Sürekli laf sokup sinir bozan insanlar..

Evet haklısın
İnsanı zorla kötü yapıyorlar valla
Maalesef her yerdeler. Kendi mutsuz hayatlarının acısını bizlerden çıkarmaya çalışıyorlar.

3-5 kilo fazlam var. Ki hala 36 beden giyiyorum oradan düşünün.

Oversize giymeyi seviyorum dökümlü hoş salaş duruyor.

Birtanesi şey dedi BATTAL BOY GİYİYOR ONUN BEDENİ O.

O bedende de olabilirdim. Ama tavır çok çirkin.

Eminmisin kotu niyetle söylediklerine? Bazen bende uzun süre görmediğim birini görünce değişmişsin falan diyorum. Geçen sefer bi 10 yıldan uzun süredir görmediğim bi akrabamızı gördüm değişmişdi aaa saçların beyazlamış dedim ama hiç bi kötü niyetim yoktu. Bazen bana da derler hiç alınmam. Umarım karşı taraf yanlış anlamamıştır:KK64:

Artik insanlari fena halde bel alti vuruyorum.nasil degerliyim bir bilsen.... en basit soyle cevap vereyim bana amann sen ne zman kilo alican diyen birine kiz ben zayif degilim kendine gore kiyasliyosn ama sana gore zayifim sen obezitesin aslinda dedim. Daha ne kizi gordum ne sosyal medyalarda resmini. Engellemis her yerden yarim dunya ohh iyi oldu

Eminmisin kotu niyetle söylediklerine? Bazen bende uzun süre görmediğim birini görünce değişmişsin falan diyorum. Geçen sefer bi 10 yıldan uzun süredir görmediğim bi akrabamızı gördüm değişmişdi aaa saçların beyazlamış dedim ama hiç bi kötü niyetim yoktu. Bazen bana da derler hiç alınmam. Umarım karşı taraf yanlış anlamamıştır:KK64:
Bana biri aa saclarin beyazlamis derse hic iyi niyet algilamam. Ben nerdeyse ölüm dosegindeki adama hadi yine iyisin benden saglamsin derim.yada 100 kiloya yaklasmis arkadasimi gorsem kiz gecen defaya nazaran daha cok vermissn derim.halbuki uzulmesin diye. Ama artik boyle bana laf sokanla olunca yapitryorum cevabi

Ben geçen hafta eşimin akrabasının kına ve düğününe katıldım. Rahat 95-100 kilo arasıydı gelin.
Ama ben hayatımda böyle bir özgüven ve umursamazlık görmedim.
Kınada 5 kıyafet değiştirdi. Bindallı dışında hepsi göğüs,sırt dekolteli ve mini elbiselerdi.
Kına gecesi bittikten sonra gelinin evine gittik. Annesinin,akrabaların ne dediğine aldırmadan tabaklar dolusu yemek,börek tatlı Allah ne verdiyse gömdü.
Sanki ertesi gün benim düğünüm varmış gibi kahroldum oturduğum yerde :confused:
Kız her konuşana "al buna konuş" der gibi baktı :KK45:

Maalesef her yerdeler. Kendi mutsuz hayatlarının acısını bizlerden çıkarmaya çalışıyorlar.

3-5 kilo fazlam var. Ki hala 36 beden giyiyorum oradan düşünün.

Oversize giymeyi seviyorum dökümlü hoş salaş duruyor.

Birtanesi şey dedi BATTAL BOY GİYİYOR ONUN BEDENİ O.

O bedende de olabilirdim. Ama tavır çok çirkin.
Kıskanç ya herkes kendine baksa yol alıcak işte
Moral bozmak amaç
Ego tatmini işte
Oh lafı söyledim rahatladım diye düşünüyorlar

Artik insanlari fena halde bel alti vuruyorum.nasil degerliyim bir bilsen.... en basit soyle cevap vereyim bana amann sen ne zman kilo alican diyen birine kiz ben zayif degilim kendine gore kiyasliyosn ama sana gore zayifim sen obezitesin aslinda dedim. Daha ne kizi gordum ne sosyal medyalarda resmini. Engellemis her yerden yarim dunya ohh iyi oldu
Kilodan vuruyorlar evet
Kilolusun diyince bozuluyorlar
Zayıf bir insanı eleştiriyorlar hunharca
Benim bir arkadaşım var zayıf kıza bakıp aaa ne zayıfsın falan diyorlar kız da üzülüyor
Yine bir arkadaşım var göğüsleri küçük kıza yurtta giyinirken hep göğüslerin ne küçük falan diyorlardı bende yeter ya anladık gibi birşey söyledim.
İnsanı zayıf noktasından vurup moral bozmak amaç
Sanki Adriana Lima vücudu var hepsinin

