- 9 Ocak 2020
- 204
- 144
- 53
- Konu Sahibi komiklikyapma
-
Banada bazen öyle geliyoDers çalışmamak icin bünyen bahane üretiği
Etkilenmen normal ben sehitlerin haberinde gunlerce kendime gelememistimEvet arkadaşlar benim ders çalışamamak için sürekli sebeplerim var, kpss çalışıyorum ama hersey benim motivasyonumu etkiliyo, mesela depremler, virusler, vücudumda hissettiğim değişimler, evde olan ufak tatsizliklar ,hep üzülüp birseylere takarak zamanımi geçiriyorum.
Tabiki insan olarak bu felaketlere çok üzülüyorum ama bazen fazla taktığım için dersime bile konsantrasyonumu etkiliyor. Mesela her derse oturduğumda korona var kapi kollarini evin bilmem neresini temizlemeliyim diye geliyor aklıma (temizlik yapildigi halde), Dün birden ter bosaldi basimdan asagi o birden olan terleme acaba ne anlama gelir, tarzi kafamda asla bitmeyen sorularla bogusuyorum ve arastirma yapıyorum, deprem neden olur onunarastiriyorum, ne bileyim aklimda hep arastirilacak birseyler var ders hariç. Ama kaldı 4 ay sinava.
Hersey odak noktamin kpss olmasını etkiliyor. Bu soruyu sormakdaki amacim aslında şu ben mi herseye evham yapiyorum kendime ve etrafa karşı cok duyarliyim ,herkes mi benim gibi? Abartiyor muyum?
guncelleme: yani şöyle hissediyorum sanki eskiden hiç deprem yokmuydu vardi, yada virusler salginlar vardi, birsuru sıkıntı yasadik dünyada, ama sanki bana farklı geliyor bu yeni yaşanan hersey.Galiba bu sıkıntılar toplumca bizi psikolojik olarak etkiledi bende etkilendim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?