- 13 Ekim 2009
- 1.371
- 12
- 158
- Konu Sahibi prettywitch
mrb kızlar daha önceki konularımdan ilişkimin nasıl başladığını okuyabilirsiniz saçma ama kısa bir ayrılıktan sonra tekrar barıştık. ve yaklaşık 3 aydır birlikteyiz. Ama sorun benim kıskançlığım. Evet farkındayım bazen en olmayacak şeyleri kıskanıyorum ama verdiği cvplarda sinirlendiriryor beni. şimdi konuyu fazla uzatmadan anlatayım erkek arkadaşım spor akademisi sınavlarına giricek hatta girdi bir kç sınavı kaldı. Grupları yaklasık 10 -15 kişilik ve hocaları hepsinin 1 evde kalmasını istiyor kızlarda var 5 kişi sanırım.Bnde bu durumdan rahatsız oluyorum aynı evde olmalarından.Kim olsa rahatsız olur sanırım.Erkek arkadaşm ben rahatsız oluyorum diye gece uyumak için farklı bir evde kalıyor kızların olduğu evde klmıyor.Geçen gece , erkek arkadaşarının ısrar ettiğini ve o akşam belki kızların kaldığı evde kalabileceğini söyledi.Bende orda kalma flan dedim üstüne pat diye bir kız sesi birşeyler söyledi yemek yiyecek misin vvs bu tarz şeyler.Sinir oldum çnkü ilk defa olmuyor yaklaşık 1 haftadır ne zaman telde konuşsk bir kız gelip birşeyler yiyip yemeyeceğini vs buna benzer şeyler soruyor en kız yakın arkadaşıda aynı evde oda sınavlara grikmiş falan yine telde konuştuğumuzda yanında kim var napıyosun falan dediğmde balkondyım (en yakın arkadaşı olan kıza x diyelim ) x te mutfakta falan dedi sonra aniden bir kız sesi yooo burdayım falan dedi. böyle konuşma geçti aralarında. erkek arkadaşım kızın şaka yaptığını gıcıklık yaptığını söyledi. Tamam başka birşeyde yok gibiydi ama bu durum beni rahatsız ediyor. Ve bunu erkek arkadaşıma söylediğimde bana güvenmiyorsun vs diyr akşam bir olayı yanlış anladım kızdı bana özür diledim cvp atmadı. bugün hiç msj atmadı en sonunda ben msj atttım ve böyle yapmaya devam et dedim erkek arkadaşımda suçlu olan benim miyim ne diyeyim sana dedi. bende akşam özür diledim bugün bir maj bile atmadım neyse kendi kendime konuşuyorum ya zatten görüşürüz falan dedim erkek arkadaşımda sen bilirsin görüşürüz iyi geceler o zaman dedi. bnde bence biir kaç gn görüşmeyelim herkes ne yapacağına karar versin dedim cvp gelmedi. Bnde bak yine kendi kendime konuşuyorum işte dedim. oda her zaman ki gibi ön yargılısın müsait msin diye sormuyorsun hilalle konuşuyordum hastaneye gitmiş bugün dedi ( bu arada hilalde çok yakın bir arkadaşı 6 yıldır tanışıyorlar ) bnde evet hilale nasılsın diyecek vaktin var bana bugün 1 msj atacak vaktin yoktu eminim dedim.oda sanki hiç msj atmıyorum gibi konuşuyorsun hilal en önemsediğimm arkadaşım bence sonra konuşalım dedi bende belli önemsediklerinle konuşuyorsun önemsemediklerinle sonra konuşuyorsun belli dedim.oda ne dediğini bilmiyorsun iyi geceler yazmış.bende cvp yazmadm. Ne zaman tartışmış olsak bu tür konuşmalarda sonra konuşuruz diyor . aslında gördğünüz gibi konuşamıyoruz kafam çok karşık ltfen yardım edin