• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sürekli mesaj atan insan

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Melek2337

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2025
9
1
1
24
İyi akşamlar öncelikle,
Okulda bir arkadaşım var tamam iyi anlaşıyoruz onun da bana yardımı dokunuyor ama şöyle rahatsız olduğum bir şey var ki bu arkadaşım sürekli mesaj atıyor.Ben yapı olarak sosyal anksiyetesi olan biriyim,yani zaten okuldan eve gelince rahatlıyorum,kendi halime çekilmek iyi geliyor bu arkadaşım sürekli bana mesaj atıyor ve beni sürekli bilgi deposu olarak kullanıyormuş gibi hissediyorum.Sürekli bir şey soruyor yanıtliyorum bir teşekkür yok.
Yarin okula gelecek misin,ders kaçtaydı vs. Halbuki kendisi de biliyor dersin kaçta olduğunu.Söylüyorum bir teşekkür yok ardından başka bir soru "sen ... Dersini calistin mi"
Beni kolay kaynak olarak gordugu icin mi bilmiyorum ama ben de sirf bu yuzden gec cevap veriyorum ama yok habire bir seyler soruyor,cevap veriyorum ya baska bir soru ya da bir tesekkur de yok.
Yine boyle oldu bir soru sormus yine cevaplamadim ardindan baska bir soru sormuş cevapladım bu sefer bir teşekkür yok.
Gerçekten çok sinir oldum buraya yazma ihtiyaci hissettim.Kullanılmış gibi hissediyorum ysni boyle dusunmekte haksiz miyim?Okulda surekli ic iceyiz ortam geregi kalbini de kirmak istemiyorum ama gercekten artik cok yordu böyle bilgi bankası olarak gorulmek ne yapmalıyım?

İyi akşamlar öncelikle,
Okulda bir arkadaşım var tamam iyi anlaşıyoruz onun da bana yardımı dokunuyor ama şöyle rahatsız olduğum bir şey var ki bu arkadaşım sürekli mesaj atıyor.Ben yapı olarak sosyal anksiyetesi olan biriyim,yani zaten okuldan eve gelince rahatlıyorum,kendi halime çekilmek iyi geliyor bu arkadaşım sürekli bana mesaj atıyor ve beni sürekli bilgi deposu olarak kullanıyormuş gibi hissediyorum.Sürekli bir şey soruyor yanıtliyorum bir teşekkür yok.
Yarin okula gelecek misin,ders kaçtaydı vs. Halbuki kendisi de biliyor dersin kaçta olduğunu.Söylüyorum bir teşekkür yok ardından başka bir soru "sen ... Dersini calistin mi"
Beni kolay kaynak olarak gordugu icin mi bilmiyorum ama ben de sirf bu yuzden gec cevap veriyorum ama yok habire bir seyler soruyor,cevap veriyorum ya baska bir soru ya da bir tesekkur de yok.
Yine boyle oldu bir soru sormus yine cevaplamadim ardindan baska bir soru sormuş cevapladım bu sefer bir teşekkür yok.
Gerçekten çok sinir oldum buraya yazma ihtiyaci hissettim.Kullanılmış gibi hissediyorum ysni boyle dusunmekte haksiz miyim?Okulda surekli ic iceyiz ortam geregi kalbini de kirmak istemiyorum ama gercekten artik cok yordu böyle bilgi bankası olarak gorulmek ne yapmalıyım?
Konunuzu okurken benimde “teşekkür” anksiyetem olduğunu fark ettim 😊 onun adına ben teşekkür ediyorum:) teşekkür konusunu kapatalım nolur🫠😍

İyi akşamlar öncelikle,
Kıza evrenin sırrını vermiyorsunuz. Çok çok ders saati şu demişsiniz, bunun nesine teşekkür etsin. Bizim zamanımızda meydan larousse vardı, bu hesaba göre o ansiklopediyi teşekkür manyağı yapmamız lazım. Bu kadar hassas olmayın çünkü gerçek dünya öyle bir yer değil.

