Surekli Kusen Kocaniza Nasil Davraniyorsunuz

Arkadaşlar durum ayni bu ise cozum bulmus bir arkadasimiz yokmu deneyimlerinizi paylasirmisiniz tesekkureduyirum

Yalnız yaşıyor gibi davranın, hiç ilgilenmeyin bak bakalım küsecek mi bir daha. Benim eşimde ilk zamanlar küserdi ilk zamanlar senin gibi üstüne düşer barışmaya çalışırdım baktım daha fazla oluyor bu sefer küstüğü zaman ne oldu diye bile sormadım, geçtim odaya kitap okudum, hiç söylemedim çıktım gezdim geldim şimdi hiç küsmez:) dene oluyor olmazsa da kendi bilir bırak düşünme keyfine bak küserse küssün ..

Gercekenmi kendi kendine geliyormu ? Nekadar surede bu huyundan vazgecti?

Arkadaşlar durum ayni bu ise cozum bulmus bir arkadasimiz yokmu deneyimlerinizi paylasirmisiniz tesekkureduyirum

Canım ben yaşadım son 6 aydır çözdüm 4 buçuk yıllık evliyimm. Ya tartışırdık bağırsa çağırsa felan tamam ok dicem hiç cevap vermez çeker gider bide tavırlı tavırlı kaçgünlerce ben mj atarım işe gidince bahane uydurup ararım (yatağı ayırmazdı ama arkasını döner yatardı))hep böyle hep böyle ve artık son tartışmamızda kafamda bitirdim kendini bişey sanıyo beyimiz resmen. Nasıl yaptım bende bilmiyorum ama kendi beynimde hallettim baktı ben tınlamıyorum bide umursamıyorum tavşan dağa küsmüş dağın haberi yok oluyo yani, oda vazgeçti 6 aydır yok öyle bi durum olsada tııın nnn.... Canı isterse pehhhh :D

Gercekenmi kendi kendine geliyormu ? Nekadar surede bu huyundan vazgecti?

Evet gerçekten düzeldi..ilk aylar çyleydi artık neye küstüğünü bile anlamıyordum anlamamı bekliyordu sanki, hiç sormamaya başladım , anlamamazlıktan geldim, o küsünce ben daha çok küstüm öyle bir huy kalmadı..
Üstüne düşme ama konuşmaya çalışırsa da reddetme o zaman iş inada biner..dene birşey kaybetmezsin, bazen olaylara hemen müdahale etmemek, beklemek daha iyi oluyor..

Canım ben yaşadım son 6 aydır çözdüm 4 buçuk yıllık evliyimm. Ya tartışırdık bağırsa çağırsa felan tamam ok dicem hiç cevap vermez çeker gider bide tavırlı tavırlı kaçgünlerce ben mj atarım işe gidince bahane uydurup ararım (yatağı ayırmazdı ama arkasını döner yatardı))hep böyle hep böyle ve artık son tartışmamızda kafamda bitirdim kendini bişey sanıyo beyimiz resmen. Nasıl yaptım bende bilmiyorum ama kendi beynimde hallettim baktı ben tınlamıyorum bide umursamıyorum tavşan dağa küsmüş dağın haberi yok oluyo yani, oda vazgeçti 6 aydır yok öyle bi durum olsada tııın nnn.... Canı isterse pehhhh :D

Aynııı bennn:) tebrikler

ay ilgilnme işte , herkes bunu diyor. ilgilenme.
yemeğini iki kişilk yap, arasıra bişey de: fatura geldi, anneme gidecgm vs gibi. yatağa da güzel giyin gir ama asla çağırma yanına.
başka da bişey deme . ne kötü ve hırslı ol ne de ilgili. nötr kal.
çocuk gibi sizi kendsne bağlamış istediğini yaptryr.
Tesekkurederim durum hala ayni ilgilenmiyorum

Arkadaslar kocam surekli kusup yatak ayiriyor evde yemek yemiyor 1 yildir evliyiz 1 aylik kuslukleri bile oluyor hep gidip barisiyorum hakli olsun haksiz olsun hep ben hep ben yalvariyorum desem yeri neyapcagaimi sasirdim biktim biktim biktim nasil vazgecirebilirim bu huyundan neyapabilirim ?????nasil bir tavir sergilemeliyim ???? Simdiden tesekkurederim.

buraya o kadar konu açacağına evlilik terapistine ya da psikoloğa eşinle birlikte gitmeye ne dersin??????? :19::20: (3 sayfa konularında hep eşinden dert yanmışsın, bunaldım okuyamadım tam)

Mıy mıy, trip atan, huysuz kaprisli kadınlar gibi sürekli küsen erkeklerden hiç hoşlanmam demeliydiniz bunu da belli etmeliydiniz ilk tanıştığınızda. Şimdi de yapabilirsiniz bu huyuyla dalga geç belki düzelir.

Arkadaslar kocam surekli kusup yatak ayiriyor evde yemek yemiyor 1 yildir evliyiz 1 aylik kuslukleri bile oluyor hep gidip barisiyorum hakli olsun haksiz olsun hep ben hep ben yalvariyorum desem yeri neyapcagaimi sasirdim biktim biktim biktim nasil vazgecirebilirim bu huyundan neyapabilirim ?????nasil bir tavir sergilemeliyim ???? Simdiden tesekkurederim.
haklıysan ozur erdemlılıktır.ama kucuk bır cocuk degıl bu adam koskaca yasını basını almıs coluk cocuk sahıbı olacak bırı degıl mı? evlılık toz pembe degıl kavgada tuzu bıberı.ama yatak ayırmak nedır ya ? sorunun anlatsın konusalım ama kusmelerı dedıgımı oylede boylede yapacaksın demek.sımartmıssın.sevıldıgınden o kadar emın kı.haklıysanız gerı adım atmayın ama oncelıkle konusun kendını toplasın.kız gıbı bu ne ya

Eşinizi buna siz alıştırmışsınız. Haklı da olsanız haksız da olsanız niye gidip siz barışmaya çalılıyorsunuz? Adamda ego tavan yapmış. 'Konuşun' demeyeceğim. Çünkü can çıkar huy çıkmaz. Hiçbir insan konuşmayla düzelmez. Ya onun size yaptıklarının aynısını yapacaksınız ki bırnu sürtecek ya da yol vereceksiniz. Kimsenin kaprisini çekemem.

Psikolojik bir sorunu olmalı çünkü hiç normal bir durum değil.

Back
X