Sürekli sonra ya bırakmak....

prettywitch

Hakk,Vedûd,Tevvâb,Selām,
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2009
1.371
12
158
mrb kızlar daha önceki konularımdan ilişkimin nasıl başladığını okuyabilirsiniz saçma ama kısa bir ayrılıktan sonra tekrar barıştık. ve yaklaşık 3 aydır birlikteyiz. Ama sorun benim kıskançlığım. Evet farkındayım bazen en olmayacak şeyleri kıskanıyorum ama verdiği cvplarda sinirlendiriryor beni. şimdi konuyu fazla uzatmadan anlatayım erkek arkadaşım spor akademisi sınavlarına giricek hatta girdi bir kç sınavı kaldı. Grupları yaklasık 10 -15 kişilik ve hocaları hepsinin 1 evde kalmasını istiyor kızlarda var 5 kişi sanırım.Bnde bu durumdan rahatsız oluyorum aynı evde olmalarından.Kim olsa rahatsız olur sanırım.Erkek arkadaşm ben rahatsız oluyorum diye gece uyumak için farklı bir evde kalıyor kızların olduğu evde klmıyor.Geçen gece , erkek arkadaşarının ısrar ettiğini ve o akşam belki kızların kaldığı evde kalabileceğini söyledi.Bende orda kalma flan dedim üstüne pat diye bir kız sesi birşeyler söyledi yemek yiyecek misin vvs bu tarz şeyler.Sinir oldum çnkü ilk defa olmuyor yaklaşık 1 haftadır ne zaman telde konuşsk bir kız gelip birşeyler yiyip yemeyeceğini vs buna benzer şeyler soruyor en kız yakın arkadaşıda aynı evde oda sınavlara grikmiş falan yine telde konuştuğumuzda yanında kim var napıyosun falan dediğmde balkondyım (en yakın arkadaşı olan kıza x diyelim ) x te mutfakta falan dedi sonra aniden bir kız sesi yooo burdayım falan dedi. böyle konuşma geçti aralarında. erkek arkadaşım kızın şaka yaptığını gıcıklık yaptığını söyledi. Tamam başka birşeyde yok gibiydi ama bu durum beni rahatsız ediyor. Ve bunu erkek arkadaşıma söylediğimde bana güvenmiyorsun vs diyr akşam bir olayı yanlış anladım kızdı bana özür diledim cvp atmadı. bugün hiç msj atmadı en sonunda ben msj atttım ve böyle yapmaya devam et dedim erkek arkadaşımda suçlu olan benim miyim ne diyeyim sana dedi. bende akşam özür diledim bugün bir maj bile atmadım neyse kendi kendime konuşuyorum ya zatten görüşürüz falan dedim erkek arkadaşımda sen bilirsin görüşürüz iyi geceler o zaman dedi. bnde bence biir kaç gn görüşmeyelim herkes ne yapacağına karar versin dedim cvp gelmedi. Bnde bak yine kendi kendime konuşuyorum işte dedim. oda her zaman ki gibi ön yargılısın müsait msin diye sormuyorsun hilalle konuşuyordum hastaneye gitmiş bugün dedi ( bu arada hilalde çok yakın bir arkadaşı 6 yıldır tanışıyorlar ) bnde evet hilale nasılsın diyecek vaktin var bana bugün 1 msj atacak vaktin yoktu eminim dedim.oda sanki hiç msj atmıyorum gibi konuşuyorsun hilal en önemsediğimm arkadaşım bence sonra konuşalım dedi bende belli önemsediklerinle konuşuyorsun önemsemediklerinle sonra konuşuyorsun belli dedim.oda ne dediğini bilmiyorsun iyi geceler yazmış.bende cvp yazmadm. Ne zaman tartışmış olsak bu tür konuşmalarda sonra konuşuruz diyor . aslında gördğünüz gibi konuşamıyoruz kafam çok karşık ltfen yardım edin

bende sen gibi kıskanırdım bu durumda cnım ama erkekler bu kadar sık boğaz edilmeye gelemiyorlar.
bence bi yanlışını görmediysen o kadar üstüne gitme bi süre rahat bırak. kızların sesini duyman çok normal çünkü zaten söylemiş kızlarla aynı evde kalacağını gizli saklı bi iş yapmıyo bence.
ikinizde sakinleştiğinde ve yüzyüze geldiğinizde ona"erkeklerle aynı evde kalsaydım ne düşünürdün?" diye sorç. muhtemelen sana güveniyorum o yüzden bişey demezdim der o zaman sende bikaç samimi erkek arkadaşınla dışarı felan çık vakit geçir. ondan sonra durumu değerlendir bence.
ama şu an rahat bırak ve sakinleşmenizi bekle derim ben.

Diğer kıskançlık meselelerinizi bilmem ama bence bu konuda son derece haklısın... O kadar erkek o kadar kız bir evde... Benim erkek arkadaşım öyle bir şey yapacak olsaydı tahmin bile edemiyorum başına neler gelebileceğini... Aynı şeyi sen yapsan nasıl hisseder bir sor bakalım ya da aynı şekilde hissetmesine sebep olacak bir şeyler söyle, hissettir. Sen de yazma, o mesaj attığında sonraya ertele, gerekirse kızlı erkekli geç saatlere kadar takıl bir bakalım o zaman ne oluyor...

