merhaba arkadaşlar benim sorunum şu sevgilimle sürekli kavga ediyoruz...yani belli bi nedenide yok küçük şeler büyüyo sorun oluo benim sölediklerimi yapmıyo 1,5 yıldr bırlkteyız ama hala iletişimde sorun yaşıyoruz..birbirimizi seviyoruz ama bu tartışmlar yoruyo aslında armızda sorun olmasın diye istemediğim şeleri yapmasına bile izin verıyorumm..[/B]anlamıoda benı off..!siz sevgilinizi nasıl istediğinizi yaptırıyosunuz lütfen yarım edin çözmedim bn bu erkklerii:umursamaz::a015:
merhaba arkadaşlar benim sorunum şu sevgilimle sürekli kavga ediyoruz...yani belli bi nedenide yok küçük şeler büyüyo sorun oluo benim sölediklerimi yapmıyo 1,5 yıldr bırlkteyız ama hala iletişimde sorun yaşıyoruz..birbirimizi seviyoruz ama bu tartışmlar yoruyo aslında armızda sorun olmasın diye istemediğim şeleri yapmasına bile izin verıyorumm..anlamıoda benı off..!siz sevgilinizi nasıl istediğinizi yaptırıyosunuz lütfen yarım edin çözmedim bn bu erkklerii:umursamaz::a015:
evet ben hep alltan alan tarftım ama artık onu yapmıyorum...yanı neden bılmıyorum ama hep dikine gitmye basladım...oda bu durumu alışık olmdı için proplm oluo....cvp larnız için teşkkür edrmopuyorumnanaktan
ben durumu söle anltım..aslında kucuk gorunen ama buyuk seler mesela bn face kpattım onla proplm oluo dıe...ekledı kızları soruyorum ..bana kızıo sn bna guwenmmıosun fln dıye bnde bu tarz sorun olmasın dıye görmemek daha iyi diye kapdım...istedı şeyi yapıo geziyo tozuo sıkmıyorum bn onu...ama küçük bişi sölesem anlyıssız kız bn oluyorum..o kadr cok kalbm kırılıyokii:çok üzgünüm:
anlaşamıyorsunuz, anlayışsız olarak görüyor ,kalbini kırıyor niye hala bu beraberlikte ısrarlısınız:bbo:
1,5 yıl olmuş. birbirinizin ömrünü niye tüketiyorsunuz:uhm:
seviyorum vazgecemıyorum belki düzelir dıye beklıyorum...belkı booş ama yınede beklıyorum .emek var sonucta bırakıp gitmek kolay olmuyo mafoldumben
düzelmez
hep yapılan hata düzelir diye beklemekakannehir
emek var diyorsun. bu emek tek taraflı verilmiş benim anladığım. onun da senin kadar emek harcadığını düşünüyorsan açık açık konuş
taktiklerle yapacağından daha çok şeyi konuşarak yapabilirsinopuyorumnanaktan
sonuçta ömür boyu taktiklerle uğraşamazsın, konuşup anlaşmasını öğrenin . olmuyorsa da daha fazla emek harcamak ne kadar doğru? zaman geçtikçe emekleriniz artacak ve" seviyorum ve emeklerim " diyerek ömür boyu mutsuz olmayı mı seçeceksinizşutarafagitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?