Sürekli mide bulantım varrrr ama çıkartamıyorum rahatlayamıyorum yardımmmmm ne yapmam

seltem

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2014
9
0
1
İzmir
1 haftadır bulantım var ama çıkartmadım hiç rahatlamak için ne yapmam lazım şirkette duramıyorum çok rahatsızım?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

1 haftadır bulantım var ama çıkartmadım hiç rahatlamak için ne yapmam lazım şirkette duramıyorum çok rahatsızım?

Mide bulantın hamileliktenmı tam anlamadım fakat eğer öyleYSe çıkarsanda birşey değişmez o anlık bir rahatlama olur yani bir süre sonra tekrar başlar haftalarca sürüyor bu böyle kadınların tatlı çilesi ışte allah kolaylık versin.

Evet 8. Haftaya girdim hamilelikte o yüzden.çıkartamıyorum zaten çıkartsam bi anlıkta olsa rahatladam keşke ne yapsam bilmiyorum hiç 😢😢

Evet 8. Haftaya girdim hamilelikte o yüzden.çıkartamıyorum zaten çıkartsam bi anlıkta olsa rahatladam keşke ne yapsam bilmiyorum hiç 😢😢

salatalık ye canım çubuk kraker fln içini azda olsa bastırıyor, ama sürekli bulantı geçmiyo 3ay fln çekicez mecbur

Geçmiş olsun canım benim de çok oluyodu önceleri hiç çıkaramıyodum sonradan eğildikçe çıkmaya başlamıştı çıkaramadığım günleri mumla arar olmuştum. Temiz hava çubuk kr hurma galeta limonlu lolipop bunlar bana iyi gelen şeylerdi. Tamamen hiç kesilmicek bunu da unutma ben hala 3 5 güne Bir çıkarıyorum ama bulantım yok elh. İnşl senin kısa sürer Allah kolaylık versin..

salatalık ye canım çubuk kraker fln içini azda olsa bastırıyor, ama sürekli bulantı geçmiyo 3ay fln çekicez mecbur

İlk 2 ay bitti ki benim bulantım mide yanmam olalı zaten 1 hafta oldu :) inşallah geçer hemen

Geçmiş olsun canım benim de çok oluyodu önceleri hiç çıkaramıyodum sonradan eğildikçe çıkmaya başlamıştı çıkaramadığım günleri mumla arar olmuştum. Temiz hava çubuk kr hurma galeta limonlu lolipop bunlar bana iyi gelen şeylerdi. Tamamen hiç kesilmicek bunu da unutma ben hala 3 5 güne Bir çıkarıyorum ama bulantım yok elh. İnşl senin kısa sürer Allah kolaylık versin..

Ahh ah neler attım ağzıma limon galeta kraker hiç biri işe yaramadı her aklıma düşeni deniyrum yine olmuyor doktorumda yurtdışında gidemiyrum kaldım öyle mide bulantılarımla başbaşa hurmada deneyeyim bari trşekkür ederim canım

Valla canim bende ayni durumdayim. 14 haftalik hamileyim hagla gunde en az bir defa cikartiyorum neler yaptiysam olmadi sadece haslanmis patates biraz iyi geliyor gecmezse birde onu dene ins ise yarar.

Onu denemedim onuda bugün deneyeyim bakalım sonuç ne olacak kafamı duvarlara vurasım var bazen çok sağol canım

Doktor baba bulanti hapi verdi bir de zencefil cayi ic dedi birsz rahatladim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Back
X