Sürekli laf sokup sinir bozan insanlar..

ben şunu fark ettim o türler
sen kendini iyi hissedince daha beter laf sokma çabasına giriyor
ne zaman saçımı güzel yapsam o gün makkaj güzel olsa iyi de bir elbise giysem
aaa canımmm sen kilo mu aldın diyen bir arkadaşım vardı
ama şaşmıyordu kızda derbeder olduğum gün ses yok ama iyi hissettiğim gün kız bir şey söyler giderdi çok ilginç
ve yahu zayıflasam bu defa sen sarardın yüzüne bu kilo gitmedi derdi
ben artık kız olumsuz bir şey söyleyince daha iyi hissediyordum kendimi
neyi kıskandı acaba diye
bir zaman sonra niyetini anlayınca sorun olmaktan çıkıyorlar
İnsanlar çok ilginç ya
Kimsede kendine bakmıyor nedense

ya ben 36 kiloydum herkes zayıfsın zayıfsın derdi . Ben sanki kilo almak istemiyormuşum yada aynaya bakmıyormuşum gibi günde rahat 7,8 kere kzayıf oldugumu öğreniyordum :KK70: allahtan hiç takan bir insan değildim. Bir yılda 47 kilo oldum gardolap yeniledim hala al al daha al diyorlar :KK70: gülüp geçiyorum hiç karsı taraf ne hisseder diye düşünmek yok insanlarda neyseki bunlar dış etkenler ,maruz kaldıgımız insanlar önemli olan yakınlarda bulundurmamak :)
İşte maalesef iş ortamında muhattab olmak zorunda kalıyorsun özel hayatım da asla tutmam
Aynen empati yok
Üzülür mü kırılır mı yok Yani
Ben eskiden herkese iltifat ederdim
Artık sadece sevdiklerime yapıyorum

Bir arkadas vardı ne giysem şurası sole göstermiş yok bu daha yakismis yok bunun rengi sana gitmemiş felan bir gun dediki sen niye dar paca goyiyorsun bence bole giyme sisman gosteroyor dedi bende dedim ki canim çok sağol sen iyi niyetle söylüyorsun ama ben genelde kendi zevkine kendimi nasıl mutlu hissediyorsam ole goyinirim yani nasıl göründüğü değil benim begenmem önemli o yüzden senin hep soylediklerin gibi giyinmiyorum.bu konuda kimsenin fikriyle ilgilenmem.dedim.

Bu tip insanlarla baş etmiyorum çünkü hayatıma dahil etmiyorum. Baş etmemde gerekmiyor. Sırf iş yerinde tesadüfen bir araya geldiniz diye bu tip insanlarla muhattap olmak zorunda değilsin. Ben iş ortamında böyle insanlara günaydın bile demiyorum. Kendime zaten yaptırmam adamı çok pis bozarım kimse cesaret edemez de başka birine yaparken görmüş olmam yeterli. Karakterini beğenmemem yeterli. Bu tip düşük seviye insanlarla sadece iş konusunda muhattap olmam gerektiği kadar muhattap oluyorum. Sırf bu yüzden bazen iş yerimde havalı, büyük burunlu ve kibirli olarak algılandığım oluyor. Umrumda bile değil.
En iyisini yapıyorsun
Valla az insan çok huzur yani
Eleştirmekten başka bir işleri yok

Bir arkadas vardı ne giysem şurası sole göstermiş yok bu daha yakismis yok bunun rengi sana gitmemiş felan bir gun dediki sen niye dar paca goyiyorsun bence bole giyme sisman gosteroyor dedi bende dedim ki canim çok sağol sen iyi niyetle söylüyorsun ama ben genelde kendi zevkine kendimi nasıl mutlu hissediyorsam ole goyinirim yani nasıl göründüğü değil benim begenmem önemli o yüzden senin hep soylediklerin gibi giyinmiyorum.bu konuda kimsenin fikriyle ilgilenmem.dedim.
Güya iyilik yapıyormuş gibi gözüküyor
Ego tatmini amaç
Seni aşağı çekip kendini tatmin ediyor zavallı

Valla aynen sen daha beter olucan ki senden korkacaklar:))
Bende yapıcam artık sinsi sinsi
Siz niye kötüyle kötü oluyorsunuz?
Bir şey dediklerinde imalı bir şekilde sağol demeniz yeterli. Muhabbeti orada bırakmak, uzatmamak kaliteli bir insanın vereceği en güzel tepkidir

Kıskançlık ya başka birşey değil
Kendine güvenen kadın kimseye laf sokmaz
Tam boğmalıklar ya o kadar insanın içinde Yani
Ben çok sinir oluyorum
Kendine güvenen kadın göremiyorum ben nedense, erkekler bir ara iyiydi son yıllarda onları da kaybettik. Herkes karşındakini gömüp kendini elit ya da matah sanma yanılgısı yaşamakla meşgul.

Artik insanlari fena halde bel alti vuruyorum.nasil degerliyim bir bilsen.... en basit soyle cevap vereyim bana amann sen ne zman kilo alican diyen birine kiz ben zayif degilim kendine gore kiyasliyosn ama sana gore zayifim sen obezitesin aslinda dedim. Daha ne kizi gordum ne sosyal medyalarda resmini. Engellemis her yerden yarim dunya ohh iyi oldu
Sizinki de kalp kırmak değil mi ? Onu diyen birinin ne kötü niyeti olabilir ki? Bizde çok zayıf insanlara, ölmüş bitin kabuğu, derler. O zayıf kişiler de güler geçer. Yani bu laf dalga geçilsin diye söylenmiyor ki. Kilo al, güçlen, sağlıklı ol gibi iyi niyetle söyleniyor

Laf sokana lafı yeniden şekillendirip giydirmek baldır bal. Göbeğin mi çıkmış diyor, habire seni mi bozuyor, benliğinden çık. De ki gözlerim saçlarım yeter, ben kendimi her an seviyorum. Mini etek giyiyorum çünkü bacaklarım güzel de.