Ben geçen hafta eşimin akrabasının kına ve düğününe katıldım. Rahat 95-100 kilo arasıydı gelin.
Ama ben hayatımda böyle bir özgüven ve umursamazlık görmedim.
Kınada 5 kıyafet değiştirdi. Bindallı dışında hepsi göğüs,sırt dekolteli ve mini elbiselerdi.
Kına gecesi bittikten sonra gelinin evine gittik. Annesinin,akrabaların ne dediğine aldırmadan tabaklar dolusu yemek,börek tatlı Allah ne verdiyse gömdü.
Sanki ertesi gün benim düğünüm varmış gibi kahroldum oturduğum yerde :confused:
Kız her konuşana "al buna konuş" der gibi baktı :KK45:
Kendiyle barışık işte ne güzel

Bana biri aa saclarin beyazlamis derse hic iyi niyet algilamam. Ben nerdeyse ölüm dosegindeki adama hadi yine iyisin benden saglamsin derim.yada 100 kiloya yaklasmis arkadasimi gorsem kiz gecen defaya nazaran daha cok vermissn derim.halbuki uzulmesin diye. Ama artik boyle bana laf sokanla olunca yapitryorum cevabi
Düşüncesizlik etmiş ola bilirim ama hiç kötü niyetle söylememiştim:110:

sürekli laf sokan insanlardan yoruldum
Çevremde çok var iş ortamı vs
Atıyorum bir etek giydin hemen aaa göbeğin çıkmış vs ki göbeğim bile yoktur yani o an moralimi bozarlar
Ya da sevgilimden ayrıldım mesela destek olacağına laf sokup iyice beni aşağıya çekerler
Ben aynı şekilde karşılık verincede kıyamet kopar .kendi yaptıklarının farkında değiller bile
Bu tip insanlarla nasıl başa çıkıyorsunuz??
Canım bu insanlardan benim iş yerimde de var kabus gibiler. Kıskanç, yalnız ve mutsuz insanlar. Yapacak bisey yok

Bu tip insanlarla baş etmiyorum çünkü hayatıma dahil etmiyorum. Baş etmemde gerekmiyor. Sırf iş yerinde tesadüfen bir araya geldiniz diye bu tip insanlarla muhattap olmak zorunda değilsin. Ben iş ortamında böyle insanlara günaydın bile demiyorum. Kendime zaten yaptırmam adamı çok pis bozarım kimse cesaret edemez de başka birine yaparken görmüş olmam yeterli. Karakterini beğenmemem yeterli. Bu tip düşük seviye insanlarla sadece iş konusunda muhattap olmam gerektiği kadar muhattap oluyorum. Sırf bu yüzden bazen iş yerimde havalı, büyük burunlu ve kibirli olarak algılandığım oluyor. Umrumda bile değil.

Atıyorum bir etek giydin hemen aaa göbeğin çıkmış vs ki göbeğim bile yoktur yani o an moralimi bozarlar
Ya da sevgilimden ayrıldım mesela destek olacağına laf sokup iyice beni aşağıya çekerler
Ben aynı şekilde karşılık verincede kıyamet kopar .kendi yaptıklarının farkında değiller bile
Başa çıkmıyorum şahsen ben. Cidden tahammül ediyor musun ?Seni rahatsız eden bir grup insan mı kendini keşfedeceğin bir yalnızlık mı ikisini dene tarafını sec derim :)

Kilodan vuruyorlar evet
Kilolusun diyince bozuluyorlar
Zayıf bir insanı eleştiriyorlar hunharca
Benim bir arkadaşım var zayıf kıza bakıp aaa ne zayıfsın falan diyorlar kız da üzülüyor
Yine bir arkadaşım var göğüsleri küçük kıza yurtta giyinirken hep göğüslerin ne küçük falan diyorlardı bende yeter ya anladık gibi birşey söyledim.
İnsanı zayıf noktasından vurup moral bozmak amaç
Sanki Adriana Lima vücudu var hepsinin

ya ben 36 kiloydum herkes zayıfsın zayıfsın derdi . Ben sanki kilo almak istemiyormuşum yada aynaya bakmıyormuşum gibi günde rahat 7,8 kere kzayıf oldugumu öğreniyordum :D allahtan hiç takan bir insan değildim. Bir yılda 47 kilo oldum gardolap yeniledim hala al al daha al diyorlar :D gülüp geçiyorum hiç karsı taraf ne hisseder diye düşünmek yok insanlarda neyseki bunlar dış etkenler ,maruz kaldıgımız insanlar önemli olan yakınlarda bulundurmamak :)

ben şunu fark ettim o türler
sen kendini iyi hissedince daha beter laf sokma çabasına giriyor
ne zaman saçımı güzel yapsam o gün makkaj güzel olsa iyi de bir elbise giysem
aaa canımmm sen kilo mu aldın diyen bir arkadaşım vardı
ama şaşmıyordu kızda derbeder olduğum gün ses yok ama iyi hissettiğim gün kız bir şey söyler giderdi çok ilginç
ve yahu zayıflasam bu defa sen sarardın yüzüne bu kilo gitmedi derdi
ben artık kız olumsuz bir şey söyleyince daha iyi hissediyordum kendimi
neyi kıskandı acaba diye
bir zaman sonra niyetini anlayınca sorun olmaktan çıkıyorlar

Çekemeyen kıskanç insanların işi bence o. Yazık valla acınacak haldeler

Back
X