sürekli koyu renk giyinmek :(

karamelim

Guru
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2008
1.143
969
323
İstanbul
boyum 1.72 kilom 80 şuan. aylar önce 85 kilodan 70e düştüm ama tekrar kilo aldım. benim şöyle bir sorunum var ki zayıfta olsam açık renkler giymiyorum neden bilmiyorum ama hiç açık mavilere açık pembelere gitmiyo elim alışveriş yaparken hep nerde siyah var lacivert var gri var onlara bakıyorum bugün erkek arkadaşım bile dedi niye hep koyu renklere bakıyosun diye sen 20 yaşındasın cıvıl cıvıl giyinmen gerekir altımdaki kotun rengi biraz açıktı ve seni bu kadar açık renk bi kotla görmedim dedi. ve bi markanın fuşya spor ayakkabısını gösterdi aslında bende sıkıldım koyu renklerden dolabımdaki tek açık renk kıyafetim beyaz üstüne mavi çizgili gömleğim onun dışındaki tüm kıyafetlerim koyu ben nasıl kurtulucam bu huydan. ve bütün gardolaptaki kıyafetlerde hiç renk yok

bir tane de olsa acik renk bisi al giy bak ozaman cevrendeki insanlarda farkeder rengini ve sana yakistigini duyduktan sonra artik acik renklere elin gider . seni gormedim ama eminim cok hos durcaktir sende

bi outletten sırf görevli olduğum bi sempozyum için beyaz üstüne mavi çizgili bi gömlek aldım erkek arkadaşım hemen farketti bak açık renkte yakışıyomuş diye. kilolu insanlara bakıyorum açık renkli kıyafetler giyiyolar güzel durabiliyomuş diyorum fakat kendim için baktığımda yiymem diyorum. zaten bi de öyle bi sıkıntım var tarzım yok benim. ne güzel kombinasyonlar yapıyolar kadınlar ama benim öyle bi kabiliyetim yok tek düze giyiniyorum alışveriş sitelerini gezip sürekli insanların nasıl giyindiğine bakıyorum. öğrenciyken tabi haliyle gidip çok rahat alışveriş yapamıyo insan lakin param olsa bile gidip aman aman çok şık şeyler almıyorum aldığım şeyler güzel oluyo fakat uyduramıyorum sanırım bu sorunu nasıl çözücem onu da bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…