Bana destek olur musunuz? :(

ne güzel bir genç kız yetiştirmiş annen baba demiyecem duruma bakılırsa ondan hayır olmamış olmazda artık sen sınavına hazırlan gülüm iyi çalış mesleğini eline al ve anneni kurtar o adamdan birde nacizhane fikrim bu konuları annenle konuşurken gül geç sadece sarıl ona seni çok seviyorum de ve kapatin çünkü kadıncağız konuştukça dahada üzülmesin Allah yar ve yardımcınız olsun kardeşim anneni sizi ve bu durumda olanlari korusun kolllasin Allaha emanet
Amin çok çok sağolun daha da iyi hissettim sayenizde ❤️❤️🌸🌸

Ne güzel kalpli bir evlatsın. Dilerim hep güzellikler çıksın karşına, istediğin gibi bir geleceğin olsun. Baban bu yaştan sonra değişmez, ancak elden ayaktan düşünce aklına gelecek evlatları olduğu. Bu kafadaki insanlar genelde böyle, işleri düşünce baba olduklarını hatırlarlar. Baba konusunda şanssızsın ama annen ve kardeşin senin şansın. Onlara sıkı sıkı sarıl. Benim de zor zamanlarım oldu. Ailem hayatta olmadığı için benim sorunlarım akraba kaynaklıydı. Üniversiteyi kazandım, burs buldum, iş buldum, sülaleye resti çektim. Çok fena şeyler de yaşattılar bu arada ama neticede şuan istediğim hayatı yaşıyorum, onların bana dayattığı hayatı değil. O yüzden sen de istediğin her şeyi yapabilirsin, hem kendin için hem annen için, yeter ki sıkı çalışmayı bırakma.
İnşallah canım benim Allah hepimizin yardımcısı olsun ❤️

Anladigim kadariyla maddi sikintidasiniz. Terapisti karsilamaniz zor olur. İstanbulda belediye kadinlar ve cocuklara ucretsiz terapist destegi veriyor. İliniz icin de bu durumu arastirabilirsiniz. İnsallah hayal ettiginiz her sey gerceklesir.

Terapist derdine deva olmaz. Maddi durumun da anlasilan pek iyi degil. Insan kendi kendinin doktoru pisikologu oluyor malesef . Sorumsuz bir baba çocuğu ancak buhrana sürükler. Sağlam temeller uzerine kurulmayan evliliklerde saglikli bireyler yetismiyor. Saglikli zeki bir birey olsaniz bile uzun yillar yasadiginiz vurdumduymazlik, sorumsuzluk ve sozde caresizlik sizin de hayat cesaretinizi kiriyor. Kendini bulmaniz 30 lu yaşlarınızi bulabiliyor. Size tavsiyem o yokmuş gibi yaşayın. Annenize ve kardesinize yardım etmek istiyorsanız önce kendinize yardım edin . Derslerinize odaklanin. Kendi ayaklarınızı üstünde durmaya başlayınca bu günlere gülüp geçersiniz. Hayatta her şeyin ilacı zaman ve sabır . Siz elinizden geleni yapın gerisini tevekkül edin.

Yas ilerledikce, sen anneni degil, annen seni yasatmasi gerektigini , sana iyi bir hayat kurmasi gerektigini anlayacaksin. Simdi kendini kurtarici ve anneni zavalli bir kurban olarak görüyorsun.

Surda yazdigin iki satirda bu durumun böyle olmadigini, ben bile anladim.

Umarim üniversite sinavini kazanip, iyi bir meslegin olur.

Yas ilerledikce, sen anneni degil, annen seni yasatmasi gerektigini , sana iyi bir hayat kurmasi gerektigini anlayacaksin. Simdi kendini kurtarici ve anneni zavalli bir kurban olarak görüyorsun.

Anneler çocuklarını can simidi gibi gormekten ne zaman vazgececekler, işte o zaman güçlü ve casur kadın olmayı hak edecekler.

Anladım sanırım, teşekkür ederim ❤️

Terapist derdine deva olmaz. Maddi durumun da anlasilan pek iyi degil. Insan kendi kendinin doktoru pisikologu oluyor malesef . Sorumsuz bir baba çocuğu ancak buhrana sürükler. Sağlam temeller uzerine kurulmayan evliliklerde saglikli bireyler yetismiyor. Saglikli zeki bir birey olsaniz bile uzun yillar yasadiginiz vurdumduymazlik, sorumsuzluk ve sozde caresizlik sizin de hayat cesaretinizi kiriyor. Kendini bulmaniz 30 lu yaşlarınızi bulabiliyor. Size tavsiyem o yokmuş gibi yaşayın. Annenize ve kardesinize yardım etmek istiyorsanız önce kendinize yardım edin . Derslerinize odaklanin. Kendi ayaklarınızı üstünde durmaya başlayınca bu günlere gülüp geçersiniz. Hayatta her şeyin ilacı zaman ve sabır . Siz elinizden geleni yapın gerisini tevekkül edin.
Teşekkürler ❤️

Back
X