• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sürekli kapıdan kontrol eden komşu.

saft

Guru
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2012
2.553
3.022
448
İstanbul
Artık sinirimden çatlayıp bağıracağım birgün. Kızlar evimize kim gelse karşı komşumuz kapıyı aralayıp gelene bakıp kapatıyor. Bu sabah da oldu. Başka bir komşumuz ziyarete geldi mesela kapıda gider ayak sohbet ettik açıp bakıyorlar kimle konuşuluyor diye. Bayan erkek farketmiyor yani. Kapının önünde durmaktan korkar olduk. Napmalıyım bağırsam mı konuşsam mı sorununuz ne mi desem? Kırmak da istemiyorum ama yetti yani :47:

Canm bence konusmalsn kırmak istemyosan en azndan nden böyle bisey yaptgnı blki öğrenr nasl bi niyette bende blemedm smdi haklsn ama bnce en iysi konsmak :)

Bence bir gün yakaladığında güzelce bir konuşma yap yani o an sinirle dahi olsa bağır çağır ne bileyim anlasın yani...
Ben de gözetlenmekten hoşlanmıyorum eski oturduğumuz evdeki komşumuz hep nereye gidip gelsek sorardı ve işim var desek de ne işin var diye irdelerdi şimdi ev sahibim de bazen bana birşey diyeceği zaman kapımı kapatıyorum aşağı inerken kapıyı açıp diyeceğini söylüyordu ben bundan hoşlanmıyorum ve geçenlerde başka bir nedenle kızdım saygısızlık yapmadan ama biraz ses tonumu yükselterek içimdekileri döktüm şimdi eskisi kadar rahatsız edilmiyorum

Artık sinirimden çatlayıp bağıracağım birgün. Kızlar evimize kim gelse karşı komşumuz kapıyı aralayıp gelene bakıp kapatıyor. Bu sabah da oldu. Başka bir komşumuz ziyarete geldi mesela kapıda gider ayak sohbet ettik açıp bakıyorlar kimle konuşuluyor diye. Bayan erkek farketmiyor yani. Kapının önünde durmaktan korkar olduk. Napmalıyım bağırsam mı konuşsam mı sorununuz ne mi desem? Kırmak da istemiyorum ama yetti yani :47:

kırmaya korkmayın nitekim o hiç korkmuyor utanmıyor

Benim de başıma gelmişti, hayırdır komşu bişi mi diycektin sürekli kapıdan bakıp giriyosun da içeri demiştim. mırın kırın etmişti ha yok bilmem ne falan, sonra da bir daha yapamamıştı =)

Bence git konuş .ben olsam misafirim geldgm zman buraya baktgni görürsem"ay burdada durulmuyor akbaba gbi üşüşen baykuş gbi gözetleyen var "derim ona bakarak.:)

Ben de aynısını söyleyecektim :) Kapıyı açtığı zaman,hayırdır komşu deyin.O sıkılmadan açıyorsa siz de sıkılmadan hayırdır birşey mi var deyin.
Cevap vermeden kapatırsa,duyabileceği sesle,her seferinde kapıyı açıp bakıyor ne varsa dersiniz.

aaaa bunlar kpss ıle atanıyor sen bılmıyor musun her apartmana bır tane mesela bende bu yıl kı kpss puanımla boyle birsey tercih edicem anca ona yetcek zaten ama zevkli gibi duruyor bagırmayın o da emir kulu napsın kafa ona yetıyor

Son düzenleme:
İgneleyici bi sekilde `buyur birine mi baktin`falan de kapiya ciktiginda. Ses cikarman lazim bu duruma :31:

Son düzenleme:
benim eski komşum da böyleydi.
hatta eve gelen kuzenimi eşime şikayet etmişti. :52: ben işteyken eve gelen eşimin arkadaşlarını da bana :52:
eşimin vardiyalı çalıştığını bilmediği zamanlarda da eşimin eve giriş çıkış saatlerinin raporunu veriyordu sonra öğrendi ki vardiyalı çalışıyor :51:
ben bir şey söylemedim ama eşim bir gün kapıyı açtığında hayırdır dedi? kadın şok :53:
sonra işine kapı deliğinden devam etti. neyse ki her kapıya çıkışımızda şuraya gidiyoruz şuradan geliyoruz diye rapor vermekten kurtulmuştuk :52::52::52:

ama artık yok. vefat etti :50:

bizde de var öyle bi komşu :D ilk başlarda ben de çok rahatsız oluyodum (annemlerle yaşıyorum) ama şimdi takmıyorum. hatta bizim mahalleye hırsız dadandı. bunlar da çok girip çıkıyorlar kalabalık aile. girip çıkmasalar da hususi kapıyı açıp bakarlar çekinmezler. o yüzden bizim eve hırsız gelmez diye düşünüyorum. bu durum aslında bi avantaj :37::52:

cevap vereceğim kadar durmuyor ki, saniyelik bakıp kapatıyor. tam o esnada kapıyı çalıp hayrola mı desem :23: ki kendisinin penceresi dahi açıktır, geleni gideni camından içeri atlar, ona rağmen böyle.

cevap vereceğim kadar durmuyor ki, saniyelik bakıp kapatıyor. tam o esnada kapıyı çalıp hayrola mı desem :23: ki kendisinin penceresi dahi açıktır, geleni gideni camından içeri atlar, ona rağmen böyle.

birini bekliyor olmasın sürekli aklı kapıda

Ne kadar sinir bozucu bi durum halamın da vardı böyle bi komşusu biz dik dik bakınca o da kesti alışkanlığını. Sizde tepki verin. Çalın bir gün kapısını güzel bi üslupla neden böyle birşey yaptığını sorun rahatsız olduğunuzu ifade edin. Ev sizin eviniz kim gelmiş kim gitmiş ona ne.

Bu ne yaa ailen e hesap vermek yetmiyor bi de komşu teyzeler çıktııııı :47:
Yolarım acımam :47::47:

meraklı melahat
:52::52::52::52:

reziilik canım ya bizim alt kattaki dürbünle ahbap olmuş deliğe yapışıp bakıyor onlardayken tanık olduğum için eminim.. kadın her ses tıkırdıya balkona yada kapıya koşar
geçen sahurda konuşuyorz misafir var
baktı kardeşim alttan bakıyor
allahım ya kabıs gibi hemde rahatsız olur herseye o kadar sessiz insanız
yok dün kim kalktı dün kim mutfaktaydı vs
:47::47:

herkeste varmış hemen hemen aynı tür komşu. ben de bana has zannediyordum. sözünüzü dinleyeceğim ama konuşalım bakalım ne tepki verecek :23:

Back
X