Sürekli işten atılan eş

yok dedın gıbı dıl bılınclısınıde gordum 18 yasından berı bu meslktym 22 yasından berı mudurum xd eleman calstrdm ıcn nelerını gordm ınsan sarfı oldum sırkt bıze guvnıo patronlr gelıp her maza gezck dıl ense yaon cok emın ol
Amca swtıs pazarlmymıs dıkatınızı cekerım bızdee sabıt maas artı pırımdır sunu dusunuosa satmasamda madımı alıom dıen cok sırkt degerlndrıo bız gozluoz ornk satıs yok duz maas alıo sstıs yspmyn admn mazada ısı ne dıolr

Evet sorumsuz ...İş konusunda haklı olabilir mi acaba ?
Olurmu öyle şey . Hadi bi kere olur da dört kez diyorsunuz . Kalabalık ortamlarda çalışma hayatını ziyadesi ile yaşayan biri olarak , sıkıntı yüzde yüz eşinizde .

Anladigim kadariyla sizin asil sormak istediginiz benim is hayatim olmadi bilmiyorum acaba esimin isten cikarken soyledigi bahaneler dogru mu ?
Eger dogru anladiysam esinizin bahaneleri kismen dogru.
Şöyle soyliyim evet is hayati cok entrika doli malesef her yerde bu boyle. Ayaginida kaldırmaya çalışırlar cekemezlerde daha neler neler yaparlar yalanlar dolanlar.
Ama gercekten ihtiyaci olan ve kararli olan sorumluluk sahibi olan bir insan boyle olaylara pabuc bırakmaz. Gerek sabreder gerek hakkini arar.
Ama 3 yada 6 ayda benim ayağımi kaydirdilar ciktim geldim demez isten.
Bu yuzden uzgunum ki esiniz sorumsuz ve mucadeleci degil. Belki kendi isinin patronu olunca daha verimli olur bilemem ama bu durumda istedigi gibi rahat is bulamaz.

Tembel birisi değil kesinlikle biliyorum.İş arıyır sürekli ve buluyor da en fazla 2 ay oturdu evde ancak sorunu tutunamıyor bir türlü.Sorununun çalışmak olduğunu sanmıyorum işi gereği sık sık seyahat ediyor ,koştutrur üşenmez ancak çok sinirli ve sabırsız.Bir şey ona ters gelirse duramaz br türlü.Evde de çalışkan birisi ancak beceremiyor işte .İşini biliyor ama geçimsiz.İşe başlar en ufak olumsuzlukda evde de patronlarını şikayete başlar ben o zaman anlıyorum zaten yakında atılacak.Ikna etmeye çalışıyorum ve inanın sürekli diken üstünde yaşıyorum...İşsizlik benden çok onu etklliyor ve o da işsiz kalmak istemiyor .2-3 saatlik trafiklerde otobüslerde iş görüşmelerine koşduruyor ama olmuyor işte bir türlü.İşinin kıymetini bilmiyor .Ve bana karşı çok mahçup olduğunu söylüyor ,söylüyor da ağzımdan tek kelime çksa bana bağırıyor ve inanın çok şanslı tüm olumsuzluklarına rağmen ben şikayet eden bir kadın değilim.

Gerçekçi ve bu konuda farkındalığı olan ve sorunun kaynağını BİLİMSEL olarak açıklayan benim zaten.Komşu melahat şeklinde subjektif yorum yapan sizsiniz ama :) Konu sahibinin yaşadığı durum tam olarak bahsettiğim şey..Sorumsuzlukta insanda bir mekanizma haline gelmiş olabilir.Yani ben kocası sorumsuz değil demedim,şikayet ederek değil kaynağa inip çözerek,çözüm üretebilirler .
42 yaşındaki adamın cocuklugunamı inecek. :KK53:40 yasindan sonra insanin karekteri degisir mi? Adamın mekanizma bu saatten sonra değişmez.. Ya bu deveyi güdecek ya bu diyardan gidecek bu kadar net.!!! dolaştırıp durmayın lafı.... yemişim senin bilimselini. Keşke sende komşu melahat gibi olsan. Bu çok bilimsel diye sana kimse burda madalya takmaz.

Lütfen ne olur kimse tartışmasın.Herkes kendine göre haklı.Ben boşanmayı düşünecek duruma geldim ama işin içinden çıkamıyorum ve maalesef anlatacak kimsem yok.Sizlerden yardım istiyorum.

Ikimizin de ikinci evlilikleri..Eşim 42 yaşında ve satış pazarlama konusunda çalışıyor.4 yıllık evliliğimizde 4 kez işe girip işten çıkartıldı.Maalesef daha önce de çok başarılı bir çalışma hayatı olmamış.Para biriktirme konusunda da sorumsuz biri .Yaşı da ilerlediği için iş bulmakta zorlanıyor ancak bulduğu işlerde de 3-6 ay içinde işten çıkartılıyor.Kendisine takan bir yöneticiden ,onun profesyonelliğinden dolayı ayağının kaydırıldığından vs bahsediyor ama artık başlarda inansam da inanmıyorum.Aslında çalışmaya da istekli işde arıyor ama inanın artık neye inanacağıma şaşırdım.
Ben çalışmasam da gelirlerim var .Durumumuz fena sayılmaz.Ona destek olmaya çalışıyorum .Dırdır eden bir kadın da değilim ancak ağzımdan en fak bir şey çıksa bağırıyor çağırıyor.
Gerçekten çok büyük bir sıkıntı.Eski bir borcundan dolayı eve icra gelecek .O borcu ödeyecek durumda değiliz.Ben araştırıyorum neler yapabiliriz ama o o kadar rahat ki bir şey alamazlar ev esyasına haciz yok diyip duruyor.
Onun bu halleri çok can sıkıcı.Bilmiyorum ben mi abartıyorum.Çalışma hayatım yok.Zorlukları bilmiyorum.
Yardımcı olabilirmisiniz ne düşüneceğimi şaşırdım.
pazarlama işi öyle maalesef personel devir oranı çok yüksek...eşiniz doğru diyor ssk sı yoksa bişey alamazlar
inş pazarşaöa değilde iyi bir iş bulur

