sürekli kavga ediyoruz..beni dinlemiyor :((

qizemm..

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2010
241
0
0
İstanbul
merhaba arkadaşlar benim sorunum şu sevgilimle sürekli kavga ediyoruz...yani belli bi nedenide yok küçük şeler büyüyo sorun oluo benim sölediklerimi yapmıyo 1,5 yıldr bırlkteyız ama hala iletişimde sorun yaşıyoruz..birbirimizi seviyoruz ama bu tartışmlar yoruyo aslında armızda sorun olmasın diye istemediğim şeleri yapmasına bile izin verıyorumm..anlamıoda benı off..!siz sevgilinizi nasıl istediğinizi yaptırıyosunuz lütfen yarım edin çözmedim bn bu erkklerii:umursamaz::a015:

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu kadar tartışmak hem size hem ilişkinize çok zarar verir.

Zamanla birbirinize olan saygınızda da eksilmelek yaşarsınız.

Seviyorsunuz diye her istediğini yapmanız şart değil.

Sen haksızsan alttan alarak konuşmaya çalış tabi ama haklıysan neden onun dediğini yapacaksın ki ...
Maksat herkesin her dediğinin olması değil ortak bi zeminde uzlaşmak , sen kendinden bu kadar ödün verme bence .ıstemediğin birşeyi sevgilin vb kim olursa olsun yapma , gerektiğinde dik durabilmeli insan yoksa tabi yıpranırsın , herşey adil olmalı bence aşk zaten insanın mantığını kör ediyo bari adil olsun

ıletişim kurabilmek de bi sanat sanırım malesef...

Son düzenleme:
Madem farkındasın küçük şeylerden dolayı kavga ettiğinizi, bunun tek çözümü var oturup konuşacaksınız ve küçük şeylerle ilişkinizi yıpratmamaya karar vereceksiniz.

Anladığım kadarıyla sen biraz ödün veren tarafsın,bence sırf kavga çıkmasın diye kendinden ödün vermektense, karşına al konuş o da öğrensin fedakarlık etmeyi.

Ayrıca da bu erkeklere hiç yaranılmaz söyliyim. hiç kendinden verme. o da acı çeksin yeri gelince, ilişki tek kişi yaşanmaz ki !

nasıl yaniiii

valla canım bu erkek milletinin her derdini yapmıcaksın her derdine kavga olmasın die ewet diyip alttan almıcaksın

ilk başlarda belki kendini göstermedin ona ilk zamanlarda konuşucaksınki ileride sorun olmasın

bn sana en başından demiştin diyebilmelisin

Kavga ettiğiniz konular ne bilmiyorum ama çoğu erkekde bencillik ve baskın ego vardır. ıllaha dedikleri gibi olacaktır herşey. Burda senin yapman gereken orta yol, ama yok ısrarla seni anlamıyor ve çok yoruyorsa zaten kaçınılmaz son oluyor.Benimde böyle çok oldu, ne dersem söyleyim ya yanlış anlaşılıyordum yada benim fikrime karşı çıkıyordu. O kişiyi değiştiremeyeceğime göre, kendiside değişmek için çaba göstemeyince yollarımız ayrıldı canım..

evet ben hep alltan alan tarftım ama artık onu yapmıyorum...yanı neden bılmıyorum ama hep dikine gitmye basladım...oda bu durumu alışık olmdı için proplm oluo....cvp larnız için teşkkür edrmopuyorumnanaktan

valla canım benim sevgilimle de 2 sene oldu sürekli kavga bizde de böyle nerde nasıl kavga cıktığını anlamıyoruz bile birden olay büyüo bende okadar cok ödün verdimki kendimden artık baktım ilişkimiz yüzgöz olmuş herşey onun dedği gibi onun istediği gibi ve benden eser yok.. acayip psikolojin bozulmuştu ve cok yıpranmıştım.. psikolojik tedavi görmeye başladım ve sonra kendime gücenim geldi oturup okadar cok konustuk ki yada konustum o dinledi ama hiçbişey değişmedi.. şimdi basıyorum tavırı dediğim olana kadar trip.. ya olacak ya olcak diyorum.. sıkıyosa yapmasın biliyorum bu şekilde bu ilişki asla devam etmiycek ben sürekli trip yaparak bu adama katlanamam ama şiimdilik bide bunu deniyorum bakalım..

eğer sadece sevgilinse senin söylediklerini yapmak zorunda değil ki
eğer ilişkinizi etkileyecek yıpratacak şeylerse oturup birlikte karar verirsiniz şunu yapmayalım üzülüyoruz diye orta yolu bulmaya calısırsınız ama atıyorum arkadaslarıyla görüşecek sen görüşme diosan yani bu tarz seylerse söyledigini yapmak zorunda deil

