Sürekli kardeşim diyen tip

Yani kadınlara dediğini görmedim daha önce. Bana tuhaf gelen aslında benle iletişimi kendi başlatması, sonra sonuna ...kardeşim eklemesi.

belki de dediğiniz gibi konuşma şeklidir.
Yavrum demesinden iyidir. Ne o öyle çok ayıp gerçekten. Demek ki konuşmasına dikkat etmeyen biri. Siz de alınmayın. Boşverin.

Bana biraz siz de o arkadaştan hoşlanmışsınız gibi geldi.

Şeyi çok merak ettim ya. Tipi nasıl?
konu sahibi evliymiş bilmem fark ettiniz mi ama? o_O

zaten evliliğin bilincinde olduğu için de rahatsız olup konu açmış ya,acaba yanlış mı anladı diye. yani bu durumdan hoşnut değil kendisi de :)

Merhaba arkadaşlar,
Hemen konuya giriyorum.
işyerinde birisi var. Çok yakın değiliz. Bana işi öğretiyordu. Aramız iyiydi. Özel muhabbetimiz vs de yoktu. Sadece dediğim gibi ben sorular soruyordum o cevaplıyordu vs.

Geçen gün bana eğitim verenlere teşekkür etmek için ofise kek götürdüm. Ona da ikram ettim. Ben yemiyorum kardeşim sağol dedi, kaçtı gitti.

son bir haftadır bana eğitim vermekten kaçınmaya başladı. Konuştuğunda, bir şey söylediğinde de “kardeşim” ekliyor cümlenin sonuna. Samimiyetimiz de olmadığı için tedirgin oldum. Biraz rahatsız edici olmaya başladı.

ben evliyim. O da evli. Acaba söylediğim bir şeyi yanlış anladı da, ondan hoşlandığım fikrine mi kapıldı diye düşünüyorum ister istemez. Kaygı bozukluğum var ve insanlarla konuşurken geriliyorum çok. Bunu yanlış mı yorumladı acaba dedim.

ne diyorsunuz? Ve ben sizce nasıl tavır sergilemeliyim? Ben de abi filan mı diyeyim? 😂

kardeşim kelimesini sık kullanan erkekler bana sapık geliyor.
şey gibi bu; seni kardeşim gibi görmesem elimden kurtulamazdın da dua et dünya ahret kardeşimsin korkma.
benim iş yerimde de var bundan. Tabi sonradan olmadı hep böyleydi. Adamdan korkuyorum resmen.

Siz ona nasil hitap ediyorsunuz? Ismiyle mi yanina bey ekliyor musunu?

kardeşim kelimesini sık kullanan erkekler bana sapık geliyor.
şey gibi bu; seni kardeşim gibi görmesem elimden kurtulamazdın da dua et dünya ahret kardeşimsin korkma.
benim iş yerimde de var bundan. Tabi sonradan olmadı hep böyleydi. Adamdan korkuyorum resmen.
Evet garip. Yani bir de samimiyetimiz olsa mesela, arkadaş vs muhabbetimiz olsa, gene derim ki içinden gelmiş demiş. Sağolsun kardeşi gibi görüyor vs. Ama öyle bir durum da yok.

Sizden hoşlanmış ve evli olduğu için kendi kendine mesafe koymaya çalışıyor olabilir. Erkeklerin bacım, kardeşim,yenge hitapları karşı için değil kendileri için bir hatırlatmadır.
Umarım öyle değildir. Öyleyse de gerçi bir şekilde kendini frenlemesi güzel.

Sadece artık rahat rahat soru soramıyorum, mümkün olduğunca yanına gitmekten kaçınıyorum. O da aynı şekilde. O kötü oldu.

konu sahibi evliymiş bilmem fark ettiniz mi ama? o_O

zaten evliliğin bilincinde olduğu için de rahatsız olup konu açmış ya,acaba yanlış mı anladı diye. yani bu durumdan hoşnut değil kendisi de :)
Yani cidden böyle bir çıkarım nasıl yapılır anlamadım. Bazı insanlar hala ilkokul kafası yaşıyor galiba.

Sende ‘ burası bir iş yeri abi kardeş canım cicim ortamı değil lütfen hanım-bey hitabını takının’ diyebilirsin

Yeni demeye başladı. Ya çok saçma bir ayrıntı olacak ama, ilk başlarda “yavrum” demişliği var bir cümlenin sonunda. Onda da garipsemiştim.

Bence agzindan yavrum kelimesi cikmis ve ne dedim lan ben demis, yanlis anlama diye kardesim diyor suan.

Cok ustunde durulacak birsey degil. Isinize bakin, xxx bey diye hitap edin o da muhtemelen kardesimi birakip yyyy hanima dönecektir. Dönmezse de bosverin takmayin

Karısı değil de iş yerinden biri uyarmış olabilir.. dikkat et falan gibi.. o geldi aklıma.. yoksa karısı neden bilecek kimle konuşuyor iş yerinde..

Karısı değil de iş yerinden biri uyarmış olabilir.. dikkat et falan gibi.. o geldi aklıma.. yoksa karısı neden bilecek kimle konuşuyor iş yerinde..
Aslında ayar yiyeceği bir durum da yok. Aramızdaki ilişki; benim onun yanına bir şeyler sormak için gitmem ya da onun beni bir şeyler anlatmak için çağırması (ofiste sistem böyle), onun dışında öğlen aralarında filan çok nadiren “naber napıyorsun” muhabbetiydi.

Seksapelitesi yüksek vs bir insan değilim, kim ne için görmüş, uyarmış olabilir?

Sanırım bu soruyu bir erkek forumuna sormam gerekirmiş. Anlamsız tripleri konusunda daha iyi empati yaparlar 😂

Back
X