• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sürekli uyuyakalma sorunsalı...

Yazıktır adama eziyet etmeyin.
Yoruluyor ki uyuyakalıyor.
Eğitimleri çok ağır askerlerimizin ve bence bu şekilde uyuyakalması çok normal.
Onlar bizim geleceğimizin teminatı lütfen daha duyarlı olun.Uykusuz kalırsa eğitimde çok sıkıntı yaşar.
İleride evlendiğinizde böyle olmayacak zaten,şimdilik biraz özveri gösterin.
Yorumunuzdan kendisine bahsettim. Kadınlar kulübü ilk defa işime yaradı diyor :) haklısınız. Zaten mesajınızı okur okumaz ben geliyorum diye mesaj attım ona. Görüşmeyecektik yoksa. Bazen birileri gerçekleri yüzünüze vursa iyi oluyor teşekkür ederim :)

ben biri için uykumu feda edicem..sınırıma kadar zorlayıp onu sesini duymak isticem..onu..Baldan tatlı diye tabir edilen uykuya tercih edicem..uyumadan önce duyduğum son ses onun ki olacak..ve bunca fedakarlığa rağmen o bana sinir olacak..ilginç bi vaka..ne diyelim:KK14:
Ya siz böyle deyince iyice kendimden utandım. Benim için günlerce 2-3 saatlik uykuyla eğitime gitti bu çocuk. Gerçekten kıymet bilmem gerek

günah be adam hem askeri öğrenci çok zor oluyo onların eğitimleri allah kolaylık versin.
Bunlar büyük dertler değil di mi. Gerçekten çok zor. Ve gerçekten bazen sırf benimle konuşmak için ceza almayı göze alıyor. Ki kendisi çok mesleğine bağlı ilerlemek isteyen birisi. Bilmiyorum ki gerçekten abartıyorum galiba onun sevgisine layık olamıyorum.

Eleman var gücüyle sana enerji üretimi yapıp yine de sesini duymak için insanüstü uyku saat dilimlerine kafa tutuyor. Daha naapsın? Garibanca uykuya dalmış, bunu fırsata çevirip horluyor mu diye dinnerdim ben olsam.

Eleman var gücüyle sana enerji üretimi yapıp yine de sesini duymak için insanüstü uyku saat dilimlerine kafa tutuyor. Daha naapsın? Garibanca uykuya dalmış, bunu fırsata çevirip horluyor mu diye dinnerdim ben olsam.
Ya hiç sormayın zavallı adam :)uykusu geldiğinde uyumamak için bazen ayakta konuşuyor uyumasın diye. Kaç kere düştüğünü biliyorum yorgunluktan. Ben kötü bir insanım galiba :KK43:
Horlamıyor bu arada :)

Back
X