Sürekli "yatak odasını" anlatan arkadaşımıza onu kırmadan nasıl engel oluruz.

muhtemelen cinsel hayatlarında bir sıkıntıları vardır,ağız arıyordur,belki de kıyaslamak istiyordur,ama kendisi gibi bu mahremi kolayca dillendiren bulamıyordur,dolayısyla sorularına da cvp bulamıyor,bulana dek uğraşıp ,çabalar böylede zaten :1:

kızlar eşimin arkadaşının eşi var.ayda yılda bir de olsa bir araya geldiğimizde bu kadın sürekli mahrem konular anlatıyor.yok eşi ne kadar çok istiyormuş dayanamıyormuş falan.bu konular beni çok rahatsız eder.sonuçta eşiyle yüzyüze bakıyor insan.hani çok samimi arkadaş da değiliz.toplantılarda bir araya geliyoruz işte herkesle.diğer eşlerinde rahatsız olduğunu biliyorum.ama onlar gülüp geçiyorlar.bense tepki bile vermiyorum. görüşme diyeceksiniz ama zaten onunla diğerleri kadar sık görüşmüyoruz.işte 2 ayda bir falan.ama her ortamda hemen konuyu o tarafa çekiyor.mesela biri banyo yaptım desin hemen konuyu o taraftan anlıyo falan.çevreniz de var mı böyle kadınlar?nasıl tepki veriyorsunuz?

pardon konuyu yanlışlıkla başka yere açtım ya!amaaaan

bende rastladım kesinlikle ailevi bi durum bu. yetiştirilmeyle alakalı. ben en çok ana kız bu tip konuları konuşanlara şaşırmıştım. :44:
boz bence hakediyolar. ben yanımda küfür eden kadın olunca bozuyorum mesela.

OFFF, ben de evliyim, ama okuyorum hala. geçenlerde kızlardan biri bana ''hergece yapıyo musunuz? o zaman nasıl kalkıp okula gelebiliyosun insanda enerji kalmaz'' dedi, konuyu geçiştirmeye çalıştım ''kocan istemiyo mu her gece her gece'' demez mi... hem de herkesin ortasında.
nasıl bu insanlar ya, herşeyin heryerde herkesle konuşulmayacağını anlayamıyorlar mı?

Cinsel konuları konuşmayı tabu olarak görmüyorum ama konuşacak başka hiçbir şey yokmuş gibi, lafı sürekli oraya getirmesi beni de rahatsız ederdi. Ya cinsel hayatında sorunları vardır, ya da öyle baskıcı bir ortamda büyümüştür ki; şimdi evlenerek kazandığı cinsel özgürlüğünün her yönden tadını çıkarmaya çalışıyordur diye düşündüm. Bırakın kendi halinde takılsın.

benimde bir arkadaşım var aynı böle.. ki biz çok yakın arkadaşız. mesela devamlı değil ama sevgilisiyle nasıl öpüştüklerini, yakınlaşmalarını filan detayına kadar anlatıyo. :96:

benim sevgilimle nasıl öpüştüğümü sorar, şöle mi oldu böle mi oldu filan..ayyy dayanamıyorum yaaa bu kadar da merak olur muuuuu:95:

mümkünse görüşmeyin böyle biriyle
bazı insanlarda edep diye bir şey kalmamış
ya bu özel hayattır anlatılır mı
yani ibadette gizlidir kabahatte

kızlar eşimin arkadaşının eşi var.ayda yılda bir de olsa bir araya geldiğimizde bu kadın sürekli mahrem konular anlatıyor.yok eşi ne kadar çok istiyormuş dayanamıyormuş falan.bu konular beni çok rahatsız eder.sonuçta eşiyle yüzyüze bakıyor insan.hani çok samimi arkadaş da değiliz.toplantılarda bir araya geliyoruz işte herkesle.diğer eşlerinde rahatsız olduğunu biliyorum.ama onlar gülüp geçiyorlar.bense tepki bile vermiyorum. görüşme diyeceksiniz ama zaten onunla diğerleri kadar sık görüşmüyoruz.işte 2 ayda bir falan.ama her ortamda hemen konuyu o tarafa çekiyor.mesela biri banyo yaptım desin hemen konuyu o taraftan anlıyo falan.çevreniz de var mı böyle kadınlar?nasıl tepki veriyorsunuz?

pardon konuyu yanlışlıkla başka yere açtım ya!amaaaan

Bende cok rahatsız oluyorum bu konuların bukadar apacık konusulmasından, üstelik samimi olmadıgım insanlarla,

Çok yakın arkadasımla bile paylasmam ufak sakalar dısında,,

Bu benim özelimdir, benim kalmalı,,aynı sekilde karsı tarafında, nasıl bu kadar rahat konusuluyor hem kendi hem eşinin mahremi,,tuhaf:27:

Var cevremde öyle biri, eşimin yanında bile konusur, onun yerine ben utanırım, ve sinirlenirim,,cok yanlış cokk ayıp.

