teşekkür ederim mutlaka yarından itibaren başlıyorum bu yazdıklarınıza.Merhaba ben size kendi diyet listemi yazayım bu liste ile 40 günde 8 kilo almıştım hem de hayatımda ilk defa.
sabah: peynir, domates veya salatalık,tereyağı, 5 tane zeytin 2kaşık recel 2 kasık pekmez 2 kaşık bal 1 bardak süt 4 dilim ekmek.
ara: 1meyve
öğlen: 1tabak yemek, 1tabak makarna veya pilav, 2 dilim ekmek.
ara: 1 meyve, yoğurt veya süt.
akşam:ara ile beraber öğlenki menünün aynısı
gece: peynir ve 2 dilim ekmek meyve ile beraber. peynir yemek kemikleri geliştiriyor doktor bundan dolayı verdi gece için.
bir de her öğünden sonra 2 kaşık pekmez yemenizi öneririm hem kansızlık oluşmaz sütten dolayı hem de iştahı cok açıyor özellikle keçi boynuzu pekmezi.
Meyve yoksa meyve suyu da aynı işlevi görür.
bu menüyü uygulayın eger bir rahatsızlıgınız yoksa kiloyu kesin alırsınız inşallah, ben böyle almıştım.
bulunduğum şehirde sadece devlet has. diyetisyen var oda bana hiç yeterli gelmedi canım.Canım hemen ama hemen diyetisyene gidiyorsun onlar sana sağlıklı kilo aldıracaktır. Ama iyi bir diyetisyen.
2 yıl önce gitmiştimCanım gittin mi diyetisyene?
Aslında benim bu listemde de doktor her yemekte et olmalı demişti ama ben yurtta kalıyordum o zaman öğrenciyken sürekli et yemek mümkün olmuyor dediğiniz gibi. Hatta bazen yemeğin yanında makarna veya pilav da olmazdı ben de fazladan ekmek yiyerek dengelemeye calısırdım. Ona rağmen 5 güne 1 kilo alıyordum. yeter ki 3 ana 3 ara öğün yiyin, sütü ve pekmezi de asla ihmal etmeyinteşekkür ederim mutlaka yarından itibaren başlıyorum bu yazdıklarınıza.
2 yıl önce gittiğim diyetisyen öğlen yemek aralarında mutlaka kırmızı et ayran veya yoğurt yediğim zaman kilo alabileceğimi söylemişti ama o ara öğrenci olduğumdan dolayı her öğlen kırmızı et bulup yiyemiyordum .
Listeye onuda ekleyeyim bakalım bende ne kadar etkili olacakk
troitlerine bir baktır önce. daha sonra da al eline bir kavonoz çikolata kaşıkla ye ben öle yaptım. kuruyemişte baya bir kolori var fındık ceviz felan yemek kalori aldırır.birde öğün atlama insan öğün atlayınca bir dahaki öğüne yiyesi gelmiyor. bende şuanda 49 kiloyum ama çok zayıf durmuyorum ve aksine muhteşem fiziğin var derler.profil resminde görüyorsun :) birde tereyağ çok severim oda kilo almakta etkili. bir zamanlar bende kilo alamıyorum diye dert yanıyordum.43 kiloya düşmüştüm. mayonezi ekmek arasına sık ye demişlerdi. çünkü mayonez çok kalorili bişey. ben bu dediklerimi yaptığımda 43 kiloda 56 kiloya çıkmış bir insanım. fakat 56 kilo olunca basenlerim çok çıktı. sonra yine kilo verdim.kontrollü yapmak lazım bu dediklerimi. aklına takılan bişey olursa buralardayım. sağlıklı günler....Kızlar merhaba ..
Şu dönem belli sıkıntılarım oldu , sıkıntı yaşadığım zaman ağzıma lokma almak gelmiyor içimden. Yaklaşık 15 gündür günde tek öğün yemek yiyorum . Oda yeterli derecede değil.
Zaten aman aman kilolu bir insan olamadım max kilom 45-47 arası oldu
Son bir haftadır pantolonlarım bol gelince kilomu merak ettim.
39 kiloyum sürekli tansiyon düşüklüğü yaşıyorum son zamanlarda
Ama kan değerlerim gayet normal çıkıyo . Kilo vermemi stres dışında tetikleyen bir durum yok çok şükür ama böyle giderse sağlığımı etkilemesinden korkuyorum .
Daha önce benim gibi hızla kilo vermiş daha sonrasında sağlıklı şekilde kilo almış arkadaşlardan yardım istiyorum.
Kullandığınız vitaminler , denediğiniz diyetler var mı ?
Şimdiden teşekkür ederim..