Ee sende bozsana yeri gelince sen bılmıyomusun dersin saat kaçta olduğunu sanki her haltı ne soruyosun bana de. Fazlada yumuşak başlı olma bence. Sanırım çok yalnız biri haberleserek bırının varlıgını hissederek yalnızlık duygusunu bastırmaya calısıyor belli ki

Çok ilginç basit sorulara cevap verince gizli bilgileriniz çalınıyor gibi düşünüyorsunuz yani. Sizinle samimiyet kurmak istiyor belli ki. Siz arkadaşlık istemiyorsanız mesajları okumayın anlar. Bu zamanda bilgiye ulaşmak bu kadar kolayken sizin iki mesajınıza muhtaç değildir merak etmeyin amacı sizinle samimi olmak 🙂

İyi akşamlar öncelikle,
Teşekkür yoksa olay bitmiştir sizi haketmiyor

Ya bana muhabbeti devam ettirmek istiyor gibi geldi çok kötü niyetli bulmadım ben.
Sorduğu şeyler çok menfaat içeren şeyler değil niye her şeye teşekkür etsin ki ?

🤣 Yalnızlığı hakediyorsunuz
iyi akşamlar

Bu arada tekrar teşekkür ederim çok sagol Allah razı olsun Allah ne muradın varsa versin, minnet duydum

Ders var mı diye sorarsa ders programını at hatta sabit mesaj yap. Yarın görüşürüz ben erken yatacağım yada işim var bye de olsun bitsin bu kadar takılma

whatsapp dahil tum uygulamalarda istediğin kisinin mesajını sessize alabiliyorsun. ne ötüyor ne bildirim geliyor. sadece acarsan görebiliyorsun. istemiyorsan oyle yap gec
ben de insanlarin beni aplikasyon gibi kullanmasindan nefret ederdim, eski sevgilim dahil cogu insan cogu seyi googlea yazmaktansa bana sorardi.
simdi azalsa da malesef bitmis degil.
bugun bile arkadsim topal kedi gormus ne yapayim diye aradi belediyenin veterinerine ulaşacağı numarayi verdim. bir digeri cok yurtdisina cikmamis biri, ilk cikisinda yardimci olmak icin grup kurmustum otelinden binecegi arabaya herseye yardim etmis hatta artan paralarimi - akbilimi falan vermistim (ki benim icin bir zevk) simdi biryere gidecek yine. bugun bana tonla otel atti , onlari inceleyip cok daha uygununu buldum. "otogar nerede" gibi googlea yazsa bulacagi seyleri sordu, otogara yakin yer aradim vs. sonra bir konuda oneride bulundum, tamamen onun konforu icin. hatta kendi seyimi verebileceğimi soyledim. "bu konusma 3 satir süreceğine baska seyler konusalim neresi guzel nerede ne yenir vs ben de onlari kaydedeyim" demis
pardon?
git herkes gibi araştırma yap bir zahmet, reels izle al eline kaydet. ben sadece senin istedigin konularda konusacak, sana yardimci olacak bir yapay zeka appi miyim?
gicik oldum sessize aldim. sinirim gecene kadar bjrkac hafta acmayacağım mesajlarini.
size de onerim bu.
alin sessize madem rahatsiz oluyorsunuz

Benim de benden 10 yaş küçük arkadaşım böyle. Tamam bir, bir buçuk sene öyleydim. İşte yaşı küçük, teknoloji ile arası iyi değil. Yada Spor yaptigi vs anilarini paylasmak istiyor çok iyi. Sonra bir baktım. Keyfi istemezse asla cevap yok. Kuşak farkı sanirim teşekkür etme çok az. Resmen Google map yerine kullanın a artık yeter dedim 😃 mesela bilgisayarda bir sorunu var video atıyorum çözümü için asla bakmıyor. Aaa video mu attın diyor. 1 hafta o arıza ile yaşıyor sonra yine bana geliyor... Ben de artık aaa bilmiyorum demeye başladım. Yaaa onu bana eşim aldı, yaptı vs. Çünkü gerçekten gün içerisinde çok bölünüyorum. Yok sen makarna sosunu nasıl yapıyorsun. En son akrabam oyun konsolu alacak sen baksan fiyatlara denilince oha dedim yani. Tamam buyuyum ve bilgi paylaşımıni çok seviyorum ama kimsenin de sekreteri değilim... Sana o sürekli soru soruyorsa o teşekküru de her mesaja olmasa da arada da olsa edecek...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X