- 12 Kasım 2018
- 2.342
- 4.554
- 133
- Konu Sahibi Deliidivane
-
Mesaj atsaydınız bari biz boşa yazdık.
İlk mesaj bari bu olmasaydıBoşan. Gerçekten. Cidden. Hakikaten.
DenicemAynisini ona yap boylece vaz gecer
Hergünn söylüyorum gıcık etti beni . Zaten bi icraatı yok anca çenesi çalışıyoNet bir sekilde doktora gitmedigi sürece söylenmesini artik duymak istemediginizi söyleyeceksiniz. Böyle söylenip bir adim atmayan insanlara gicik oluyorum
Anası agrılı aylarda dogurmus herhaldeHer gün defalarca belim ağrıyo, sırtım ağrıyo , bacağım ağrıyo, halim yok , keyfim yok , işler bitmiyo diye diye ömmmrümü yedi. Bıktım artık inanınki. Doktora git diyorum gitmiyo , yaşlandırdı beni artık bu cümleleri duymak istemiyorum,napıcam ben bu adamla?
Evliliğimin yararına olur ama poyrazkedi de boşan derse şaşmam
Der inş.Evliliğimin yararına olur ama poyrazkedi de boşan derse şaşmam
Gizli gizli yemeklerine vitamin katmayı düşünüyorum artıkDoktora gitmiyorsa ağrılarını, sızılarını içinde yaşasın bir zahmet.
Hakkaten boşanmalık mı yaniDer inş.
Vitamin huysuzluğa iyi gelir mi, sanmam.Gizli gizli yemeklerine vitamin katmayı düşünüyorum artık
Cancağızım bizde sana verecek akıl kalmadı, yol belli ama sen inatla çıkmaza giriyorsun. Güdeceksin bu deveyi çünkü böyle yapmak istiyorsunHer gün defalarca belim ağrıyo, sırtım ağrıyo , bacağım ağrıyo, halim yok , keyfim yok , işler bitmiyo diye diye ömmmrümü yedi. Bıktım artık inanınki. Doktora git diyorum gitmiyo , yaşlandırdı beni artık bu cümleleri duymak istemiyorum,napıcam ben bu adamla?
Başka ne katıyım tavsiye varsa alırım-)Vitamin huysuzluğa iyi gelir mi, sanmam.
Deme kız öyle, az da siz akıl verin, bizim verdiklerimiz işine gelmedi, başkası söyleyince belki dinler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?