pazarlama işi öyle maalesef personel devir oranı çok yüksek...eşiniz doğru diyor ssk sı yoksa bişey alamazlar
inş pazarşaöa değilde iyi bir iş bulur
Maalesef bu yaştan sonra başka meslek yapamaz.Ben de başka bir bölümde çalışamazmısın diyorum ama bilidiğim bu diyor.O kadar bunaldım ki artık mülakatlar,iş görüşmelerş,telefon beklemek tam oldu derken herşeyin bozulması ..

Maalesef bu yaştan sonra başka meslek yapamaz.Ben de başka bir bölümde çalışamazmısın diyorum ama bilidiğim bu diyor.O kadar bunaldım ki artık mülakatlar,iş görüşmelerş,telefon beklemek tam oldu derken herşeyin bozulması ..
bilmezmiyim zor onun içinde

Bence eşinin konuşma becerisi yok dam demeden samanlık diyen biri
her yerden kovulur , yalakalık şart birde az konuşacaksın çok konuşanda kayıp eder diyelim patronun arkasından konuştu ya gidip hemen patrona söylerler ama orda yıllarca çalışanda konuşur ama gider yeni gireni gammazlar ne entrikalar dönüyor neler,neler ben burda yazsam roman olur ki benim de başıma geldi , allahından bulsun bu gamazlayanlar iki yakaları bir araya gelmesinler her yüzüne güleni dost sanmayacaksın iş yeri olsada
Tembel birisi değil kesinlikle biliyorum.İş arıyır sürekli ve buluyor da en fazla 2 ay oturdu evde ancak sorunu tutunamıyor bir türlü.Sorununun çalışmak olduğunu sanmıyorum işi gereği sık sık seyahat ediyor ,koştutrur üşenmez ancak çok sinirli ve sabırsız.Bir şey ona ters gelirse duramaz br türlü.Evde de çalışkan birisi ancak beceremiyor işte .İşini biliyor ama geçimsiz.İşe başlar en ufak olumsuzlukda evde de patronlarını şikayete başlar ben o zaman anlıyorum zaten yakında atılacak.Ikna etmeye çalışıyorum ve inanın sürekli diken üstünde yaşıyorum...İşsizlik benden çok onu etklliyor ve o da işsiz kalmak istemiyor .2-3 saatlik trafiklerde otobüslerde iş görüşmelerine koşduruyor ama olmuyor işte bir türlü.İşinin kıymetini bilmiyor .Ve bana karşı çok mahçup olduğunu söylüyor ,söylüyor da ağzımdan tek kelime çksa bana bağırıyor ve inanın çok şanslı tüm olumsuzluklarına rağmen ben şikayet eden bir kadın değilim.

Bence eşinin konuşma becerisi yok dam demeden samanlık diyen biri
her yerden kovulur , yalakalık şart birde az konuşacaksın çok konuşanda kayıp eder diyelim patronun arkasından konuştu ya gidip hemen patrona söylerler ama orda yıllarca çalışanda konuşur ama gider yeni gireni gammazlar ne entrikalar dönüyor neler,neler ben burda yazsam roman olur ki benim de başıma geldi , allahından bulsun bu gamazlayanlar iki yakaları bir araya gelmesinler her yüzüne güleni dost sanmayacaksın iş yeri olsada
Konuşma becerisi var hem de çok fazla.Yalakalık yapamaz ve her şeye atlar.Çok fazla konuşur.Hiç bir şeyi beğenmez.Mesela yemekleri beğenmez iş yerinde yemez ve sürekli şikayet eder.Her patron işini bilmez .Trafik yorar erken kalkmak yorar bunları yapar ama hep konuşur konuur da konuşur.Gammazlanıyordur kesin ama o da artık bu yaşta patronun arkasından konuşmamayı öğrenmeli.

Konuşma becerisi var hem de çok fazla.Yalakalık yapamaz ve her şeye atlar.Çok fazla konuşur.Hiç bir şeyi beğenmez.Mesela yemekleri beğenmez iş yerinde yemez ve sürekli şikayet eder.Her patron işini bilmez .Trafik yorar erken kalkmak yorar bunları yapar ama hep konuşur konuur da konuşur.Gammazlanıyordur kesin ama o da artık bu yaşta patronun arkasından konuşmamayı öğrenmeli.
1 sene kapı kapı dolaşıp 10 senede bankada çalıştım çok zor ama konuşmasa çok iyi olur

Çok konuşan kayıp eder işini bilenlere ve sinsi olanlara bakın bunlar başarılı ve sadece dinlerler , başarısızlara bakın sürekli konuşmak ve şikayet etmek ,

bence çıktığı işyerlerinden niye çıkmış fırsatın varsa bunu araştır borç diyosun başka şeyler çıkabilir :/

bence çıktığı işyerlerinden niye çıkmış fırsatın varsa bunu araştır borç diyosun başka şeyler çıkabilir :/
Arkasında bir şey olmadığına eminim çünkü ortak arkadaşlarımız oldu iş yerinden ve ortamlarda da konuşuldu.Borç eski ve benim de bildiğim bir borç .

Back
X