Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Sürekli kırılan saçlarım

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

Siyahkurdele

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2016
42
10
3
35
Merhaba kızlar.
Saçlarımı kuaförde kestiriyordum hep ama gene kestirdikten iki gün sonra uçları kırılıyordu hemde az kestirmiyordum yani on cm falan en az saçım belimdeydi artık ensemde gene aynı.
Her ay düzenli kırık alıp bakım yaptım zeytinyağı Hindistan cevizi yağı falan sürdüm altı aydır falan hiç maşa düzleştirici kullanmıyorum gene aynı :(
Sorun ne sizce uçları çok kötü bakımsız duruyor zaten kabarık dalgalı saçım uçlada süpürge gibi sert duruyor her tel parçalanmış uçları beyaz beyaz zaten ne yapabilirim?

Merhaba kızlar.
Saçlarımı kuaförde kestiriyordum hep ama gene kestirdikten iki gün sonra uçları kırılıyordu hemde az kestirmiyordum yani on cm falan en az saçım belimdeydi artık ensemde gene aynı.
Her ay düzenli kırık alıp bakım yaptım zeytinyağı Hindistan cevizi yağı falan sürdüm altı aydır falan hiç maşa düzleştirici kullanmıyorum gene aynı :KK43:
Sorun ne sizce uçları çok kötü bakımsız duruyor zaten kabarık dalgalı saçım uçlada süpürge gibi sert duruyor her tel parçalanmış uçları beyaz beyaz zaten ne yapabilirim?
Benimde dalgali saclarim. 15 gunde bir zeytin yagi argan yagi badem yagi karistiriyorum saclarimi strecliyorum o gun oyle bekletiyorum. Iyi oluyor deneyin.

Back
X