Ah ben lisede az saflık yapmadım. Her arkadaş grubunda oldugu gibi bizimde bir popüler, bir zeki ve bir neşeli ama kalbi temiz(saftirik)ten oluşan bir grubumuz vardı. Ben insanları güldüren saftirik olandım. Çünkü her ezici lafı yerdim ve onları bile arkadaşız diye şakaya vururdum. Onlar gülerdi, bende mal mal gülerdim. Bunun dışında derdi olanda gelir bana anlatırdı. Kendi aralarında birbirlerini yüceltir ama ciddi meselelerinde birbirlerini mantıklı bulmazlardı. Ben hem güzin abla, hem saftirik..

Sonra üniversite, evlilik, çocuk derken her şey değişti. Bu seferde içimde patlamaya hazır bir volkan var ama etrafta lafını geri iade yapabileceğim kimse yok. Eltimi şutlamışım zaten, kimse kalmadı. O yüzden demem o ki elindeki muhteşem rahatlama fırsatını iyi değerlendir.

Sizinki de kalp kırmak değil mi ? Onu diyen birinin ne kötü niyeti olabilir ki? Bizde çok zayıf insanlara, ölmüş bitin kabuğu, derler. O zayıf kişiler de güler geçer. Yani bu laf dalga geçilsin diye söylenmiyor ki. Kilo al, güçlen, sağlıklı ol gibi iyi niyetle söyleniyor
Ne alakasi var zayof insanlarda kilolurla gibi gayet rahatsiz oluyor. Benim bir ton arkadasim var artik gina geldi. Elimizde olsa zaten aliriz kiloyu sizin fikirlerinizle hemen alacak degiliz yada siz lafi soylediginizde kilolar gelicek degil.

Bunun altında genelde kıskançlık olduğunu düşünüyorum ben.Sizde hoşuna giden ve kendisinde olmayan bir şeyi görür.Aşağılık kompleksi başlar.Savunma mekanizmaları devreye girer.Hemen bir kusurunuzu bulur , söyler ve artık siz de onun seviyesindesinizdir onun kuş beynine göre.(Kuşlara hakaret oldu,özür dilerim.Çok masum varlıklar bunların yanında.)Rahatlar böylece.

Bu toplum artık çok tuhaf bir şeye dönüşmeye başladı ve bunlarla yaşamak her geçen gün zorlaşıyor.

E belki kilo istemiyor kime ne ki

Siz niye kötüyle kötü oluyorsunuz?
Bir şey dediklerinde imalı bir şekilde sağol demeniz yeterli. Muhabbeti orada bırakmak, uzatmamak kaliteli bir insanın vereceği en güzel tepkidir
Valla anlamıyolar güzellikten
Haddini bildirmek lazım

Bunların bir de whatsapp tan laf sokan tipleri türemiş. Ya tek tek uğraşmaya üşenip toptan laf sokup hepsini birden gömeyim derdinde, ya da yüzüne söylemeye cesaret edemeyip ortaya atayım zıplayan tutsun hesabında.. Görüp duysam da üstüme alınmıyorum, alınsam da susuyorum. Ben kafayı takacağıma o taksın, acaba hedef yerine gitti mi diye..

Ben artık onlarla iş dışında hiç görüşmüyorum. En temizi. Azıcık aşım kaygısız başım misali, azıcık dostum kaygısız başım

O kadar coklar ki...kadini da erkeği de...
Bide öyle sacma bir ozguvenleri var ki yok yere...:deli: peslerinde boy aynasiyla gezesim geliyor:KK53: olur ya bi ara goz atarlar belki

sürekli laf sokan insanlardan yoruldum
Çevremde çok var iş ortamı vs
Atıyorum bir etek giydin hemen aaa göbeğin çıkmış vs ki göbeğim bile yoktur yani o an moralimi bozarlar
Ya da sevgilimden ayrıldım mesela destek olacağına laf sokup iyice beni aşağıya çekerler
Ben aynı şekilde karşılık verincede kıyamet kopar .kendi yaptıklarının farkında değiller bile
Bu tip insanlarla nasıl başa çıkıyorsunuz??

Bende çok mutlu olduklari bir anda pat diye laf sokuyorum. Neye ugradiklarini sasiriyorlar modlari birden düsüyor.

Ne alakasi var zayof insanlarda kilolurla gibi gayet rahatsiz oluyor. Benim bir ton arkadasim var artik gina geldi. Elimizde olsa zaten aliriz kiloyu sizin fikirlerinizle hemen alacak degiliz yada siz lafi soylediginizde kilolar gelicek degil.
Yalnız, ben söylemiyorum :) hani takılıp can sıkmaya gerek yok diye söyledim

Bana çok olurdu ,eşimin ailesi tarafından. başta ses etmedim ,baktım duracakları yok bende eleştirmeye başladım .hep laf soktum kendilerini geri çektiler hemen .şimdi benim sivri dilimden korkuyorlar :KK53:

Back
X