O okuogren Üye Kayıtlı Üye 26 Mayıs 2025 100 28 13 29 Bugün 04:15 Konu Sahibi Konu Sahibi okuogren #21 Yagmur3434211 .!.: Mrb öncelikle umarım hayaliniz gerçek olur . Bende sizle aynı durumda sayılırım. Tavsiyem prp ve egsozom yaptırmanız 5 yıl üzerine bu işlemden 2 ay sonra dogal yol ile hamile kaldım. Genişletmek için tıkla... Doktorum söyledi ama kesin kanıtlanmış bir faydası olmadığı için denemedim. Fikrim değişiyor sanırım :)
Yagmur3434211 .!.: Mrb öncelikle umarım hayaliniz gerçek olur . Bende sizle aynı durumda sayılırım. Tavsiyem prp ve egsozom yaptırmanız 5 yıl üzerine bu işlemden 2 ay sonra dogal yol ile hamile kaldım. Genişletmek için tıkla... Doktorum söyledi ama kesin kanıtlanmış bir faydası olmadığı için denemedim. Fikrim değişiyor sanırım :)
Y Yagmur3434211 Aktif Üye Kayıtlı Üye 26 Ağustos 2022 191 29 28 46 Bugün 08:06 Konu Sahibi Konu Sahibi okuogren #22 okuogren .!.: Doktorum söyledi ama kesin kanıtlanmış bir faydası olmadığı için denemedim. Fikrim değişiyor Genişletmek için tıkla... okuogren .!.: Doktorum söyledi ama kesin kanıtlanmış bir faydası olmadığı için denemedim. Fikrim değişiyor sanırım :) Genişletmek için tıkla... Mrb. Bence faydalı özellikle egsozom
okuogren .!.: Doktorum söyledi ama kesin kanıtlanmış bir faydası olmadığı için denemedim. Fikrim değişiyor Genişletmek için tıkla... okuogren .!.: Doktorum söyledi ama kesin kanıtlanmış bir faydası olmadığı için denemedim. Fikrim değişiyor sanırım :) Genişletmek için tıkla... Mrb. Bence faydalı özellikle egsozom
S sryya91 Aktif Üye Kayıtlı Üye 25 Şubat 2021 287 40 48 26 Bugün 14:19 Konu Sahibi Konu Sahibi okuogren #23 Benim yukirtalarimda olgun çıkıyor ama döllenmiyor. Arisutu, vieamin, prp, beslenme her şeyi denedim ama sonuc yok
Benim yukirtalarimda olgun çıkıyor ama döllenmiyor. Arisutu, vieamin, prp, beslenme her şeyi denedim ama sonuc yok