Sürekli kötü, içten pazarlıklı insanlarla karşılaşıyorum

Üniversite de seçtiğim şehirden mi bilmiyorum ama hep o dönemden sonra düzgün insanlarla karşılaşamadım.hep içten pazarlıklı, kıskanç tipler karşıma çıkıyor. En yakın arkadaş gördüğüm insanalr bile açıkça kıskançlıklarını ifade diyorlar. Çalışma hayatım da da böyle. Yaşadıpım şehirde de insan profili çok kalitesiz geliyor bana. Ne kadar iyi niyetli fedakar olsam da bir değer yok karşılığı hep kötülük kıskançlık oluyor. Ne yapmalıyım lütfen yardım edin. Günümüz insanları çok ikiyüzlü ben öyle olamıyorum. Yeniden üniversite okuyorum ya da yüksek lisansla uğraşıyorum. Çalışma ortamı ve iş değişikliği belki daha iyi olur diye ümid ediyorum
Koca şehirlerin insan profilleri hep kötü hep kıskanç ha. Ben tam tersini düşündüm bu konuda

Yaşadıpım şehirde de insan profili çok kalitesiz geliyor bana.
Siz koca bir şehrin insanlarını kalitesiz ilan edebilecek haddi kendinizde bulduğunuza göre Ordinaryüs prof. falansınız nasıl yanlış insan seçebildiniz ki hayret verici..

Önyargılı olmayın. Bu şehire gelen herkes mecburi hizmeti tamamlayıp gitme derdine düşünüyor. Kaldı ki yerli insanı bile gidiyor. Güzel bir şehirde yaşamak, güzel bir ortamda yaşamak herkesin hayalidir. Burada bir bayan olarak çarşıda 2.defa gezmeye çekinirsiniz. Kaldırımlarda o kadar tükürük var ki adım atarken mideniz bulanır. Belki bir gün yolunuz düşer

Önyargılı olmayın. Bu şehire gelen herkes mecburi hizmeti tamamlayıp gitme derdine düşünüyor. Kaldı ki yerli insanı bile gidiyor. Güzel bir şehirde yaşamak, güzel bir ortamda yaşamak herkesin hayalidir. Burada bir bayan olarak çarşıda 2.defa gezmeye çekinirsiniz. Kaldırımlarda o kadar tükürük var ki adım atarken mideniz bulanır. Belki bir gün yolunuz düşer
Ülkenin hemen hemen tüm şehirlerini gezdim hangi şehirlermiş orası her insanın kaçtığı? Büyük şehirlerde de her türlü insan yaşıyor.pırıl pırıl sokaklarımız yok heryerde ama tüm şehire tüü kaka demiyoruz

bu yazdıklarınızın sizi kıskanan insanlarla ilgisi ne anlamadım.. yolda yürürken sizi kıskanıp "yasemen86 şöyle iyi, çok kıskanıyorum" diyip tüüü diye tükürüyorlar mı?

Back
X