sürekli kahveye gitmesi beni rahatsız ediyor :(

avensis

hayat arkadaşım eşimmm
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2013
375
0
26
İstanbul
merhaba
ben yeni evliyim ama eşimle mesleklerden dolayı ayrı şehirlerdeyiz 5 ay sonra bırlıkte yaşamaya başlayacagız
sorunum eşim hergun kahveye gıdıp okey vb oyunlar oynaması
ben bunu sorun yaptıgım zaman onun yanında olmadıgımı ,arkadaslarıyla bu sekılde vakıt gecırmekten hoslandıgını belırtıyor....ama boyle bır alıskanlıgının olması benı rahatsız edıyor?
sizce ne yapmalıyım ?ona nasıl davranmalıyım ilerde benı evde yalnız bırakıp yıne oyle kahve koslerınde vakıt geçirirmi??

genelde bu tür alışkanlıklar var canım kahveye gitmez maça gider,balığa gider,yada dışarıda vakit geçirmekten hoşlanırlar,yada bilgisayara takılırlar sen zaten özlem içinde olduğundan bunu kendine dert ediyosun ayrısınız şuan ne yapsınki başka sen gelince gitmez bir süre geçer yine gider önceden bende dizimin dibinde olsun isterdim ama hafta sonu o evde olduğunda hiç bir işimi yapamıyorum ben git diyorum artık kahve takıntısı yok çok şükür ama bi arkadaşı var onunla vakit geçiriyor çıkmak istemezsede odasında bilgisayarın başında oturuyor yapılıcak bişey yok.

bilmiyorum çok rahatsız olmaya başladım
bana dedıgı sey kahve işte erkeklerın geldıgı oyun oynadıgı yer cafeye baramı gıdıyorum da bu kadar rahaysız oluyorsun ben bunu yapmaktan keyıf alıyorum sen nedenn mudahale etmek ıstıyorsun dıyor tartısıyorz
bılmıyorum bende onunla olamadıgımdan dolayı evde otursun hiç birsey yapmasın ıstıyorum galıba
bu durumu aşabilecekmiyim bilmiyorum

yani böyle üstüne giderseniz, ilerde siz bir araya gelince gitmeyeceği varsa da kesin daha çok gider..

annemden biliyorum, babam kahveye giderdi her akşam bi kaç saat.. o kadar çok söylendi, vazgeçirmeye çalıştı ki..

sonuç mu? hala gidiyor.

Bu tür alışkanlıklardan kolay vazgeçilmiyor diye duymuştum
Ama evlenince semt şehir değişecekseniz arkadaş çevresi değişeceğinden bir nebze olsun kurtulur belki bu alışkanlıktan..

evet o biraz da inattır ters tepkı yapıyor bazı seyler onda
bılmıyorum ki ne yapsam

Bu tür alışkanlıklardan kolay vazgeçilmiyor diye duymuştum
Ama evlenince semt şehir değişecekseniz arkadaş çevresi değişeceğinden bir nebze olsun kurtulur belki bu alışkanlıktan..

tam tersi ben onun yaşadıgı şehre gidecegim keşke o degiştirse
çok arkadaş canlısın bu kadar olması beni korkutuyor

evet o biraz da inattır ters tepkı yapıyor bazı seyler onda
bılmıyorum ki ne yapsam

hele de inat biriyse çok fazla gündeme getirmeyin bence bunu.

valla sanki biraz fazla evham yapıyorsunuz. hani artık birlikte yaşasanız da gitse hak verirdim.

ama siz ilerde de öyle olucağını düşünüyorsunuz.

ne desem bilemedim, aslında bende olsam sinir olurdum.. tek yapabileceğiniz devamlı uyarma yapmayı noktalayıp beklemek olur sanırım.

birlikte yaşamadan bırakıp bırakmayacağına karar vermek çok zor.. arkadaşımın eşide böyleydi ama birlikte yaşamaya başlayınca abartmadan ara ara gitti.. ama çok baskı yapma bence yapma dedikçe daha bi tatlanır.. birlikte yaşamaya başlayınca yavaş yavaş alıştırısın.. birazda kadınlığını kullandınmı hallolur inşallah :)

bencede güzel örnek

evhamdan ziyade begenmedıgım bır alışkanlıgı bu
belki başka bırsey olsa ondan da rahatsız olucam ...ne bilimm bizim babalarımız falan gıder kahveye o daha çok genç şimdiden boyle olması korkutuyor
ilerde ne yapsamda onu bu alışkanlıklarından vazgeçirsem diye düşünüyorum?

rahatsız olmakkta haklısınz bence , öyle bi ortamı hiç bi hanım istems , bütün pis alşkanlıklar kumar alkol sigra pis muhabbetler , hep orda başlar... umarım size dediği gibi yalnzlktan gidiyordur ama yalnzken baska birşyle uğrasmasını tercih ederdim:) yinede bukadar sorun etme arkdşlrnda dediği gibi aynı ortamı paylşnca değişebilir

cnm bıraraya geldığınızde her zaman gıtmez daha doğrusu gıdemez. çalışıyo sonuçta akşam dırek yanına gelecek gelmek zorunda kalacak. mesela benım eşimde gıdıyo malesef kahveye. hiç hoşlanmıyorum bu durumdan. sadece haftasonları gıder ama gıtmeden sorar" napalım bugun "dıye .. e benım ev işim oluyo erkek evde oldumu kalıyo işler biyere gıtmıceksen kahveye gıdıyorum dıyo. gıtme demıyorum nıyemı.... bukadar ozgurluğunu kısıtlayamam kı sonuçta cafelere gıtmıyo bara gıtmıyo arkadaşlarınla takılmıyo... ustelık banada soruyo... evet hoşlanmıyorum ama napayım ... ben iş yaparkende evde olmasın ayrıca.biraraya geldığınızde sende anlayacaksın ev işin olduğunda gıtsın kahveye dıceksın

bencede güzel örnek
:)
bence böylelerının hemen kucagına bı cocuk verıp sorumlugunun arttırmak lazım
ya da tam tersı o benım kucagıma verır :)) bebişle ben el elde başbaşta kalrız :))

canım inşallah yaa
bende umarım takmayacak duruma gelırım ilerde ya da inşallah o bu alışkanlıklardan bıkar:)

eşim dini yönü agır basan biri
alkolü hiç yoktur,kumar işine de girmez ama okey kagt hanı çayına kahvesıne oynarlarya aynen ole
yada pc de kantır mıdır nedır ondan oynar oyle yani
ama ınsallah dedıgın gibi olur ben yanına gıdınce vazgecer bunlardan

çok muhabbet ,tez ayrılık getirir derler,devamlı dipdibe olmak ne kadar faydalı sizce?

eşiniz kahvede akadaşlarıyla biraz takılıp kafa dağıtsa çok problem olacağını sanmam,

bilgisayar başında otururp farklı uğraşlar edinse daha mı iyi ?başa bayanlarlaokey oynasa ,

iş harici kişisel zaman geçirmeyi öğrenin bence ,eşinizle az ama kaliteli zaman geçirin ,sizde kendinize arkadaş ve meşguliyetler edinin

herşey gönlünüzce olsun

aslında herşeyin özü bu...çok da güzel yazmıssın saol....
ama bazı aşırılıklar insanı korkutur ,tabiki arkadaşlarıyla vakıt geçirsin ama aşırı degil...
biz zaten uzakta bır ılışki yuruttuk sımdı evlıyız yıne ayrıyız yani daha bıkmaya vakit olmadı birbirimizden

cidden arkadaş çok doğru söylemiş. katılıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…