Sürekli korku hali :(

waitforb

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2017
343
172
33
anneler merhaba, oğlum 2,5 aylık şuanda ve ben nerde bir yazı okusam etkileniyordum nerden gördüm nerden okudum bilmiyorum herşeyden korkar oldum allah korusun otizmli olur mu diye bile korkum başladı bu korkuları üzerimden atamıyorum ne yapmam lazım? Psikolojik destek almadan atlatmak istiyorum:( birileriyle dertleşme gereği duydum çünkü aileme söylesem saçmalama paranoyak oldun nerden çıkıyor böyle şeyler diyorlar tamam ben üzgünken ya da stresliyken yardımcı oluyorlar kafamı dağıtıyorlar ama bu düşüncelerin benim elimde olmadığını anlamıyorlar:( aranızda böyle bir süreç geçiren oldu mu ? Lütfen oldu geçecek normal bir süreç bu diyin :(

anneler merhaba, oğlum 2,5 aylık şuanda ve ben nerde bir yazı okusam etkileniyordum nerden gördüm nerden okudum bilmiyorum herşeyden korkar oldum allah korusun otizmli olur mu diye bile korkum başladı bu korkuları üzerimden atamıyorum ne yapmam lazım? Psikolojik destek almadan atlatmak istiyorum:KK43: birileriyle dertleşme gereği duydum çünkü aileme söylesem saçmalama paranoyak oldun nerden çıkıyor böyle şeyler diyorlar tamam ben üzgünken ya da stresliyken yardımcı oluyorlar kafamı dağıtıyorlar ama bu düşüncelerin benim elimde olmadığını anlamıyorlar:KK43: aranızda böyle bir süreç geçiren oldu mu ? Lütfen oldu geçecek normal bir süreç bu diyin :KK43:
Canım yaşadığın şey çok basit. Buna annelik diyoruz. Artık hayatın boyunca yaşayacağın şey bu. Ben ilk bebeğim doğduğunda aylarca gece uykuda sıçradıüımı biliyorum ezdi mi eşim ya da ben falan diye. Defalarca nefesini dinlediğimi hatırlıyorum. 1 yaşına kadar ani bebek ölümü dene şey yüzünden defalarca kontrol ettiğimi biliyorum. Daha bitti mi hayır.bir kez ateşli havale geçirdi Allah kimseye göstermesin Ogün den beri 5 yaşını bekliyorum. Şuan 4.buçuk yaşında hasta değilken geceleri defalarca elimle ateşini kontrol ediyorum yükselir farketmez sem diye. Belki manyaklık paranoyaklık hiç farketmez eleştirenlerde çok oluyor ama ben hala çocuğumla yatıyorum yatağını ayıramıyorum. Okuldayken de düşündüğüm oluyor.

Benimkilerde 4 aylık hamilelikde dahil hep korktum şöyle mi olur böyle mi olur. Hala da arada geliyor korku tavsiyem o bebeklerle ilgili nette çok araştırma yapma hani hastalıkları vs bol bol dua et ve Allaha şükret de ki çok iyiler çok iyi olacaklar. Tabi benimkiler ikiz olduğundan çoğul yazdım. Allah yardımcımız olsun

Benimkilerde 4 aylık hamilelikde dahil hep korktum şöyle mi olur böyle mi olur. Hala da arada geliyor korku tavsiyem o bebeklerle ilgili nette çok araştırma yapma hani hastalıkları vs bol bol dua et ve Allaha şükret de ki çok iyiler çok iyi olacaklar. Tabi benimkiler ikiz olduğundan çoğul yazdım. Allah yardımcımız olsun
Amin amin.Hayatta yaşayıp yaşanabilecek tek eşsiz duygu bir anda da bu duyguya sahip olunca vücut bocalıyor bence kaybetmek istemiyoruz işte her anlamda

Canım yaşadığın şey çok basit. Buna annelik diyoruz. Artık hayatın boyunca yaşayacağın şey bu. Ben ilk bebeğim doğduğunda aylarca gece uykuda sıçradıüımı biliyorum ezdi mi eşim ya da ben falan diye. Defalarca nefesini dinlediğimi hatırlıyorum. 1 yaşına kadar ani bebek ölümü dene şey yüzünden defalarca kontrol ettiğimi biliyorum. Daha bitti mi hayır.bir kez ateşli havale geçirdi Allah kimseye göstermesin Ogün den beri 5 yaşını bekliyorum. Şuan 4.buçuk yaşında hasta değilken geceleri defalarca elimle ateşini kontrol ediyorum yükselir farketmez sem diye. Belki manyaklık paranoyaklık hiç farketmez eleştirenlerde çok oluyor ama ben hala çocuğumla yatıyorum yatağını ayıramıyorum. Okuldayken de düşündüğüm oluyor.
Anne olunca anlarsın dedikleri bu oluyor işte ya yeterki sağlıklı olsunlarda varsın biz paranoyak gezelim işte ...

Back
X