Bu arada kız arkadaş dediğim eşimin erkek kardeşinin kız arkadaşıyydı.Yanlış anlaşılma olmasın.Eşime bir iki kez söyledim bu durumu boşver cahil insanlar ne diceksin diyor.Eşimi de çok bıktırmak istemiyorum sürekli söyleyip.Büyük diye susmaniz yanlis. Büyük olan büyüklüğünü bilmezse susmak saygıdan olmaz. Saygi hakedilir ve kv ve kp saygiyi haketmiyor. Ters bi tepki verin.
Bu arada esiniz de bu konulardan rahatsiz olmuyor mu ? Hayir yani eski kiz arkadasla kiyaslama sizden cok esinizi rahatsiz etmeli. Esinizde suc. Sert dilini kullanıp ailesini sustursun. O yapmiyorsa siz yapın
Ben kendimi o konuda çok karşılaştırmıyorum benden güzel de olabilir.Şahsen bende kızı beğeniyorum.Benim açımdan kompleks edinecek birşey yok.Ama kızla yanyana geldiğimizde aile içi sessiz komik bi gerilim oluyor bi ona bi bana bakıyolar.Hoş olmuyor ama napabilirim bu durumdan nasıl kurtulabilirim bilmiyoumDüğünde beyaz gıyme durumu bana hoş gelmıyor.. Ama karsılastırmak hıc dogru olmamış sızınde kendınızı kötu hıssedıp özguvenınızın zedelenmesıne sebep olablr.. Tavrınızı ve rahatsızlığınızı dile getırın yahut belli edın
Bu arada kız arkadaş dediğim eşimin erkek kardeşinin kız arkadaşıyydı.Yanlış anlaşılma olmasın.Eşime bir iki kez söyledim bu durumu boşver cahil insanlar ne diceksin diyor.Eşimi de çok bıktırmak istemiyorum sürekli söyleyip.
o düğünde beyaz giyilme olayında kıskanmışta giymiş demeleri normalMrb kızlar 3 aylık kadar evliyim ve eşimin ailesi beni sürekli birileriyle karşılaştırma durumunda,eşimin kardeşinin kız arkadaşı vardı ben nişanlıyken eşimin ailesinin yazlığına kalmaya gelmişti kız da sürekli beni o kızla karşılaştırıyorlardı.Kaynanam sürekli o senden daha güzel konuşuyor yok şöyle böyle diye.Normalde çabuk sinirlenip sönen bir insanım ama büyüğüm olduğu için sesimi çıkarmadım.Neyse kızla kendi kavga etti sonunda ayrıldılar.Şimdi kv ve ve kayınpederimin kız kardeşleri konuşmuyorlar.Kız kardeşlerden birinin de gelini oldu benden sonra kızı da çok sevdim allah için çok güzel sevimli bir kız.Şuan da da kayınpederimin kız kardeşleri sürekli beni bu kızla yarıştırmaya başladılar.Yok o şöyle sende bu yok onun saçı güzel onun ehliyeti var bilmem ne,düğünlerinde kilo aldığım için bana olan iki elbisem vardı biri krem ve çok açık mini bir elbiseydi bir de kırık beyaz dizaltı bir elbisem oluyordu.Bende açık olmasın aile meclisi diye dizaltı elbiseyi giydim.Düğünde de benden başka beyaz giyen 3-4 kişi vardı.Düğünden sonra yok kıskandı da giydi diye 50 tane laf söylemişler çok üzüldüm.Ama yine de bişey olmamış gibi bayramlaştım.Ben bu karşılaştırmalara bi son vermek istiyorum.Ne yapabilirim.Açık açık söylemeli miyim?
Gercektende hıc hoş degıl.. Hem onun daha guzel olması konu bıle olamaz. Goreceli seyler bunlar.. Onun sacı guzldr sızın gozunuz vs vs.. Acık ve net ifade edılmıyorsa szde tavrınızla rahatsızlık verın.. Kv nız sıze bır karsılastırma ile gelıyorsa sızde onun silahını kullanın x in kv pek anlayıslı vs gıbı karsı tepkıler sunun:) ama kendınızı yıpratmayınBen kendimi o konuda çok karşılaştırmıyorum benden güzel de olabilir.Şahsen bende kızı beğeniyorum.Benim açımdan kompleks edinecek birşey yok.Ama kızla yanyana geldiğimizde aile içi sessiz komik bi gerilim oluyor bi ona bi bana bakıyolar.Hoş olmuyor ama napabilirim bu durumdan nasıl kurtulabilirim bilmiyoum
Ya doğrudur uzun beyaz elbise ve taç yadırganır ben hak veriorum ben dizaltı günlük gibi bir elbise giydim abiye gibi bile değildi.O da kilo aldım elbiselerim olmadı malesef çok kısa elbiseyi de giymek istemedim.Gerçi beyaza laf edebilirler diye düşündüm ama olmaz heralde diye düşündüm benim eşimin en yakın arkadaşlarının eşleri de düğünümde beyaz kısa elbiseler giydiler bu konu olana kadar benim dikkatimi bile çekmedi.Giydiği elbise de buo düğünde beyaz giyilme olayında kıskanmışta giymiş demeleri normal
dün görmedin mi bir konu vardı kızın eltisi beyaz giymiş taç takmış
hepimiz ne kıskanç ne fesat dedik
diğer konularda haklısın yarış atı gibi karşılaştırma yapılması hiç hoş değil
niyetin kötü değilmişte yanlış anlaşılması normalYa doğrudur uzun beyaz elbise ve taç yadırganır ben hak veriorum ben dizaltı günlük gibi bir elbise giydim abiye gibi bile değildi.O da kilo aldım elbiselerim olmadı malesef çok kısa elbiseyi de giymek istemedim.Gerçi beyaza laf edebilirler diye düşündüm ama olmaz heralde diye düşündüm benim eşimin en yakın arkadaşlarının eşleri de düğünümde beyaz kısa elbiseler giydiler bu konu olana kadar benim dikkatimi bile çekmedi.Giydiği elbise de bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?