Son düzenleme:
boyle ınsanlar ıcınden gecenlerı anlatmayı sevıyor karsıdakılerde anlatsın acaba merakta edıyorlar..

en ıyısını yapıyorsunuz ortamı degıştırmek yada hıc cevap vermememk ılgızıs davranmakk

arkadaşınız neler söylüyor bilemeyeceğim ama tüm detayları vererek anlatan isanları da duymuştum mümkünse ben varken konuşma ben hoşlanmıyorum de bazen işe yarıyor yok mümkün değilse içinden şarkı filan söyle yada dua oku duymamazlıktan gel yani Allah sabır versin

Iyyy hiç hoşlanmam bu tarz insanlardan. Adı üstünde özel. Orda kalır. naklen yayın yapıyolar bir de. :20:

benimde tanidigim bi kiz var, ayni okula gidiyoruz ama arkadas degiliz. Kafalarimiz uyusmuyor, sadece selamlasiyoruz naber iyimisin falan.
Kendisi evli degil ama 7-8 kizi etrafina toplayip cok terbiyesiz seyler konusuyor, ama gercekten terbeyisizce kelimeler kullaniyor.
Birbirlerine erkeklerin cinsel organlari ile ilgili espiriler yapiyorlar ve buna gülüyorlar bide. Aralarinda utanan cikinca, ki cok nadir, ne rol yapiyorsun simdi sanki cok namusluymussun gibi diyorlar. Ve bütün bu konusmalari kantin´de bagira bagira yapiyorlar, tüm kantindekiler sahit oluyor. Birkeresinde ayagi kalkti aralarindan en fena olani ve tüm kantinin önünde dans etti (hani o striptease´ci kizlar varya onlar gibi saclarini savura savura). Hafta sonu diskoya gitmiste orda bir kiz varmis öyle dans ediyormus oda sadece taklit amacli yapmis misssss.

Yine birgün bir arkadasimla kantinde oturuyoruz, yanlarindan gecerken "yaaa baksaniza arkadasa dogumgünü hediyesi yaptim, nasil?" diye sordu ve ceptelefonundan bir resim gösterdi. Resime bi baktik bide ne görelim? Erkeklerin cinsel organinin heykelini yapmis bide kiz arkadasina hediye etmis. Tövbe tövbe. Ne bicim insanlar var yaaa. :20:

demekki aklı fikri orada kalmış kadıncağızın. bence orada bir eksiklikleri var o yüzden dile getirmeyi tercih ediyor. benim işyeridmede var öylelerinden hatta daha ileiye gidip banada sormaya başladıklarında tüm samimiyeti kestim onlar hiç yokmuş gibi davranıyorum. akşama kadar cenabet geziyorlar pis insanlar. bence ayda bir gördüğünüz birisi olduğundan boşverin duymayın muhatapda olmayın. aslıda diğerleride dinlemese anlatamaz öyle ulu orta. yada uygun bir ille yatak odası mahremdir heryerde anlatılmaz deyin.

bu konular soğuk davranarak kapatılamıyor maalesef,
yani ışık almazsa anlatamaz demeyin,
onu kendini bilen anlar,
kendini bilen de böyle özelini zaten anlatmaz.

bizim eşimle ortak bir erkek arkadaşımız var,
eşiyle, sevgililerken 1 kez ayaküstü tanıştık(yani hiç bir samimiyetim yok).
neyse, bunlar evlendikten bir süre sonra yemeğe çağırdık,
kız bana ilk gecelerini,
başka eve yatıya misafirliğe gittiklerinde kocasını durduramadığını,
falan filan ne varsa anlatıyor.

ben de cidden yapı olarak soğuk bir insanımdır,
geçiştirmeye çalıştım falan olmadı.
hatta "biz bu konuları ailemle bile konuşuruz, ne var ayıp değilki" dedi.

daha sonra onlar bizi çağırdı,
gittiğimizde bana fantazi iç çamaşırlarını
ve yazmaya bile utandığım çok özel bir şeyi gösterdi,
nasıl utandığımı, nasıl bozulduğumu anlatamam.
"bu senin özelin, günahtır gösterme" dedim ama nafile.
hatta komik ama, aklıma şu geldi, acaba benim de mi göstermemi bekliyordu:))

herhalde tek çözüm az görüşmek.

ya benimde böyle bir arkadaşım var ama kız çocukluk arkadaşım evlendikten sonra benim okul uzak olması nedeniyle bir süre görüşememiştik. şimdi samimiyiz sık sık görüşürüz ama bu konularda maalesef çok anlatıyor. üstelik kocasınıda çok iyi tanıyorum. ister istemez bir mide bulantısı oluyor tabii. anlatma desem bu defa bozmuş olacağım çünkü samimiyiz dediğim gibi tersleyebileceğim birisi değil. mesela bugün buluştuk ya ahh dün gecede yaptık ya da biz konuşurken eşi arasa şey diyor "akşama hesabını alıcam senin diyor kocam" gibi şeyler söyler. arkadaşın dediği gibi fantazi iç çamaşırlarından tut her şeyini göstermiştir. dışarıya eşlerle yemeğe gitsek bir saat bekletirler "ayy kusura bakma özel bir işimiz çıktı aniden" gibi aslında neyi kastettiğini bildiğim laflar söyler.her buluşmamızda bu konular geçer mutlaka bende kimseye anlatmam böyle şeyleri yani zor durumda kalıyorum ve utanıyorum ne yapsam bilmiyorum. aslında izin vererek hata ediyorum kendimi böyle şeylerden hoşlanan insan pozisyonuna düşünüyorum yazık bana:( bir kere şey dedim işte yine buluşmaya geç geldi bunlar malum sebepten olduğunu söyledi. bende "kızım sende hayır işimiz var şuan çıkmalıyız diyemiyormusun ya da sen adamı teşvik ediyorsun mahsustan dedim" çok bozuldu bir anda. "heralde teşvik ediyorum erkekler ilk adımı senden beklerler öyle hoşlarına gider gibi şeyler söyledi bende anladım tabii aslında bunların niye olduğunu:34:

Son düzenleme:
Back
X