Sürekli kalitesiz çıkan yumurtam

Matmazela

Rabbim "ol" demeni bekliyorum..
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2014
871
695
333
Herkese merhaba arkadaşlar ben 24 yaşındayım erken yumurta yetmezliği problemim var
fsh; 9
amh; 0.9
aslinda cok kötü değil ama 3 senede 6 kez tüp bebek tedavimde hep boş yada kalitesiz çıktı hiç embriyo oluşturamadık..
Doktorlar bile anlam veremiyor hep 3-4 yumurta gelişiyor ama sonuç sıfır
Artık ne yapacağımı bilmiyorum sabrımız kalmadı tükendik maddi manevi :KK42:
Benim gibi olan var mı ? Erken yaşta böyle sürekli kalitesiz yumurtası olan ve benim gibi 6 kez çabalayıp boşa düşen..

Cnm birşey sorabilir miyim ? Ya yumurtaların kaliteli olup olmadığı adetin 3. Günü yapılan hormon testiyle belli oluyor mu ? Geçmiş olsun senin içinde. İnş Allah yardımcın olur da kucağın boş kalmaz. Yavruna tez vakitte ulaşırsın. Bizde inş

Canm çok üzüldüm vitamin takviyesi falan yapıyorlar mı??
D vitamini qoenzim falan çok önemli istanbul da bahçeci de Bülent traş a git vakit kaybetmeden Rabbim sana da her isteyene de versin benim de 3. Deneme de oldu hamdolsun
Ah canim.. Kullanmadığım şey kalmadi vitaminler, ari sütü, incir kürü, bal polen hiçbirisi işe yaramadı. İlk tedavimi Bülent Tıraş'ta oldum ama bir boş bir kalitesiz çıktı embriyo olmadı
Senin soeunun neydi canim çok şükür olmuş Allah sağlıkla kucağına almayi nasip etsin canim :anne:

Cnm birşey sorabilir miyim ? Ya yumurtaların kaliteli olup olmadığı adetin 3. Günü yapılan hormon testiyle belli oluyor mu ? Geçmiş olsun senin içinde. İnş Allah yardımcın olur da kucağın boş kalmaz. Yavruna tez vakitte ulaşırsın. Bizde inş
Canim hormon tahlilleri yumurta rezervini gösteriyor buda doğurganlık oranı demek. Saol canim Allah razi olsun sen kaç yaşındasın inşallah benim gibi çözümsüz bi problemin yoktur..

Canim hormon tahlilleri yumurta rezervini gösteriyor buda doğurganlık oranı demek. Saol canim Allah razi olsun sen kaç yaşındasın inşallah benim gibi çözümsüz bi problemin yoktur..
31 yaşındayım 3 senedir uğraşıyoruz bende problem YÖK deniliyor sadece hgs çektirdiğim de tahim Arcuate uterus çıktı buda gebe kalmaya engel değil denildi. Eşimde yeni varikosel olduğu ortaya iktidar ameliyat oldu 1 ay oldu. Beklemedeyiz. İnş olur

31 yaşındayım 3 senedir uğraşıyoruz bende problem YÖK deniliyor sadece hgs çektirdiğim de tahim Arcuate uterus çıktı buda gebe kalmaya engel değil denildi. Eşimde yeni varikosel olduğu ortaya iktidar ameliyat oldu 1 ay oldu. Beklemedeyiz. İnş olur
Rahimde şekil bozukluğu sanırım dediğin canim. Bi arkadaşım var rahmi kalp şeklinde dedi doktor şimdi doğum yaptı canim korkma tedaviyle de olsa olur inşallah..
Benim tedaviyle bile olmuyor ve çaresi yok :KK42:

İnşallah canim inşallah. Bende böyle ümitsiz olmak istemiyorum ama elimde değil artık hayata küsmüş gibiyim.. Allah'tan ümit kesilmez ama bir iki üç derken altı kez aynı sonucu alınca kendimi olumsuz düşüncelerden alamıyorum iyi düşünemiyorum kendimi nasıl düzelticem onuda bilmiyorum..

Hiç çocuğum olmayacakmış gibi geliyor.. sanki hissediyorum :KK42:
Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın.. Çok zor.. Çaresizlik çok zor..

