Sürekli kocasını öven arkadaşım

O değilde bu yorumlarımızda geçen hasetler,görgüsüzler,kıskançlar,fesatların hiçbiri kk ya üye değil sanırım :) herbirimiz onlardan şikayet ediyoruz hiçbirimiz öyle değiliz ,peki bu dışardaki kıskanç,fesatlar kim? Nerde? :))

Kk üyeleri olarak hepimiz çok dürüst,erdemli,görgülü,iyi niyetliyiz.Toplumun %99 unu oluşturan ve yorumlarımıza konu olan kesim buraya üye olmamış,Allahın işi işte ..

Son düzenleme:
O değilde bu yorumlarımızda geçen hasetler,kıskançlar,fesatların hiçbiri kk ya üye değil sanırım :) herbirimiz onlardan şikayet ediyoruz hiçbirimiz öyle değiliz ,peki bu dışardaki kıskanç,fesatlar kim? Nerde? :))

Kk üyeleri olarak hepimiz çok dürüst,erdemli,iyi niyetliyiz.Toplumun %99 unu oluşturan ve yorumlarımıza konu olan kesim buraya üye olmamış,Allahın işi işte ..
Kimse benim ayranim ekşi demez :)

Bazen kendi kendime kuruntu yapıyorum dediğim çok oldu ama bazen cidden dayanamıyorum bahsettiğim bu arkadaştan üniden bu yana dostum önceleri de böyle şeyleri vardı ama son zamanlar yaptıkları artık iyice beni bunalttı.Kocası kendi mesleğini yapamadı evlendikten sonra her fırsatta 'ay benimkinin de kendi işi var el yanında çalışmıyor 'diyor.-eşi babasının yanında çalışıyor emlakçılık gibi bişi-insanların altlarında arabayı görüünce ay bunu mu almışlar ala ala tavırları halinde,ihtiyacım yok sıkıldığım için çalışıyorum yoksa kocam otur evinde ye iç gez diyor fln gibi artık geçen yaptığı şey bardağı taşıran son damla oldu.Bu tuttu hepimiz böyle üç beş arkadaş oturuyoruz onun evinde.. gördün mü bilmemkim de evlendi iyi kız mutlu olur inşallah fln dedik,içimizden adı x olsun o da dedi ki evet evet balayı resimlerini paylaşınca gördüm Antalya da kalmışlar voyage da fln.dedi.Bu tuttu herkes de bizden rol çalıyo yaaa,bizden görmüştür dedi.Ve ben oha artık diyorum sana,kızım zaten her beş kişiden dördü Antalya yı tercih ediyor,Voyage da sana tahsis edilmedi ya komple dedim.Kızlar da gülüştüler.Bu acayip bozuldu.İnsan takip edilip edilmediğini bilir herhalde,baksana sen yememiş içmemiş bana kin gütmüşsün dedi beni suçlu çıkardı.Sonra konu dağıldı fln ama ben gerçekten yaptığıma yapacağıma da pişman oldum.Onu bırak görüşmek istemedikçe yazıp duruyor.Yani birileri bunları görsün etsin istiyor,ve sanki tek özenilecek hayat bunlarınki.Ben art niyet arıyor olamam dimi,bekarım diye böyle düşündüğümü sanıyor herhalde
facebook gibi sosyal ağlar sayesinde böyle insanlar çoğaldı herkes kendinin kıskanıldığını herkesin ona hayran onun yerinde olmak istediğini düşünüyor.kendinden bi bk olmayacak insanların havasından geçilmiyor.neyse seninki arkadaş değil emin ol seni sevmiyordur arkandan neler atıp tutuyordur.durmadan öyle konuşmasıda eksikliğin olduğunu gösterir böyle konuşarak diğer insanları ve kendini kandırmaya çalışıyor bi türlü bastırma yöntemi eşinden ve işinden memnun değildir kendiside çalışmak istemiyordur ama mecburdur vs kesinlikle senin yerinde olsam ilişkiyi keserdim.

