Sürekli Türkiye'ye Tatile giden Erkek Arkadas

Cinom_

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2015
16
0
1
34
Kizlar Erkek Arkadasim neredeyse iliskimizin baslangicindan beri 2 kez Türkiye'ye Tatile gitti. Agustosun basindan beri Sevgiliyiz. Bu ikinci gidis. Aralikta bir daha planliyormus gitmeyi. Kizlar ben huylaniyorum. Bu kadar kisa sürede gidilir mi bi kac kez. Sorunca Türkiyeyi seviyorum gitmek icin her firsati her izini degerlendiriyorum diyor. Türkiyede acaba baska bi Sevdigi mi var bununda sürekli gidiyor. Yurt disinda kaliyoruz. Yani ne bilim zirt pirt gidilir mi ki. Her iş izninde gidiyor. Yani öncedende planlamadan izin aldigi vakit gidiyor bileti alip. Yurt disinda olanlarimiz bilir cok firsat bulamiyoruz genelde. 3 ay icinse bu ikinci gidis. Araliktada giderse 3 olucak. Icimdeki bu hisse bi dur diyemiyorum :KK43:

Son düzenleme:
Aklina hemen kötü düsünceler gelmesin. Bende her firsata gidiyorum Türkiye´ye. Sevdigim icin birde Vatanim bana iyi geliyor s1k gitikcede özleniyor zaten.

Kizlar Erkek Arkadasim neredeyse iliskimizin baslangicindan beri 2 kez Türkiye'ye Tatile gitti. Agustosun basindan beri Sevgiliyiz. Bu ikinci gidis. Aralikta bir daha planliyormus gitmeyi. Kizlar ben huylaniyorum. Bu kadar kisa sürede gidilir mi bi kac kez. Sorunca Türkiyeyi seviyorum gitmek icin her firsati her izini degerlendiriyorum diyor. Türkiyede acaba baska bi Sevdigi mi var bununda sürekli gidiyor. Yurt disinda kaliyoruz. Yani ne bilim zirt pirt gidilir mi ki. Icimdeki bu hisse bi dur diyemiyorum :KK43:

Sen gönlünü ferah tut diycem... Ama bi kadının huylandığı bişey varsa altından mutlaka bişey çıkar. Fırsatın varsa birlikte gitmeyi teklif et? Hem için rahat eder.

Aklina hemen kötü düsünceler gelmesin. Bende her firsata gidiyorum Türkiye´ye. Sevdigim icin birde Vatanim bana iyi geliyor s1k gitikcede özleniyor zaten.
Insallah öyledir :( yani bilemiyorum sonucta yurt disinda yasanlarimiz bilir öyle sürekli gitme imkanimiz olmuyor. Ama bu her iş izninde gidiyor. Aklimada tabiki kötü seyler geliyor.

Turkiyeye geldiginde bir iletisim problemi oluyor mu yoksa her aradiginda rahatca konusuyo mu

Insallah öyledir :KK43: yani bilemiyorum sonucta yurt disinda yasanlarimiz bilir öyle sürekli gitme imkanimiz olmuyor. Ama bu her iş izninde gidiyor. Aklimada tabiki kötü seyler geliyor.

bende yurtdisinda yasiyorum ve her firsatada gidiyorum. Birde kalicak yeri varsa gitmesi normal. Eger süphelendirecek baska hareketleri yoksa hemen kötü düsünme

bende yurtdisinda yasiyorum ve her firsatada gidiyorum. Birde kalicak yeri varsa gitmesi normal. Eger süphelendirecek baska hareketleri yoksa hemen kötü düsünme
Kalicak yeri var yani Teyzesinin evinde kaliyor. Görüntülü konusma yaptigimizda görüyorum evi.

Kalicak yeri var yani Teyzesinin evinde kaliyor. Görüntülü konusma yaptigimizda görüyorum evi.

ee kalicak yeri varsa her firsata gitmesi bence normal. Zaten artik bilet fiyatlarida öyle ucuk degil. Ben en son eylülde gitmistim simdi aralikta tekrar gidecegim insAllah. Her iki üc ayda gidiyorum yani gercekten s1k gittikce özleniyor. Eger dedigim gibi baska süphelendirecek durumlar yoksa hemen kötü düsünme.

ee kalicak yeri varsa her firsata gitmesi bence normal. Zaten artik bilet fiyatlarida öyle ucuk degil. Ben en son eylülde gitmistim simdi aralikta tekrar gidecegim insAllah. Her iki üc ayda gidiyorum yani gercekten s1k gittikce özleniyor. Eger dedigim gibi baska süphelendirecek durumlar yoksa hemen kötü düsünme.
Sizinde cok sık gitmeniz rahatlatti icimi biraz. Aliskin oldugum bir durum olmadigi icin yadirgadim biraz. Bir erkek niye zirt pirt gider diye

Sizinde cok sık gitmeniz rahatlatti icimi biraz. Aliskin oldugum bir durum olmadigi icin yadirgadim biraz. Bir erkek niye zirt pirt gider diye

eger baska birsey yoksa hemen süphelere düsme. Dedigim gibi bende cok s1k giderim sevdigimden burada is, okul stresi oraya gidince nefes aliyorum. Ama mesela kardeslerim öyle degil. Herkezde farkli iste.

Back
X