sürekli ten tene değmek zorunda mı?

Ay bende balık burcuyum ve tam eşiniz gibiyim ve eşim tamda siz gibi. Siz ne burcusunuz?

Burçlar bir yana ama insan ilk zamanlar biraz daha yakın olmak istiyor açıkçası ben eşinizi anlayabiliyorum. O sizin uzak durduğunuzu farklı yorumluyor içten içe üzülüyor bile olabilir. Durumu ona bize açıkladığınız gibi açıklayın. En azından sizin için ilişkiniz için endişelenmesin.Bazen kabuğuma çekilme ihtiyacı hissediyorum. Orada kendimi yeniliyorum gibi gibi.

Ay bende balık burcuyum ve tam eşiniz gibiyim ve eşim tamda siz gibi. Siz ne burcusunuz?

Burçlar bir yana ama insan ilk zamanlar biraz daha yakın olmak istiyor açıkçası ben eşinizi anlayabiliyorum. O sizin uzak durduğunuzu farklı yorumluyor içten içe üzülüyor bile olabilir. Durumu ona bize açıkladığınız gibi açıklayın. En azından sizin için ilişkiniz için endişelenmesin.Bazen kabuğuma çekilme ihtiyacı hissediyorum. Orada kendimi yeniliyorum gibi gibi.
ben akrep burcuyum, bir kaç defa söyledim aslında canım sıkkınken yalnız kalmayı seviyorum diye ama hep başa sarıyoruz maalesef

Merhabalarr hanımlar, iyi akşamlar diliyorumm herkese,

Benim bir problemim var ama acaba bende mi bi gariplik var diye sizlere bir fikir danışayım istedim. Ben yaklaşık bir yıldır evliyim, evliliğimde bir sıkıntı yok çok şükür, iyi giden bir evliliğim var fakat bazen bazı günler her insana da olduğu gibi modum düşüyor, canım sıkkın oluyor bazen sebebi oluyor bazen olmuyor böyle zamanlarda yalnız kalmayı, genelde konuşmamayı tercih ediyorum, öyle yapmak daha iyi hissettiriyor diyelim. Eşim de morali bozuk olsun olmasın evin içinde sürekli yan yana olalım istiyor, sürekli sarılıp öpmek istiyor sürekli dokunmak dokunulmak istiyor. Benim de canım sıkkın olunca ciddi anlamda içimden hiçbir şey yapmak gelmiyor kendimi yapmak için zorlayamıyorum da, öyle olunca eşim küsüyor çocuk gibi, konuşmuyor benimle garip bir hal alıyor durum kendimi kötü hissediyorum sonra. Bana biraz müsaade etse düzelecegim zamanla ama yok. Böyle bir durumla karşı karşıya kalan var mı, ne yapıyorsunuz, ne yapmamı önerirsiniz, bundan da şikayet mi edilir diyenler olabilir ama biraz özel alanıma saygı istiyorum sadece çok şey değil.

Eskilerin bir lafı vardır evlilikle alakalı. Önce et ete sonra g.t g.te sonra git öte derler🤭 siz de yeni evli sayılırsınız daha et ete kısmında yani 😂 zamanla geçer

Sürekli mic mic bana göre de değil ama sürekli temastan uzak durup rahatsız olmak da iyi bisey olmasa gerek seven tarafından. Burçlara göreyse ben boğa eşim balık sizinki gibi. Sarilirsam sarılır, sarsılmazsam bazen sarılır bazen sarilmaz sürekli dip dibe degiliz .ikimiz de o an içimizden nasıl davranmak geliyorsa öyle olduğumuz için bi taraf rahatsız olmuyor.

Siz mi hiç sevmiyorsunuz teması yoksa eşiniz mi aşırı dokunsal?

Bazı günler insana yalnız kalmak iyi gelebilir.
Eşinizle ilgili olmayan bir konuda bile bozuksanız susmak iyi olur.
Ama bunu iyi olduğunuz bir zaman eşinize anlatın. Bazen iş yerinde vs sıkıntı oluyor o zamanlar kendi kendime kalmak daha iyi hissettiriyor gibi ifade edebilirsiniz.
Kendisinden kaynaklanan bir meseleden zannedip bunu ifade etmezseniz trip gibi algılar aranızı açar zamanla çözülmez bir sorun haline gelir.