Ona bakıp imrenmeni belkide kıskandırmaya çalışma yöntemi içinde aslında hep hayali olan ama imkansız bir kocası olan zavallı kaldıki çok mutluysada bunu her seferinde vurgulama zorunda neden kalıyor ? belkide o senin bekar hayatına özenti duyuyor ne olursa olsun iyi bir arkadaşımız sandığımız bize böyle davranışı varsa o aslında iyi değil kötü karakterli kötü insan demektir.

Valla tam benim arkadaş olmak isteyeceğim tipmiş ya.
Kocasını ovsün tatilini ovsün, sırayla birbirimizin hayatını ovelim falan. Zaman geçirme stilimiz bu olsun.
Ben paso dert dinliyorum anasını satayım.
Herkes öyle dertli ki mutluluğumuzu paylasamaz olduk. Hemen "o zaten mutsuz yeaa ondan mutluluğunu söylüyor" oluyor. bunu soyleyenlerin tam zamanlı mutsuz mesai yapmaları ise paha bicilemiyor. Mutluluğu, tatili, eşyamızı içimizde tutmamız gerektiği algısı oluştu. Sen yapamıyorsan bende mi yapmayayım? yemin ederim çok doluyum bu konuda. Milletin içten içe fesatlanmasının bedelini çekiyor gibiyim.

Ha dersen ki konu sahibi kendini overken, mutlulugunu paylasırken ustunluk taslıyor. Görüşme o zaman. Kimsenin tepene çıkacağı basamak olma.

Ama ilk bahsettiğim durumsa hakkını da yeme.

Ben de kendini öven insandan rahatsız olmam:) övsün ne olacak
Ha çok başka sorunlar vardr fesatlık yapıp mesela senin kocan çirkin benimki yakışıklı manasında konuşuyordur uyuz olurum
ama sürekli arabam şöyke güzel evim böyle ferah diyen bi insan anlatsın ne var ne güzel mutlu derim:))

Vardır böyle tipler ve dışardan çok komik duruyorlar çünkü gerçekten mutlu olan insan bunu sürekli dile getirmeye göstermeye gerek duymaz. Bazen sosyal medyada rastlıyorum yakışıklı kocişim erkeğim en büyük aşk bizimki vs vs diyenleri gördükçe bi gülme geliyor:KK53: Halbuki adamın bakışları bitse de gitsek modunda:confused:

Bazen kendi kendime kuruntu yapıyorum dediğim çok oldu ama bazen cidden dayanamıyorum bahsettiğim bu arkadaştan üniden bu yana dostum önceleri de böyle şeyleri vardı ama son zamanlar yaptıkları artık iyice beni bunalttı.Kocası kendi mesleğini yapamadı evlendikten sonra her fırsatta 'ay benimkinin de kendi işi var el yanında çalışmıyor 'diyor.-eşi babasının yanında çalışıyor emlakçılık gibi bişi-insanların altlarında arabayı görüünce ay bunu mu almışlar ala ala tavırları halinde,ihtiyacım yok sıkıldığım için çalışıyorum yoksa kocam otur evinde ye iç gez diyor fln gibi artık geçen yaptığı şey bardağı taşıran son damla oldu.Bu tuttu hepimiz böyle üç beş arkadaş oturuyoruz onun evinde.. gördün mü bilmemkim de evlendi iyi kız mutlu olur inşallah fln dedik,içimizden adı x olsun o da dedi ki evet evet balayı resimlerini paylaşınca gördüm Antalya da kalmışlar voyage da fln.dedi.Bu tuttu herkes de bizden rol çalıyo yaaa,bizden görmüştür dedi.Ve ben oha artık diyorum sana,kızım zaten her beş kişiden dördü Antalya yı tercih ediyor,Voyage da sana tahsis edilmedi ya komple dedim.Kızlar da gülüştüler.Bu acayip bozuldu.İnsan takip edilip edilmediğini bilir herhalde,baksana sen yememiş içmemiş bana kin gütmüşsün dedi beni suçlu çıkardı.Sonra konu dağıldı fln ama ben gerçekten yaptığıma yapacağıma da pişman oldum.Onu bırak görüşmek istemedikçe yazıp duruyor.Yani birileri bunları görsün etsin istiyor,ve sanki tek özenilecek hayat bunlarınki.Ben art niyet arıyor olamam dimi,bekarım diye böyle düşündüğümü sanıyor herhalde

