- 3 Ekim 2018
- 12
- 7
- 1
- 41
- Konu Sahibi Berivan1234
-
Öyle kısa bir dönem değil. Tam 10 yıldan bahsediyorum. Başıma kötü bir olay geliyor depresyona giriyorum. Ama bırakmıyorum hayatı. Çabalıyorum, ortamımı değiştiriyorum, kendimi geliştirmeye değiştirmeye çalışıyorum. Pat diye başka bir kötü şey oluyor. Yine bırakmıyorum. Kitaplar okuyorum, unutmaya çalışıyorum. Bu süreç böyle 10 yıldır devam ediyor. Ve geriye dönüp bakıyorum. Denizde boğulmamak için çırpınan fakat çırpınmaktan tüm kasları ağrımış, yorulmuş bir insan gibi hissediyorum. Hiç mi iyi bişi olmas yani. Bazen lanetlenmiş gibi hissediyorum. Ne dersiniz arkadaşlar bu duruma. Hiç böyle bir durumda olanınız oldu mu? Bana tavsiyeler verebilir misiniz?
Mesela işimde iftira atılıyor, sonra başka iş buluyorum orda aşk acısı çekiyorum. Sonra başka iş buluyorum orda patronum mobbing uyguluyor. Yaklaşık 10 yıldır bu böyle. Yalnız, fakir, mutsuz bir insan oldum. Düzeltmeye de çalışıyorum bazı şeyleri. Öyle hayatı bırakmış değilim. Ama sürekli bir şey oluyor. En yakın arkadaşım senin hayatında hiç mi iyi bir şey olmaz diye söyler hep.Mesela nasil olaylar?
Bunlar olumsuzluk degil bence. Guncel hayatta yasanilabilir seyler. Ama sizin olaylara bakis aciniz onemli.Mesela işimde iftira atılıyor, sonra başka iş buluyorum orda aşk acısı çekiyorum. Sonra başka iş buluyorum orda patronum mobbing uyguluyor. Yaklaşık 10 yıldır bu böyle. Yalnız, fakir, mutsuz bir insan oldum. Düzeltmeye de çalışıyorum bazı şeyleri. Öyle hayatı bırakmış değilim. Ama sürekli bir şey oluyor. En yakın arkadaşım senin hayatında hiç mi iyi bir şey olmaz diye söyler hep.
Aynı şu an öyleyim. Ağzım bozuk, herkese herşeye lanet okuyorum. Yine de tutunmaya çalışıyorum hayata.Bir dönem benim de öyleydi. Ama artık değil. O dönem çok küfreder, geçmişte olan olayları düşünür, ilgililerine belalar okurdum. Bunu farkettim, bıraktım ve artık şanslı biriyim bile diyebilirim. Sen de benim gibi miydin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?