Sürekli mide bulantısı evi gözümde kararması yardımm

kadersaymaz

Üye
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2023
32
6
6
26
Kızlar gerçekten bu hamilelik işi ne zor hanile kalması ayrı dert ondan sonrası ayrı dayanamıyorum artık 8. Haftadan itibaren ev yavaş yavaş gözümde karardı giderek şiddetlendi bu durum su bile içemiyorum evde dışarıdan da yiyemiyorum et tavuk kıyma kessinlike yiyemiyorum farklı şeyler yiyincede akşam bulantı başlıyo gece yarısına kadar eşimden bile soğudum yanıma yaklaşma diyorum gerçekten niye böyle çevirmiyorum ama bunlarda çok kötü hele evde hiç birşey yiyememek sadece muz yiyebiliyorum böyle durum yaşayan var mı bi yardımcı olur musunuz

Ahhh ahhhh gerçekten zor bir süreç, beş kişiden belki biri ikisi prenses gebelik geçiriyor sıkıntısız, geri kalan biz garibanlar tam anlattığımız gibi perişan geçiriyoruz, rabbim şifa versin 12-14.haftadan sonra hafifliyor biraz sabredecegiz, alternatif bulmaya çalışın beslenmenizde gerekli, kuru yemiş falan yiyebilirseniz iyi olur, doktorum demişti örnek veriyorum balık ye kusabilirsin sıkıntı yok yeterki ye midende dursun biraz bebeğin gelişimi için sağlıklı besine ihtiyacının en fazla olduğu dönem bunu düşün ye alternatif bul.... Bende çok yol denedim ama bir şekilde bastırmaya calisiyorum geçecek inşallah sabredin

Aşkım seni rahatlatamıycam. 26. Haftadaym ve hala her sabah kusuyorum. Bak 4 bucuk 5. Ay da bulantın geçiyor prilam dr kullan aşırı rahatlatır. Ondan sonra mide ekşimesi başlıyor Allahım çok zor. Her sabah sarı safra kusuyorum inşallah benim gibi olmazsın. Doktora prilam dr yazdır

Bende aynıyım canım 8+1 olduk bugun 10 gündür perişanım gece gündüz frketmiyor. Baş dönmesi bulantı kusma 5 kiloya yakın kilo kaybim oldu su bile icemiyorum, rabbim yardımcımız olsun bebişlerimiz iyi olsunda tek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…