Arkadaşlık demek karşılıklı muhabbet, sevgi anlayış demek. Bu arkadaşlık değil, karşıdakini yormak. İyi olmuş mesafe koydugunuz. Bosverin.Merhaba hanımlar sizden bir konuda görüş/fikir almak istiyorum.
Benim uzun zamandır görüştüğüm zamanında yedigimiz ictigimiz ayri gitmeyen bir arkadasim vardi.Zamanla tum arkadaslar hepimiz nisanlandik evlendik bekarken bile bu arkadas surekli kendini overdi sıkılırdım he sen agasin sen pasasin dememizi beklerdi asla birseyini elestiremezdik hemen beni kiskaniyorlar diye laf cikarirdi sagda solda kulagimiza gelirdi..Gel zaman git zaman ben usandim artik şu an o baska sehirde ben baska(tayin durumlarindan dolayi).. Ama hala arada bana yazardi tabi yine illa kendi ovgulerine benden de onay beklerdi usandigim icin yavas yavas usulca şu an hayatimdan tamamen onu cikardim..ama bazen vicdan yapiyorum acaba hata mi ettim diye ne de olsa zamaninda az ekmek aş yemedik ama ciddi manada rahatladim bunu da yok sayamicam..Sizce tepkim yerli yerinde mi olmuş siz boyle bir insana karsi nasil tavir alirdiniz? ( bu arada bu arkadasin ne kadar eski dostu varsa su an hepsiyle arasi limoni kimse gorusmek istemiyor bana da uzak dur degmez diyorlar) ama yine de kk da objektif guzel yorumlar oluyor bekliyorum arkadaslar
ama yazık azıcık övüp başını okşasaydın...... hiç sevmediğim insan tipi. çevremde çoooook var onlardan. bazen he he diyip geçiyorum bazende çok üzülüyorum onlar için. yaşayamamışlık, girmeye çalıştığı kabuk, olmak istediği olamadığı kişi, kendini tatmin etme çabaları işte bence isabetli bir karar vermişsiniz.Merhaba hanımlar sizden bir konuda görüş/fikir almak istiyorum.
Benim uzun zamandır görüştüğüm zamanında yedigimiz ictigimiz ayri gitmeyen bir arkadasim vardi.Zamanla tum arkadaslar hepimiz nisanlandik evlendik bekarken bile bu arkadas surekli kendini overdi sıkılırdım he sen agasin sen pasasin dememizi beklerdi asla birseyini elestiremezdik hemen beni kiskaniyorlar diye laf cikarirdi sagda solda kulagimiza gelirdi..Gel zaman git zaman ben usandim artik şu an o baska sehirde ben baska(tayin durumlarindan dolayi).. Ama hala arada bana yazardi tabi yine illa kendi ovgulerine benden de onay beklerdi usandigim icin yavas yavas usulca şu an hayatimdan tamamen onu cikardim..ama bazen vicdan yapiyorum acaba hata mi ettim diye ne de olsa zamaninda az ekmek aş yemedik ama ciddi manada rahatladim bunu da yok sayamicam..Sizce tepkim yerli yerinde mi olmuş siz boyle bir insana karsi nasil tavir alirdiniz? ( bu arada bu arkadasin ne kadar eski dostu varsa su an hepsiyle arasi limoni kimse gorusmek istemiyor bana da uzak dur degmez diyorlar) ama yine de kk da objektif guzel yorumlar oluyor bekliyorum arkadaslar
Ya işte surekli benim esim cok yakışıklı cok tarz okulda en gozde ogretmen o..agzindaki laf bu baska laf bilmez kocasi kpss den yuksek almistir onu over aylarca artik tamam canim en iyisi sensin diyene kadar da birakmaz seni oyle bir tip..ovgusune karsi cikmasan ama yorum da yapmasan bile kiskandigi icin boyle yapiyor der yani hem kendi kendini ovecek hem de sen mutlaka onu onaylamalisin yada ek biseyler daha soyleyip ovgusunu katmerlemelisin ki kiskanc olmadigini anca oyle ispatlarsinYa sohbetlere eşleri niye karıştırırlar anlamam. Sor x nasıl yada x abi ne diyorsa x enişte devam edin kendi konularınıza ilgi alanlarınıza bizene senin kocişkolopundan . Sanirim bir ayi türü.
Bir an acaba benim arkadaşlarımdan biri misin diye profiline bakma ihtiyacı hissettim çünkü aynı şeyleri yaşayan bir grubumuz varMerhaba hanımlar sizden bir konuda görüş/fikir almak istiyorum.
Valla aynı şeyi yaptım pişman da değilim sonradan duydum ki hiç dostu da kalmamış e kendine çekidüzen vermesi gerektiğini anlamıştır umarım vicdan yapmana hiç gerek yokMerhaba hanımlar sizden bir konuda görüş/fikir almak istiyorum.
Valla niye sabrettim bilmiyorum ama su an rahatim surekli kendini oven birinin yaninda dalkavukluk saksakcilik asla bana gore degilSiz yine iyi sabretmişsiniz
Hele ki eleştiriyi kabullenemeyip arkamdan KISKANÇ lafını çıkarıp DEDİKODU yapan
yüzüme gelip söylemeye cesareti olmayan birine dayanacağım öyle mi :)))
niçin sabrettiniz ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?