Bence erkek arkadaşının da ordan öyle tuzu kuru konuşması kolay beni anlamıyorsun vs. diye... :13:

Son düzenleme:
bunuda ilk defa duydum. bende spor akademisine hazırlandım bizimde grup 25 kişi falandı ama kimse aynı evde kalın demedi. yani amaç ne hocaları neden böyle bşey istesin bana saçma geldi. sanki erkek arkadaşının sen kızma diye uydurduğu bir yalan gibi geldi. lisedeyken arkadaşımda kalmak içinde bende anne yarın sınav var çalışmamız lazım derdim ama fellik fellik gezerdim. aklım ermedi valla

ben olsam sanırım çıldırırdımmmm

ne demek hilal en önemsediğim arkadaşım filan yaaa

üstelik ben üstüne önemsediklerinde hemen önemsemediklerinde sonra konuşuyosun dicem o da bana ii sonra konuşalım dicekk

Sanırım bende çok kıskancım. Tabiki izn vermezdim hem ne kalcak kızlar erkekler aynı evde ne münasebet canım

Valla sen bilmem ama ben heralde sinirimden kudururdum

bende de aynen öyle oldu zaten cnm çok kızdım '' hilal en önemsediğim arkadaşım hastaneye gitmiş nasılsın ne yaptın diye soruyordum dedi'' ya iyide sorarsın tmm ama gün içinde bana bir nasılsın diye msj atmıyorsan gidip en yakın arkadaşın bile olsa millete hastanedeydn nasılsın ne yaptın diyecek vakti buluyorsan problem vardır ben bu şekilde düşünüyorum cnm akşam zaten sonra konuşalııım dedikten sonra hiç cvp yazmadım bugünde yazmayı düşünmüyorum. madem sonra konuşuckmışız sonra konuşalım bakalım . Sinirlerim bozuldu resmen birde şey diyor ben dedim ona bana niye nasılsın diye msj atmıyorsund hilalle msjlaşıp hastanede olduğunu biliyor ve akşam nasılsın ne yaptın dye arıyorsun dedim. oda diyor ki sanki hiç msj atmıyorum sana. hmen genel olarak cvp veriyor tam sinirlik yaa

Arkadaş o kadar güzel yazmışki.... Benimki böyle birşeyi aklından dahi geçiremez. Paralarım yaaa hele kız arkadan gıcıklığına yoo burdayım diyecek ha? Basarım valla o evi Ayrıca kız burdayım dediğine göre mutfakta değilmiş e bu durumda size yalan sölemiş olmuyor mu?

vallah cok haklisin, neymis ölye ayni evde kalmak??? birde en iyi arkadasi bir KIZ ? zaten cok karsiyim bence bir erkek bir kizla IMKANSIZ arkadas kalamazzzz, sonunda kokusu cikiyor ...
isin zor ne diyim, erkekler fazla sikiya gelemez, dirdir etme, ciddiye almaz, gider EN IYI KIZ ARKADASINA anlatir falan, ayyyyyy sinirrrrrrr...

rahatsiz oldugunu söyle, kendini senin yerine bir koysun, eminim hayatta izin vermezdi...

cnm gece onlarla kalmıyordu zaten gündüz birlikteler sınavları falan izlemeye ve yemeği birlikte yiyorlardı hocaları öyle istemiş bu konuda yalan söylemez. hatta benle telde konuşurken başka eve gitmek için izin aldı hocasından oyüzdn

ben ona demiştim zaten ben erkeklerle aynı evde kalsam sen ne yaparsın diye oda haklısın bende izin vermem falan demişti. bu konuda hak veriyorum demişti ama gel gelelim sinir oluyorum işte gece orda uyumasa bile tüm gün orda yanii kıskandığın zaman da diyor ki sen bana güvenmiyorsun bana güvenmen lazım bilmem ne delricm yani az kaldı

cnm kız mutfaktayış erkek arkadaşımda mutfak balkonunda erkek arkadaşım yok kızlar mutfakta diyince oda gıcıklık olsun diye yapmışmış sözde burdayım dedi işte üfff vallahi bilmiyorum yaa kafam karıştı

kızın yaptığı o 'gıcıklık' kızın karakterini ortaya koymuş. sen iyi sabrediyorsun ben olsam senin kadar sabırlı oturamazdım.

sen bilirsin. ben çok kıskancım sanırım ondan

Hatırladım sizi, sınıf arkadaşı mselesydi değil mi?
Ben de rahatsız olurdum yerinizde olsam.
En değer verdiği arkadaşı olabilir mesela benimde vardır erkek olan ama sadece arkadaş olarak sevdiğim arkadaşım. Çok severim ama bu sadece arkadaşlıktır bir derdi oldu mu hastalık vs gibi onunla konuşurum ve buna kimse karışamaz.
Ama eğer arkadaşıma ayıracak vaktim varsa, sevgilime ayıracak vaktim hayli hayli vardır.
Yani sizi bu bahaneyle ihmal etmesi çok üzmüş sizi haklı olarak.
Ama o zaman değersizim vs. demezsen belki yüz yüze konuşursan daha iyi olur.
Çünkü ben çok yakın bir kız arkadaşımla tartışırken bile değerseiz miyim ben dediğinde saçmalıyorsun sonra konuşalım derim.
Bunu dememin nedeni karşımdakinin sinirli olması, o an normal düşünememesidir.
Arkadaşımla ertesi gün yüzyüze konuşurum yine güllük gülistanlık...
Sonraya bırakması bence sakinleşmeni istemesinden.
Ama dediğim gibi aynı evde kalmaları hoş değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…