Sürekli mic mic bana göre de değil ama sürekli temastan uzak durup rahatsız olmak da iyi bisey olmasa gerek seven tarafından. Burçlara göreyse ben boğa eşim balık sizinki gibi. Sarilirsam sarılır, sarsılmazsam bazen sarılır bazen sarilmaz sürekli dip dibe degiliz .ikimiz de o an içimizden nasıl davranmak geliyorsa öyle olduğumuz için bi taraf rahatsız olmuyor.

Siz mi hiç sevmiyorsunuz teması yoksa eşiniz mi aşırı dokunsal?
ben de seviyorum canımm öyle hayat mı geçer bazen oluyor geliyorlar bana eşim bi de temas bağımlılığını zirvelerde yaşadığı için böyle sorunlar çıkıyor ortaya, anlayışlı değil bu konuda pek

Merhabalarr hanımlar, iyi akşamlar diliyorumm herkese,

Benim bir problemim var ama acaba bende mi bi gariplik var diye sizlere bir fikir danışayım istedim. Ben yaklaşık bir yıldır evliyim, evliliğimde bir sıkıntı yok çok şükür, iyi giden bir evliliğim var fakat bazen bazı günler her insana da olduğu gibi modum düşüyor, canım sıkkın oluyor bazen sebebi oluyor bazen olmuyor böyle zamanlarda yalnız kalmayı, genelde konuşmamayı tercih ediyorum, öyle yapmak daha iyi hissettiriyor diyelim. Eşim de morali bozuk olsun olmasın evin içinde sürekli yan yana olalım istiyor, sürekli sarılıp öpmek istiyor sürekli dokunmak dokunulmak istiyor. Benim de canım sıkkın olunca ciddi anlamda içimden hiçbir şey yapmak gelmiyor kendimi yapmak için zorlayamıyorum da, öyle olunca eşim küsüyor çocuk gibi, konuşmuyor benimle garip bir hal alıyor durum kendimi kötü hissediyorum sonra. Bana biraz müsaade etse düzelecegim zamanla ama yok. Böyle bir durumla karşı karşıya kalan var mı, ne yapıyorsunuz, ne yapmamı önerirsiniz, bundan da şikayet mi edilir diyenler olabilir ama biraz özel alanıma saygı istiyorum sadece çok şey değil.
Evli değilim ama ben de öyleyim ya. Hatta zaman zaman bunu düşünürdüm modum düşünce eşimin moduda düşmez inşallah onu da etkiler miyim acaba evlenince ne olacak benim bu halim diye :D Bu konuda kendime kızıyorum aslında değişik hallerde olmam beni rahatsız ediyor. Bazı günler aşırı neşeli mutlu oluyorum ama bazı günlerde full sessiz sakin tek başıma oturmak istiyorum. Annemle yaşıyorum bende onunda konuşacağı tutuyor böyle günlerde :D Bunu eşinize anlattınız mı peki? Bence söyleyin direk bize açıkladığınız gibi oda anlayacaktır.

Evli değilim ama ben de öyleyim ya. Hatta zaman zaman bunu düşünürdüm modum düşünce eşimin moduda düşmez inşallah onu da etkiler miyim acaba evlenince ne olacak benim bu halim diye :KK70: Bu konuda kendime kızıyorum aslında değişik hallerde olmam beni rahatsız ediyor. Bazı günler aşırı neşeli mutlu oluyorum ama bazı günlerde full sessiz sakin tek başıma oturmak istiyorum. Annemle yaşıyorum bende onunda konuşacağı tutuyor böyle günlerde :KK70: Bunu eşinize anlattınız mı peki? Bence söyleyin direk bize açıkladığınız gibi oda anlayacaktır.
yalnız olmadığımı biliyordum😂 söylüyorum da anlamıyor adam bugün yaşadık aynı şeyi yine söyledim daha kaç defa söylerim bilmiyorum

Bende kendimden biliyorum 🤣 aslan da var bu huy🤭
Annem aslan
Yanına babam ben ya da diğer çocukları kim yaklaşırsa mizirdanir kalp kırmamak icin bı su alıp gelcem ya da tuvalete gitcem der kalkar gider gelince çok uzak biyere oturur 😂😂😂

Back
X