Bazen kendi kendime kuruntu yapıyorum dediğim çok oldu ama bazen cidden dayanamıyorum bahsettiğim bu arkadaştan üniden bu yana dostum önceleri de böyle şeyleri vardı ama son zamanlar yaptıkları artık iyice beni bunalttı.Kocası kendi mesleğini yapamadı evlendikten sonra her fırsatta 'ay benimkinin de kendi işi var el yanında çalışmıyor 'diyor.-eşi babasının yanında çalışıyor emlakçılık gibi bişi-insanların altlarında arabayı görüünce ay bunu mu almışlar ala ala tavırları halinde,ihtiyacım yok sıkıldığım için çalışıyorum yoksa kocam otur evinde ye iç gez diyor fln gibi artık geçen yaptığı şey bardağı taşıran son damla oldu.Bu tuttu hepimiz böyle üç beş arkadaş oturuyoruz onun evinde.. gördün mü bilmemkim de evlendi iyi kız mutlu olur inşallah fln dedik,içimizden adı x olsun o da dedi ki evet evet balayı resimlerini paylaşınca gördüm Antalya da kalmışlar voyage da fln.dedi.Bu tuttu herkes de bizden rol çalıyo yaaa,bizden görmüştür dedi.Ve ben oha artık diyorum sana,kızım zaten her beş kişiden dördü Antalya yı tercih ediyor,Voyage da sana tahsis edilmedi ya komple dedim.Kızlar da gülüştüler.Bu acayip bozuldu.İnsan takip edilip edilmediğini bilir herhalde,baksana sen yememiş içmemiş bana kin gütmüşsün dedi beni suçlu çıkardı.Sonra konu dağıldı fln ama ben gerçekten yaptığıma yapacağıma da pişman oldum.Onu bırak görüşmek istemedikçe yazıp duruyor.Yani birileri bunları görsün etsin istiyor,ve sanki tek özenilecek hayat bunlarınki.Ben art niyet arıyor olamam dimi,bekarım diye böyle düşündüğümü sanıyor herhalde