Önce ona senin istemediğin şeyleri yaptığında, senin ne duygulara kapıldığını anlatman lazım. Bu anlatma olayıda öle alıp karşına konuşmakla olmuyo maalesef O senin istemediğin bişey mi yaptı? Sus o an. Aradan bi kaç gün geçsin, sende onun istemediği bişeyi yap. Sana bağırıp çağırırsa he he de geç kenara, bi süre sonra gene yap. Baktın hala bağırıp çağırıyo işte o zaman al karşına bir bir anlat ne düşünüp hissettiğini. O zaman seni gerçekten anlayabilir bence

ben durumu söle anltım..aslında kucuk gorunen ama buyuk seler mesela bn face kpattım onla proplm oluo dıe...ekledı kızları soruyorum ..bana kızıo sn bna guwenmmıosun fln dıye bnde bu tarz sorun olmasın dıye görmemek daha iyi diye kapdım...istedı şeyi yapıo geziyo tozuo sıkmıyorum bn onu...ama küçük bişi sölesem anlyıssız kız bn oluyorum..o kadr cok kalbm kırılıyokii:çok üzgünüm:

madem sana face kapattiriyor..yani olaylar bu duruma ta$iniyo ozmn o da kapatsin..

birde $u var hani erkeklere bunu $unu yapma demeye gelmiyor canim.. neymi$ efendim özgürlügünü kisitlayamazmi$sin..
Senin sirf bu durumdan ho$lanmadigini rahatsiz oldugunu belirtmen yeterli.. cünkü belirli bir süre sonra eger sana gercekten deger veriyorsa Senin rahatsiz olacagin bir$eyi yapmayi istemez..icinden gelmez yani..

Sende bu $ekilde belirtebilirsin Ona neden kendinden az da olsa ödün verdigini.. Onun ho$lanmadigi bir$eyi yapmak istemedigini söyleyebilirsin..
ama asla asla yapmam deme. ozaman ali$ir ve erkek her dediginin yerine gelecegine inanir..

şu facebook sorununu herkezde görüyorum, bunu önemsemeyin ya eklesin, nolucak..
bunlar boğucu tartışmalara yol açıyor sonra ve iki taraf içinde inanılmaz yıpratıcı oluoyor..
yapıcak olan adam ne sizi takar ne çevresini.. güven şart yani ..
tartışmalarınız ufak seylerdne başlayıp büyüyorsa tartışacağınızı hissettiğiniz anda uzaklaşın, sakinleşince gerçekten önemli bir meseleyse oturup konusursunuz tekrar.. anlamıyorum çok mu zor.

anlaşamıyorsunuz, anlayışsız olarak görüyor ,kalbini kırıyor niye hala bu beraberlikte ısrarlısınız:bbo:
1,5 yıl olmuş. birbirinizin ömrünü niye tüketiyorsunuz:uhm:

anlaşamıyorsunuz, anlayışsız olarak görüyor ,kalbini kırıyor niye hala bu beraberlikte ısrarlısınız:bbo:
1,5 yıl olmuş. birbirinizin ömrünü niye tüketiyorsunuz:uhm:

seviyorum vazgecemıyorum belki düzelir dıye beklıyorum...belkı booş ama yınede beklıyorum .emek var sonucta bırakıp gitmek kolay olmuyo mafoldumben

seviyorum vazgecemıyorum belki düzelir dıye beklıyorum...belkı booş ama yınede beklıyorum .emek var sonucta bırakıp gitmek kolay olmuyo mafoldumben

düzelmez

hep yapılan hata düzelir diye beklemekakannehir

emek var diyorsun. bu emek tek taraflı verilmiş benim anladığım. onun da senin kadar emek harcadığını düşünüyorsan açık açık konuş

taktiklerle yapacağından daha çok şeyi konuşarak yapabilirsinopuyorumnanaktan

sonuçta ömür boyu taktiklerle uğraşamazsın, konuşup anlaşmasını öğrenin . olmuyorsa da daha fazla emek harcamak ne kadar doğru? zaman geçtikçe emekleriniz artacak ve" seviyorum ve emeklerim " diyerek ömür boyu mutsuz olmayı mı seçeceksinizşutarafagitti

canım 2 yıla yakındır da biz çıkıyoruz.benim sevgilim de inat ama ben baştan sıkı tuttum işi.istediğimin zıttı bir şey mi yaptı açmadım telefonlarını görüşmedim.ve ben ona şu mesajı çok net verdim.sevsem de seni çekemem beni temelli kaybedersin.bunu bildiği için çok değişti.ayrıca bazende işve cilve tatlı dil ona yaptıramadığım şey yok :)

evet haklsınız konuşmak en doğru ve ennt çözüm inşallah düzelir..teşekkür ederim yorumlarnrız için opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…