Kan değerlerim tamamen normal troitlerde sıkıntı yok.troitlerine bir baktır önce. daha sonra da al eline bir kavonoz çikolata kaşıkla ye ben öle yaptım. kuruyemişte baya bir kolori var fındık ceviz felan yemek kalori aldırır.birde öğün atlama insan öğün atlayınca bir dahaki öğüne yiyesi gelmiyor. bende şuanda 49 kiloyum ama çok zayıf durmuyorum ve aksine muhteşem fiziğin var derler.profil resminde görüyorsun :) birde tereyağ çok severim oda kilo almakta etkili. bir zamanlar bende kilo alamıyorum diye dert yanıyordum.43 kiloya düşmüştüm. mayonezi ekmek arasına sık ye demişlerdi. çünkü mayonez çok kalorili bişey. ben bu dediklerimi yaptığımda 43 kiloda 56 kiloya çıkmış bir insanım. fakat 56 kilo olunca basenlerim çok çıktı. sonra yine kilo verdim.kontrollü yapmak lazım bu dediklerimi. aklına takılan bişey olursa buralardayım. sağlıklı günler....
araştırıcam bunu teşekkür ederimmaslında bi spor salonuna gitseniz düzenli ve orantılı kilo aldıran egzersiz programları var hem daha sağlıklı olabilir
sadece çikolatayla olacak olsaydı çoktaan kilo almıştımEn güzeli yağa yüklenmeden almak. Çikolata fındık fıstık kılo yapıyor diye onlara yüklenmek çok sağlıksız
o zaman patates pilav gibi nişastalı şeyleri tüketemezmisin? onlar içine baymaz hem olabilir belki :)Kan değerlerim tamamen normal troitlerde sıkıntı yok.
Çikolotayı çok tüketen bir insanım ama yanı sıra yemekte yemek gerekiyor tabi o bende çok yok :)
Kahvaltı yapmıyorum kahvaltı yapmayınca öğlen yemek yiyemiyorum.
Akşam ne yersem işte ancak o kadar.
Evet fiziğiniz gayet düzgün görünüyor maşAllah .
Mayonezi midem kaldırabilirse bende deneyeyim bakalım. Teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için sizede sağlıklı günlerr
Kızlar merhaba ..
Şu dönem belli sıkıntılarım oldu , sıkıntı yaşadığım zaman ağzıma lokma almak gelmiyor içimden. Yaklaşık 15 gündür günde tek öğün yemek yiyorum . Oda yeterli derecede değil.
Zaten aman aman kilolu bir insan olamadım max kilom 45-47 arası oldu
Son bir haftadır pantolonlarım bol gelince kilomu merak ettim.
39 kiloyum sürekli tansiyon düşüklüğü yaşıyorum son zamanlarda
Ama kan değerlerim gayet normal çıkıyo . Kilo vermemi stres dışında tetikleyen bir durum yok çok şükür ama böyle giderse sağlığımı etkilemesinden korkuyorum .
Daha önce benim gibi hızla kilo vermiş daha sonrasında sağlıklı şekilde kilo almış arkadaşlardan yardım istiyorum.
Kullandığınız vitaminler , denediğiniz diyetler var mı ?
Şimdiden teşekkür ederim..
Kan değerlerim tamamen normal troitlerde sıkıntı yok.
Çikolotayı çok tüketen bir insanım ama yanı sıra yemekte yemek gerekiyor tabi o bende çok yok :)
Kahvaltı yapmıyorum kahvaltı yapmayınca öğlen yemek yiyemiyorum.
Akşam ne yersem işte ancak o kadar.
Evet fiziğiniz gayet düzgün görünüyor maşAllah .
Mayonezi midem kaldırabilirse bende deneyeyim bakalım. Teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için sizede sağlıklı günlerr
Antikorlara hangi tahlille bakılıyor peki ? Son 1 aya kadar her ay düzenli olarak kan değerlerime baktırıyordum ama yok kansızlığım dahi yok.Yaşadıklarının birebir aynılarını yaşadım benimde tiroid hormonlarıma bakıldı hemde kaç kere temiz çıktı halada temiz çıkıyor ama haşimato tiroidiyim sıkıntı ve stres direk kilo kaybı sebebi bakılmadıysa eğer antikorlarına da bi baktır. Abur cubur çikolata vs benim iştahımı kapatıyor ve felaket zararlı şeyler onun için tavsiye etmiyorum ama ev yapımı turşu bulursan süper iştah açıyor. cevizi tavsiye ederim bende işe yarıyor.
Antikorlara hangi tahlille bakılıyor peki ? Son 1 aya kadar her ay düzenli olarak kan değerlerime baktırıyordum ama yok kansızlığım dahi yok.
Bileklerim çocuk bileği gibi çıldırmak üzereyim artık.
23 yaşındayım ama görünüm olarak öyle değil işte..
Turşuyu çok severim ev yapımı da bulabilirim.
Teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler içinn
Daha önce hiç baktırmadım birde bunlara baktırayım bakalım .Rica ederim. Yanlış hatırlamıyorsam anti tpo ve anti troglobulin antikorları olması lazım. Ceviz de ihmal etme bence sabahları bende kahvaltı yapmıyordum ama ceviz yiyordum ilaç gibi geliyordu inan. Çok şükür bu aralar iştahım iyi sende düzelirsin inşAllah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?