sürekli mesaj atan sevgili

beni delirten sevgilidir. whatsapp'tan yazışıyoruz arada işim çıkıyor yarım saat sonra girebiliyorum bi bakıyorum çevrimiçi ve yazdığım anında mavi tık oluyor. beni strese sokuyor bu adam. sürekli konuşmak istiyor her dk arıyor mesaj atıyor baygınlık geçiriyorum :mad:

Alıntı mı bu ? :KK51:

adama ölüyom yazsam 5 saat sonra görür işinin yoğunluğundan :D garibim canı çıkıyor iş güçten. sizinki çalışmıyor mu ?

ayrıldııım. annemi telefonla taciz etmeye başlamış annem de sen buraya gelene kadar idare et bari dedi. aslında çok iyi davranıyor dediğim gibi her dk arıyor soruyor dışarı dolaşmaya çıkmıyor benimle konuşmak için falan.. ama beni çok darlıyor, tokat meselesi hala içimde zaten....

umarım içinizden dışınıza çıkar..
en çok düşünmeniz gereken bu çünkü..

ayrıldııım. annemi telefonla taciz etmeye başlamış annem de sen buraya gelene kadar idare et bari dedi. aslında çok iyi davranıyor dediğim gibi her dk arıyor soruyor dışarı dolaşmaya çıkmıyor benimle konuşmak için falan.. ama beni çok darlıyor, tokat meselesi hala içimde zaten....
Yani konuyu görmemle cevap yazmam arasında, ayrıldığınıda görmem arasında kaç saniye gitti bilmiyorum. Zamane gençliği işte. Bi tuhaf...

Ben anlamadim o tokatin üstünü nasil örtüp kaldigin yerden devam ettin.
Soguyacagin yerde mesaj atmasina mi takildin.
Yine kafam allak bullak :confused:
Ben bosuna mi konustum diger konuda o kadar:63:

Ben anlamadim o tokatin üstünü nasil örtüp kaldigin yerden devam ettin.
Soguyacagin yerde mesaj atmasina mi takildin.
Yine kafam allak bullak :confused:
Ben bosuna mi konustum diger konuda o kadar:63:

Konu sahibinin annesi eve dönene kadar ayrılma idare et demiş:110:

Aman yarabbi bana uzak Allah'a yakin olsun boyleleri. Zaten insanlarin iliskileri, aralari bu whatsapp yuzunden nasil bozuluyor hala anlayabilmis degilim. Hangi akli basinda insan whatsapp'i iliskisinin merkezine koyar ki? Ben karakter olarak fazla ilgiden cok cabuk bunalan birisiyim ve hic sevmem. Karsi tarafa da bunu iliskinin daha basinda soylerim zaten. Ben elimde telefonla dolasan birisi degilim. Canim isterse cevap yazarim bu o kisiyi sevmedigim ona deger vermedigim anlamina gelmez. Mesaj gelince hazirola gecip hemen ne cevabi yazacak misim? Acil durum olur o baska tabiki. Ama acil durumu olan kisi de telefonla arar mesaj yazmaz. Hayir insanlarin isleri gucleri var, her saat basi birbirinden haber almakta neyin nesidir ya?

Ben gercekten whatsapp'i nadir kullanirim. Zaten last seen secenegi bende kapalidir. Kimin (bu sevgilim olsa bile) whatsapp'a son olarak girdigi saat ve dakika beni ilgilendirmiyor. Benimde son online oldugum saat ve dakika kimseyi ilgilendirmez. Yazma olayina gicigim ben, acar telefonu konusurum arkadas ne yazmaya ugrasicam. Her saat basi ne konusacaksin zaten. Az konu biriksin, az biraz birbirinizi ozleyin. Ben hic boyle seylere gelemem siz de gelemiyorsaniz bastan konusun benim gibi. Gercekten kabus gibi.

Ay bu da ayrı bir kafa ne demek buraya gelene kadar idare et. Engelleme diye bir sistem var en kötü numarasını değiştirir, niye sizi tekrar gümüş tepside sunuyor anneniz o ruh hastasına?

Tokat olayını duyana kadar ilgili olması güzel dicektim ki vazgeçtim şiddet varsa istediği kadar ilgili olsun bisey değişmez benim eski sevgilimde aşırı ilgisizdi tam tersi mesaj atmak zor gelirdi günde 5 dk anca yazardı hangisi daha iyi anlayamadım ki bu erkeklerin ortası yok mu ya aşırı ilgili yada aşırı ilgisizler en güzeli ne çok sıkıcak nede ilgisiz olucak ama o orta şeker adamlarda beni bulmaz işte sorun orda:mad:

valla ben de bolca mesajlaşmayı konuşmayı seven bir insanım, eşimle taa üniversite yıllarımızdan beri bol bol yazışır konşuruz ve ikimiz de bunu severiz. aynı evde yaşamıyorken daha sık yapıyorduk elbette. ancak çalışırken, işimiz varken böyle bir şey yapmıyoruz ve eğer çok acil değilse en son ben yazmışım o görmemiş veya o yazmış ben cevap vermemişim, bu o kadar da önemli bir mesele değil. sevgilin işsiz falan mı? çünkü uğraşları olan insan devamlı telefonla meşgul olup kafayı buna takmaz. bana biraz obsesif gibi geldi seninki. devamlı senin takibinde gibi. bir de bazıları mesajlarında tokat olayından filan bahsetmiş, ne olduğunu tam bilmiyorum ama pek normal bir profil çizmedi bana sevgilin. ve devamlı yazışmak konuşmak istemesi vs hiç de övünülecek aman da ilgi gösteriyor denecek bir durum değil yani, bilesin.

:KK70:bende de vardı bi tane böyle. Abartmiyorum bir dk geçse mesajın üstü nden kiyamat kopardı.

Bu bünye 9 gün dayandı.

Bana bana koç kadınına yapılacak şey miydi:confused:

Back
X