Sürekli uyumak

Ay inşallah. hamilelik belirtisi hep bulantı duymuştum ama böyle ciddi bi uyku durumu hiç duymamıştım. Uyku dediğiniz gibi öyle tatlı tatlı geliyor ki 🙂
Aynı ben ve çalışıyordum eve gelip hemen sıziyordum 3.ayda işten çıktım huzura erdim bu uyku hali sadece ilk trimesterda sonra duzelecek:)

Hamileliktendir. Öncesinde böyle biri değilseniz hamilelik özellikle ilk trimesterde yoğun uyku yapabilir. Bende de öyle olmuştu. Valla hem çalışmak hem hamilelik zor bence bulantı kusma halsizlik yorgunluk hormonal değişim vs vs. Akşam yemek bulaşık da eşiniz yapsın çoğunu zaten birini çağıralım diyorsa temizliği kendi yapıp kendi ağırlayacak. Diğer konuya da takılmayın bu halsizlik yorgunluk baki kalmıyor anne olunca 10 kaplan gücü geliyor zaten hele mevzu bebeğiniz olunca 😊

Hamilelikten önce nasıldı uyku durumunuz?
Sağlıkla kucağınıza alın inşallah, eğer hamilelikten önce de böyleyse normal hamilelikle birlikte daha da yorgun hissedebilirsiniz ama anormal bir şekilde böyleyseniz kan tahlili yaptırmakta fayda var ☺️

Herkese merhaba 10 haftalık hamileyim bundan dolayı mı yoksa genel bir tembellik mi bilmiyorum ama bana son zamanlarda birşeyler oldu. Bıraksalar doğurana kadar uyumak istiyorum. İşe gidip gelmek bile beni aşırı zorluyor ki masa bası çalışıyorum ama kafam düşüyor gözlerim kapanıyor. Eve geliyorum yemek bulaşık nasıl zor geliyor anlatamam. Tek isteğim hızlıca yiyip uyumak. Her gün uyanmaktaki en büyük motivasyonum akşam olunca yatmak. Mesela her yer bulaşık dolu makine boşaltılacak takatim yok. Eşim şunu bunu davet edelim diyor kimseyi istemiyorum. Bi yerlere gitsek önce keyif alıyorum ama 1 saat geçmeden yoruluyorum. Eve dönüp uyuklamak istiyorum. dDepresyonda mıyım diye soruyorum kendime ama bence değilim. Bu kez yemeği o kadar geçiştirmeye başladım ki bebeğimi sağlıklı besleyemiyorum diye endişeniyorum. Hatta daha yeni bir üye konu açtı bebeğimi besleyemiyorum yemeğini hazırlamıyorum diye ben de mi öyle olacağım diye korkuyorum. Bu uyku hali hamilelik mi doğurana kadar devam mı edecek şimdiden böyleysem lohusayken, yeni doğmuş bebeğim uyumuyorken ne hale geleceğim?
Yoruluyosunuz ve bu gayet normal temponuza bakıcak olursak yardımcı lazım size ev işi için en azından her şeye yetişemezsiniz ki

Hamilelikten önce nasıldı uyku durumunuz?
Sağlıkla kucağınıza alın inşallah, eğer hamilelikten önce de böyleyse normal hamilelikle birlikte daha da yorgun hissedebilirsiniz ama anormal bir şekilde böyleyseniz kan tahlili yaptırmakta fayda var ☺️
Amin teşekkürler 🥰 Telefonun alarmını bir kez bile ertelemişliğim yoktur öyle diyeyim çaldığı gibi kalkardım. Akşamları hep 11.00 11.30da yatardım ama şimdiki gibi sabah kalkarken akşam olsa da yatsam demezdim. Kan işini düşünmemiştim bir sonraki doktor kontrolünde isteyeceğim 🙂

Hamileliktendir. Öncesinde böyle biri değilseniz hamilelik özellikle ilk trimesterde yoğun uyku yapabilir. Bende de öyle olmuştu. Valla hem çalışmak hem hamilelik zor bence bulantı kusma halsizlik yorgunluk hormonal değişim vs vs. Akşam yemek bulaşık da eşiniz yapsın çoğunu zaten birini çağıralım diyorsa temizliği kendi yapıp kendi ağırlayacak. Diğer konuya da takılmayın bu halsizlik yorgunluk baki kalmıyor anne olunca 10 kaplan gücü geliyor zaten hele mevzu bebeğiniz olunca 😊
Yemeği ortak yapıyorduk bulaşık ondaydı zaten 2 gündür iş için yok valla tersim döndü. 15. Haftada geçecek ama değil mi? Yaşayan diğer üyeler öyle yazmış

Back
X