutlaka kisa sure icinde hayatinda dizelmeler olacaktir seni anlamayan bir babaya sahip.olman olmeni gerektirmez dua halinde ol Allaha cc sigin sabir et ki seni cok guclu yapar sabirlailgili ayetleri.oku

Aman dur kuzum naptın sen yaa?
Ne ölmesi? İnsan bigün öleceğini düşününce bile hüzünlenirken nasıl ölmeyi düşünür?
Hayat kısa.. Değer mi cana kıymaya?
Annen görmek istemiyormuş, peehh çok da fifi. Beni de babam görmek istemiyor, paşa gönlü bilir. İkimiz de atlayalım mı o vakit?
Kendine gel kendine, sana senden fayda var bu hayatta. İnadına yaşa, öleceksin ne olacak? Olan sana olacak.
O ilaçlarını da düzenli kullan, almıyayım elime terliği.
Hadi gül biraz, öptüm seni.

Back
X