Sürekli uyku hali

Masallardiyari

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2020
34
22
3
Gecen seneye kadar 5 - 6 saatlik uykuyla idare ederken bu yıl sürekli uyuyorum erkenden. Az uyumak için yöntemleri olan var mı

Niye az uyumak istiyorsun? Yemek pişirme antrenmanı yapmaya zaman mı yetmiyor?
Evet zaman yetmiyor hem sanane. İnsan gibi cevap vermeyeceksen yazma. Siz okudunuz da ne oldu belli insanlığınızdan sizin gibi okuyup kendini bir şey zannetmektense ölürüm daha iyi. Ama gecin dalganızı inşallah bir gün yaşadığım çaresizlik sizi bulur anlarsınız o zaman. Şu saatten sonra ister cevap yazın ister yazmayın defolup gidiyorum bu uygulamadan Allah kalbinize göre versin 2 gün geldim uygulamaya yapmadığınız kalmadı vicdansızlar. İçimi döktüm her defasında Şu mübarek günde sizin gibi kişilerin dalgasına maruz kaldım Allah kalbinize göre versin gerçekten

Ayy bu o kız mı hep unutuyorum ismini Belki de avukatlar, mühendisler, doktorlar vs az uyuyan kadınlarla evlenmek istiyordur
Aynen o kız. Buraya 2 gün geldim ve onca problem okudum onca iğrençlikler okudum ben bir kaç soru sordum diye linçlendim.. Sizin normal hayatta ne kadar vasıfsız olduğunuzu anlamak zor değil. Benim hukuk okuyan sevgilim var. Ha emin olun ki sizden kat kat zekiyim. Ben evlenirim de siz kendi halinize yanın bu uygulamada vaktinizi harcayın. Gerçekten de dedikleri gibi bütün varoş kendini bir şey zannedenler buraya toplanmış

Hukuk okuyan sevgiliniz olunca vasıflı olan siz olmuyorsunuz yalnız. Neyi kanıtladınız ki şu an hakkınızda söylenenleri doğrulamaktan başka?

Zaman harcama meselesine gelince 3 günde dünyanın konusunu açtınız. Siz de bayağı mesai harcadınız. Hayatta evlenmekten daha büyük gaileler var, kimsesin haline yanacak bir durumu yok. Burada avukat da var ev hanımı da doktor da. Siz asıl kendi vizyonunuza bakarak oturup düşünün biraz.

Vasıfsız olsaydım koca peşinde olurdum ama ben kariyerimin peşinden gitmeyi seçtim :) Çok şükür sevgilimin bölümüyle de övünmüyorum her yerde kendi bölümümle övünürüm. Üslubundan da belli her şey neyse ağzımı bozmayacağım senin gibi

Gunduz kusagi kadin programi gibi uyesiniz yemin ederim.

Okul arkadaşınla konuştun diye döven baban var, okula bile göndermiyor ama sevgilin var.

hani bi kafa vardır, çocukta iş yoktur ama akrabaları zengin diye o çocuğa verir kızını baba. bu da o hesap.
ama benim sevgilim hukuk okuyor.
diğer konusu da bundandı heralde. avukatlar kendine uygun meslekten insanlarla evleniyormuş diyordu.

Aynen öyle. Daha 19 yaşında böyle şeyleri kovalıyor olması çok kötü

Pardon ben kaçırdım olayı siz be okuyorsunuz?

Boşuna kizdiniz, darkmore'nin yazdığı şey gerçeklik payı olan bir şey. Önce ders çalışmaktan uykusuz kalırız, sonra kariyerden, sonra da çocuktan. En son da yaşlanınca zaten uyku tutmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…