Sürekli suçlanıyorum ve ilişkimi bitirdim doğru mu yanlış mı yaptım bilmiyorum?

Ne kadar inanıyorsunuz bilmiyorum ama sadece saygı duymanızı ve dinlemenizi istiyorum. Ben aylardır günlerdir sürekli kabuslar görerek uyanırdım sürekli beni rüyamda korkutuyorlardı. Artık dayanamayıp aileme söyledim onlarda bı tane hoca çağırdılar, dün için Hocayı 4 gün öncesinden aramıştım. Ve hatırlıyorsanız dün de bitirdim hoca öncesi.. Bunlar hep tesadüf mü lütfen okur musunuz..hocanın asla art niyetli olduğuna kötü büyü yapmak için yaptığına inanmıyorum. Allah rızası için dedi. Ve bana baktı beni bazı şeylerin sürekli korkuttunu ve dua ile bunları gönderdiğini söyledi. Dün gece uyudum gerçekten kabusda görmedim. Fakat biri var dedi A harfli bu kişi tüm kötülükleri ile sana geliyor abim dedi. Bu a kişisi benim dün ayrıldığım kişi işte. Eğer bir gram beni seviyorsan Nolur yalvarıyorum uzak dur dedi. Bitir onu dedi. ailemse o kişiyi babam o ana kadar bilmiyordu. çok kötü şeylerle sana geliyor sen iyice kötü olacaksın dedi. Zehir olmuş günlerin senin dedi? Kızlar bu tesadüf mü? Bir kaç harf daha söyledi annesi ve babasının ismi içinde o harfler var. Bn çok kötüyüm..
Karabasan, cin, peri, 3-5 harfliler, öcüler, böcüler, hocalar, büyülerle ilgili konu açmak yasaktır.

Karabasan, cin, peri, 3-5 harfliler, öcüler, böcüler, hocalar, büyülerle ilgili konu açmak yasaktır.
Ayrıca her konuyu 2-3 defa açmayınız yasaktır, açtığınız konulara baktım hepsi birkaç kere açılmış.

Back
X