- 25 Ekim 2020
- 34
- 22
- 3
- Konu Sahibi Masallardiyari
-
Evet aşırı düşük ama yıllardır böyle sürekli hap kullanıyorumSağlık sorunlarınızdan kaynaklı olabilir. Kan değerlerinize baktırın
Tamam siliyorum uygulamayı ne sorsam hata18-23 yas arasi icin ders calismak
23-30 yas arasi icin kariyer yapmak
30+ icin evlenmek ve cocuk yapmak
Yontem sormussunuz soyledikTamam siliyorum uygulamayı ne sorsam hata
Ayy bu o kız mı hep unutuyorum isminiNiye az uyumak istiyorsun? Yemek pişirme antrenmanı yapmaya zaman mı yetmiyor?
Evet zaman yetmiyor hem sanane. İnsan gibi cevap vermeyeceksen yazma. Siz okudunuz da ne oldu belli insanlığınızdan sizin gibi okuyup kendini bir şey zannetmektense ölürüm daha iyi. Ama gecin dalganızı inşallah bir gün yaşadığım çaresizlik sizi bulur anlarsınız o zaman. Şu saatten sonra ister cevap yazın ister yazmayın defolup gidiyorum bu uygulamadan Allah kalbinize göre versin 2 gün geldim uygulamaya yapmadığınız kalmadı vicdansızlar. İçimi döktüm her defasında Şu mübarek günde sizin gibi kişilerin dalgasına maruz kaldım Allah kalbinize göre versin gerçektenNiye az uyumak istiyorsun? Yemek pişirme antrenmanı yapmaya zaman mı yetmiyor?
Aynen o kız. Buraya 2 gün geldim ve onca problem okudum onca iğrençlikler okudum ben bir kaç soru sordum diye linçlendim.. Sizin normal hayatta ne kadar vasıfsız olduğunuzu anlamak zor değil. Benim hukuk okuyan sevgilim var. Ha emin olun ki sizden kat kat zekiyim. Ben evlenirim de siz kendi halinize yanın bu uygulamada vaktinizi harcayın. Gerçekten de dedikleri gibi bütün varoş kendini bir şey zannedenler buraya toplanmışAyy bu o kız mı hep unutuyorum isminiBelki de avukatlar, mühendisler, doktorlar vs az uyuyan kadınlarla evlenmek istiyordur
Hukuk okuyan sevgiliniz olunca vasıflı olan siz olmuyorsunuz yalnız. Neyi kanıtladınız ki şu an hakkınızda söylenenleri doğrulamaktan başka?Aynen o kız. Buraya 2 gün geldim ve onca problem okudum onca iğrençlikler okudum ben bir kaç soru sordum diye linçlendim.. Sizin normal hayatta ne kadar vasıfsız olduğunuzu anlamak zor değil. Benim hukuk okuyan sevgilim var. Ha emin olun ki sizden kat kat zekiyim. Ben evlenirim de siz kendi halinize yanın bu uygulamada vaktinizi harcayın. Gerçekten de dedikleri gibi bütün varoş kendini bir şey zannedenler buraya toplanmış
Vasıfsız olsaydım koca peşinde olurdum ama ben kariyerimin peşinden gitmeyi seçtim :) Çok şükür sevgilimin bölümüyle de övünmüyorum her yerde kendi bölümümle övünürüm. Üslubundan da belli her şey neyse ağzımı bozmayacağım senin gibiAynen o kız. Buraya 2 gün geldim ve onca problem okudum onca iğrençlikler okudum ben bir kaç soru sordum diye linçlendim.. Sizin normal hayatta ne kadar vasıfsız olduğunuzu anlamak zor değil. Benim hukuk okuyan sevgilim var. Ha emin olun ki sizden kat kat zekiyim. Ben evlenirim de siz kendi halinize yanın bu uygulamada vaktinizi harcayın. Gerçekten de dedikleri gibi bütün varoş kendini bir şey zannedenler buraya toplanmış
Gunduz kusagi kadin programi gibi uyesiniz yemin ederim.Evet zaman yetmiyor hem sanane. İnsan gibi cevap vermeyeceksen yazma. Siz okudunuz da ne oldu belli insanlığınızdan sizin gibi okuyup kendini bir şey zannetmektense ölürüm daha iyi. Ama gecin dalganızı inşallah bir gün yaşadığım çaresizlik sizi bulur anlarsınız o zaman. Şu saatten sonra ister cevap yazın ister yazmayın defolup gidiyorum bu uygulamadan Allah kalbinize göre versin 2 gün geldim uygulamaya yapmadığınız kalmadı vicdansızlar. İçimi döktüm her defasında Şu mübarek günde sizin gibi kişilerin dalgasına maruz kaldım Allah kalbinize göre versin gerçekten
Aynen o kız. Buraya 2 gün geldim ve onca problem okudum onca iğrençlikler okudum ben bir kaç soru sordum diye linçlendim.. Sizin normal hayatta ne kadar vasıfsız olduğunuzu anlamak zor değil. Benim hukuk okuyan sevgilim var. Ha emin olun ki sizden kat kat zekiyim. Ben evlenirim de siz kendi halinize yanın bu uygulamada vaktinizi harcayın. Gerçekten de dedikleri gibi bütün varoş kendini bir şey zannedenler buraya toplanmış
Hep beraber inanmış gibi yapalımOkul arkadaşınla konuştun diye döven baban var, okula bile göndermiyor ama sevgilin var.
Vasıfsız olsaydım koca peşinde olurdum ama ben kariyerimin peşinden gitmeyi seçtim :) Çok şükür sevgilimin bölümüyle de övünmüyorum her yerde kendi bölümümle övünürüm. Üslubundan da belli her şey neyse ağzımı bozmayacağım senin gibi
Aynen öyle. Daha 19 yaşında böyle şeyleri kovalıyor olması çok kötühani bi kafa vardır, çocukta iş yoktur ama akrabaları zengin diye o çocuğa verir kızını baba. bu da o hesap.
ama benim sevgilim hukuk okuyor.
diğer konusu da bundandı heralde. avukatlar kendine uygun meslekten insanlarla evleniyormuş diyordu.
Pardon ben kaçırdım olayı siz be okuyorsunuz?Aynen o kız. Buraya 2 gün geldim ve onca problem okudum onca iğrençlikler okudum ben bir kaç soru sordum diye linçlendim.. Sizin normal hayatta ne kadar vasıfsız olduğunuzu anlamak zor değil. Benim hukuk okuyan sevgilim var. Ha emin olun ki sizden kat kat zekiyim. Ben evlenirim de siz kendi halinize yanın bu uygulamada vaktinizi harcayın. Gerçekten de dedikleri gibi bütün varoş kendini bir şey zannedenler buraya toplanmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?