Ah canim.. Kullanmadığım şey kalmadi vitaminler, ari sütü, incir kürü, bal polen hiçbirisi işe yaramadı. İlk tedavimi Bülent Tıraş'ta oldum ama bir boş bir kalitesiz çıktı embriyo olmadı
Senin soeunun neydi canim çok şükür olmuş Allah sağlıkla kucağına almayi nasip etsin canim :anne:
Ay kıyamam yaa Rabbim en kısa zamanda versin inşallah çok dua edicem sana da. Çok şükür oldu canm bende bişey yok eşimde sorun sayı az şekil bozuk falan

Ay kıyamam yaa Rabbim en kısa zamanda versin inşallah çok dua edicem sana da. Çok şükür oldu canm bende bişey yok eşimde sorun sayı az şekil bozuk falan
Allah razi olsun canim.. Sende sağlıkla kucağına al inşallah bebeğini cinsiyeti belli mi canin ?

Merhaba M Matmazela

o kadar çok hiç sorunu olmayıp çocuğu olmayan varki biz bilemeyiz bizim için biçilen kederi benimde aslında basit gibi görünüyor sorunlarım ama yıllardır nasip olmadı. Lütfen kendini topla vücuduna beynine pozitif bir enerji gönder. Allahın hazinesi geniş biz ancak ondan isteriz. ve bu tür sorunlar için incir kürleri falan deneyenler var birde alternatif birşeyler dene kendini iyi hissetmeni sağlar belki. Allah başta senin sonra da hepimizin yardımcısı olsun.

Merhaba M Matmazela

o kadar çok hiç sorunu olmayıp çocuğu olmayan varki biz bilemeyiz bizim için biçilen kederi benimde aslında basit gibi görünüyor sorunlarım ama yıllardır nasip olmadı. Lütfen kendini topla vücuduna beynine pozitif bir enerji gönder. Allahın hazinesi geniş biz ancak ondan isteriz. ve bu tür sorunlar için incir kürleri falan deneyenler var birde alternatif birşeyler dene kendini iyi hissetmeni sağlar belki. Allah başta senin sonra da hepimizin yardımcısı olsun.
Cnm sekil bozukluğu esinde varya sen normal yollami kaldin benim esimdede var sekil bozuklugu

İnşallah canim inşallah. Bende böyle ümitsiz olmak istemiyorum ama elimde değil artık hayata küsmüş gibiyim.. Allah'tan ümit kesilmez ama bir iki üç derken altı kez aynı sonucu alınca kendimi olumsuz düşüncelerden alamıyorum iyi düşünemiyorum kendimi nasıl düzelticem onuda bilmiyorum..
Ümitsiz olma dua et bol bol yaşın daha çok küçük cnn benim

Merhaba M Matmazela

Amin canim Allah razi olsun..
Çok alternatif denedim denemeyede devam ediyorum zaten çabalamayip tamamen tedaviyi birakinca iyice kötü oluyorum :KK43:
Bende sebepsize giriyorum galiba tahlillerim çok kötü değil ama yumurtada yok burda bi dengesizlik var işte burda kader diyoruz..
Sorun olmadığı halde olmamasının bi hikmeti var diyoruz ama bu uzun bir süre olunca artık sabır tükeniyor..
Seninde dediğin gibi Allah yardımcımız olsun sen kaç senedir uğraşıyorsun. Canim benim 3 bitti neredeyse..

M Matmazela bende de aynı sorun var canım elden bi şey gelmiyor sana peki nedenini soledilermi bana genetik olduğunu söylüyorlar Çok çaresizim bende
Ben kromozom analizi de yaptırdım sorun çıkmadı ama bir tek bu test mi bunu belirliyor bilmiyorum..
Yani benim durumum gerçekten anormal. Evet rezerv problemim var ama hormon degerleri ve yumurta sayısı benden çok daha kötü olanlar bile üç beş tedaviyle bebek sahibi olabildi. Allah herkese nasip etsin tabiki ama benim durumuma bir anlam verilemiyor.. Gerçekten çok çaresizim :KK61:

Ümitsiz olma dua et bol bol yaşın daha çok küçük cnn benim
İnanki ne yaptığımı bende bilmiyorum.. içim o kadar dolu ki Allah affetsin kendimi manevi aleme yönlendiremiyorum bunu demekten de huzursuzum ama böyle :KK43:
Biyolojikle yaşım 24 ama yumurtalık yaşım 40-45 hatta 40 yaş topiği var onlarin bile ari sütü vs takviyeyle embriyoları oluyor :nazar:
Gençliğimin tadını çıkaramıyorum sürekli aklımda bu mevzu. Kimseyle görüşmek istemiyorum dışarı çıkmıyorum ki ben çok sosyal bi insandım..

Back
X