• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sürekli kapıdan kontrol eden komşu.

herkeste varmış hemen hemen aynı tür komşu. ben de bana has zannediyordum. sözünüzü dinleyeceğim ama konuşalım bakalım ne tepki verecek :23:

Çok mu yaşlı komşunuz acaba? Yaşlı insanlar da muhakeme azalabiliyor; hani kim geldi acaba diye merak edip, sizi rahatsız edeceğini düşenememiş olabilir.

.

Arkadaşımın kiracıları böyle idi. Nafiye :)

Zile basarım arkadaşımın evinden açarlar, o sesi duyar kapıyı açar bir de çıkıntı duvarı geçip oradan kafasını uzatır bakar. Böyle bir meraklı insandı. Ben oradayım oturuyoruz, bir bahaneyle geldi oturdu evin ortasına gitmek bilmiyor kaç yaşında kadın? Arkadaşımın kayınvalidesini kötülüyor, orada kayınvalideyi kötüleyen, yarın da gider gelini kayınvalideye kötüler. (kayınvalide de aynı bina da oturuyor)

Sende bi tişört varmış bizim kız beğenmiş, versene onu benim kıza xxx ablası? Nafiye abla giyiyorum ben onu giymediklerimi veriyorum biliyorsun diyor, hadi hadi sen kendine başka alırsın ne olacak size koyar mı diyor..
:53:

Taşınmışlar da rahatlar artık..

Konuşmasanız bile şaka ile karışık hayırdır bişey mi oldu? Ya da size değil benim kapım çaldı gibilerinden dokundurabilirsiniz. Bazı insanlar meraklı oluyor maalesef
:37:

Son düzenleme:
Nafiye abla daha fenaymış yaw :))

Yok yaşlı da değil bizimki. 40-50 yaşlarında bir kadın. Yalnız sadece kendi değil oğlu filan da açıp kolaçan ediyor. Huy edindiler heralde.

Nafiye abla daha fenaymış yaw :))

Yok yaşlı da değil bizimki. 40-50 yaşlarında bir kadın. Yalnız sadece kendi değil oğlu filan da açıp kolaçan ediyor. Huy edindiler heralde.

Nafiye 40 yoktur daha :)

O yüzden fena zaten bilinçli maalesef, bastıramıyordu merakını ve yüzsüzlüğünü. Oğlu kaç yaşında peki?
Bir çocuk önce aile de yetişir diye dememişler boşuna..
:31:

Nafiye 40 yoktur daha :)

O yüzden fena zaten bilinçli maalesef, bastıramıyordu merakını ve yüzsüzlüğünü. Oğlu kaç yaşında peki?
Bir çocuk önce aile de yetişir diye dememişler boşuna..
:31:

oğullarının biri ergen biri askerlik çağda. napsam kapıyı açar açmaz tazyikli suyla müdahale mi etsem bunlara akılları başlarına gelsn :1:

Back
X