- 1 Kasım 2017
- 356
- 236
- 103
- 36
- Konu Sahibi violetworld
-
Ay o bendede varYaptigim her hareketi, dedigim her lafi analiz ediyorum hep. Empati kuruyorum, "allahiiimm nasil sacmaladim ben" diyorum. Icimden boyle "ıııııııııı" diye sessizce sizlaniyorum. Mesela, yersiz bir laf, yerine dusmeyen bir saka olsun... yani her seyimden subhe eder oldum.
Lafini bilmeyen bir adamda degilim, normalde iyi diyalog kurarim ama tuhafliklarim var.
Benim asil derdim su: neden en kucuk bir lafa bile bu kadar takiyorum ve nasil kurtulayim ben? Tavsiyeleriniz nedir? Sizdede oluyormu boyle? Hep utanc duyuyorum. Mesela, facebook'ta bile paylastigim herhangi bir seyi analiz edip silmisligim cok olmustur. Onemsiz seyler oldugunu bile-bile kolaylikla utanc hissimden boguluyorum. Analiz etmekten biktim.
Kendine adamlığı yakıştıran bir kadın ! Yada kendine adamlığı yakıştıran bir adam ! Senin cinsiyetinin teyiti gerek .adam mısın ,kadın misin ,ortaya karışık misinLafini bilmeyen bir adamda degilim
Adam değilim derken.. Kadınlarda da kullanılıyo mu bu adam tabiri?
Adam misim kadin misin?
Ilk once bunu soyle bakiim?
Konu sahibi erkek cıktı kimse de oralı değil
Kendine adamlığı yakıştıran bir kadın ! Yada kendine adamlığı yakıştıran bir adam ! Senin cinsiyetinin teyiti gerek .adam mısın ,kadın misin ,ortaya karışık misinbeynim çorba oldu ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?