Böyle görmemiş çok gerçekten aşağılık kompleksi var orda bizim bi tanıdıkta vardı kocasi evde kadını başka adamla bastı evden attı dövdü neler yaşadılar sonra geri barıştı sürekli sosyal paylaşım sitelerinde çok mutluyuz kocam herseyim gittiği yerlerde yediğini gezdigini atıyor halbuki millet bilmiyormu mutluluk pozu veriyor kocayi Boynuzladida pisler sen uzak dur ondan sana hava atmaya çalışmış sonra beni kiskaniyor evlenemedi kocamda gözü falan diye iftira atar

Ayy hiiiiç uzulme.

Bu tiplerin evliliği sorunludur. Emin ol. Ya cinsel doyumu yok, ya da yine çok önemli bir şey eksik evliliğinde.

1 2 kere küçümse onu. Bozulmasinin tadını çıkar.

Cok var onun gibilerden. Bir evlenen bir koca bulan bir coluga cocuga karisan kendileri sanki... Biri deger verince sasirip ne yapacaklarini bilemiyorlar napsinlar :)

Ben artik ne lay lay lom amanda cok mutluyum diyenlerin gercekten cok mutlu olduguna ne de zir zir aglayip depresyondan depresyona girenlerin aslinda o kadar da kotu durumda olmadiklarini gozlemliyorum

O yuzden benim icin hic bisey ifade etmezdi bu durum
Canimi sıkarsa görüsmemeyi yada daha az gorusmeyi tercih ederim

Biraz sakin yasamak lazim
Kotuysek daha kotuleri var deyip ayaga kalkmak
İyiysek cok sukur deyip nazardan sakinmak
Birinin gozu kalir diye dusunup gizlemesekte gozune gozune sokmamak gerek

Var böyle insanlar , sanki dünyada olan son ve tek erkekle evlenmişler , sanırsın eşleri Beyaz Sarayda çalışıyo .
Çok güzel demişsin valla , şimdi onun da içine oturmuştur hâlâ kafasında kuruyodur bence .

Kendini öven insandan oldum olası nefret etmisimdir..O ne iticilik öyle..Ben olsam bol bol iğnelerdim onu.Oda bisimi benim bi tanıdık var kocası ona 10 karat pırlanta almış adam is adamı maldivlere tatile milanoya alışverişe götürüo karısını falan derdim...Abarttıkça abartırdım anlayacağınız...

Çok dile getirip, övünüyorsa, içten içe onu rahatsız eden, mutsuzluğuna sebep olan bir şeyler vardır, duygusal açlığını böyle böyle tatmin ediyordur. Ben olsam bu da bir çeşit manyak der, ciddiye almam. Bunu beceremiyorsam görüşmem.

allah kımseyı gorgusuz ve kendını bılmez yapmasın
cahıl ıste
mesela ben hayatımda mutlu oldugumda bıle bırıne mutluyum demem cunku karsımdakı kısının yasadıgı bı sorun olabılır ve o ınsanlar mutlu ben mutsuzum hayatım sorunlu dıye daha fazla dusunmesıne sebep olabılır dıye

bıraz dusuncelı olmak gerek ayıp sureklı kocanı övmek nedr yaa

bosver sen onu uzak dur bence mesafe herseyı cozer

Kız aklıma efsun geldi.O hayat benim deki .
Erim erim diye seviyor ya cok gülüyorum ..
Neyse boşver sen övsün dursun..sen bekarmışn buarada

bu kadar övüyorsa mutlaka bişey vardır çünkü kişi çok mutlu çok mesutta bu kadar övmesine gerek kalmaz.

sürekli kocasını döven arkadaşım diye okudum sanırım benim bilinçaltı gitti

Back
X