Benim de hayatimda istemedigim kisiler oldu, bir kereden fazla gorusmedim, ahını almayı istemem kimsenin, olmuyorsa olmuyordr, brz tanidktn snra netimdr, düşüneyim die zamn harcamam, kararli sabirli birisiyimdr evet olabilir dedigimde. Suanki iliskimde özünde ayrilmaliyim bn bunu farkettim yaptınız yorumlardan, en az 4-5 kez teyitlestk ikna etti, iki tanesinde ayrilik aşamasına geldk durumu toparladı, konuşalım dedi kurtarmaya çalıştı, sanrm hayatıma aldigm son kişiydi, benm iliskilerimde pek iyi son olmadı. Kimisinin hatalari oldu yillarimz geçti ilgisiz görüp bn başkasına yonlegimde yıllar sonra beni ne kadr sevdiğini, onu ne kadr etkiledigimi sosyl paylsmlarindan yeni anladım, hala görüşmeyi ister, bir sene önce 12 yillik tanisikligmzn ardından kimseyle evlilik dusunmedigni söyler, seninle neden gorustu o kadr süre anliyamazsn, kapatirsn defteri aklında olsa da, bir yıl boyunca evlilik kimseyle dusunmemesine rağmen her bir iki ayda bir hal hatr sorar, görüşelim kahve içelim suradayim demesine rağmen bir yıl boyunca gorusmedim yüzyüze hiç, gorussem aglamaktan konusamazdm, ilk ciktigimdi diyeblrm, onunla neden söyle oldugu hakkında konusmaliym ilk defa biarkadas gibi, cunkü ona evlilik olmadığı taktirde seviyeli biarkadas gibi gorusecegimi, bu konuda bana yonelenlerde de seviyeli bisekilde gorusecegimi söylemiştim bir yıl önce -suan gorustugum kisiyle de pek seviye kalmadi aramizda ayri- eski sevgilimn arada çıkması aklımı karıştırıyor, bir yıl önce faceden de instgrmdn da kademeli olarak silmiştim, iki ay önce tekrar eklemiş faceden ve benimle gorusmedigi sürede hiç paylaşım yapmamis zamn tunelinden, onunla bikahve içip geçmişe dair hesaplsmalym sohbet havasinda, bn ona o da bana iyi kotu seyler yasattik, susiralar aglamadan onunla konusacak psikolojiye geldim. Hayatima girenlerden kimisi aile gecindirecek sorumlulukta değildi, ince düşünür sahiplenr sürekli arardi, herseyi istiyordu evlilik fln olsn yalnz çalışmıyordu(3sene calismadi) maddi anlamda da hazr değildi evlilige, sinirlerine hakim olamadgni da kesfetmistm, anlasamadigimi da, kendi davranış biçimi nedeniyle bitti. Kimisi iyiydi çoğu konuda cabaliyordu maddi hicbir problemi yoktu, hiç çocuğu olmucakti (ilişkiden 8 ay snra soyledi). Mükemmel die bşey yok, mutlaka oluyor pruzler, kimi zamn biz olusturuyorz bu pruzleri kimi zamn karşı taraf kabul noktmiza göre sonucu belirliyoruz. Biyolojik yas siniri var, ondan önce rahat rahat yıllar varken onunde biseyler olsun istiyorsun, tam benim yerime herseyi dusunen biri var iyi seyler oluyor dediginde de kullanildigini farkediyorsun, o seni mutlu edebilecek şeyleri sn onun hayatindayken yapmıyor. Hayırlısı herseyin, bundan sonra bierkekle aklımı kurcalamicam, evlenmicem de, bebek de dusunmucem, onlar dusunsunler, evlilik sonrasi ailemden ayrilirim die dusunuyordum, yalniz yasamaya korksam da yapacagim. Kolaylikla bierkegin aklini basindan alabilecek fiziksel ozellik, gorunus ve akilda oldugmu biliyorum yalnz olmyr bnde bu konulr, sihirli degnk de yok, herhangi birisini cozebilecek kadr ayirabilecegm zamn da. Belki de bazılarımız ne kadr hak etse de, çirkin şansı denilen sey yok bazılarımızda gerçekten onu bulduk dediğimizde de...